• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kız beni de korkutma benim de öyle olursa 😬 comfort days testi miydi canım senin ilk yaptığın
Gördüm demin senin attığını da allahım nasıl sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canımm hiç korkma senin baya belirgin çizgin ben hastaneye gidemeyince çok sters yaptım aman uzak dur allah utandırmasın çıktığınız yolda dualarım sizinle ♥️♥️♥️

Gördüm demin senin attığını da allahım nasıl sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın canımm hiç korkma senin baya belirgin çizgin ben hastaneye gidemeyince çok sters yaptım aman uzak dur allah utandırmasın çıktığınız yolda dualarım sizinle ♥️♥️♥️
Aminnn aminn canım benim benim de dualarım sizlerle ne olursa olsun sizde gebe Kalana kadar burdayım rabbim hepinize yaşatsınnn inşallah💞💞💞

Ne diyorsun 😉demek batmalar basladi. Bat ne zaman?

yumurtlaman ne zaman olmuştu canım senin benim de bugün batmalar başladı :)
Bat net olmuyor ilaçlardan dolayı ama çatlatma iğnesinden sonra 6.gün, aşılamadan sonra 5.gün. daha önceki aylarda regle yakın yaşıyordum böyle ufak tefek batmalar ama bu sefer hem daha erken hem de çok daha fazla. Bugün bütün hareketlerimi kısıtlıyor. Önceki günlerde regl sancısı gibiydi, bugün de yüzlerce iğne batıyor gibi

Doktorlar tepkisi naısl oluyor doktor da cok önemli ya bence rahatlatması açısından bence
Valla canım ben iki farklı doktor da yaptırdım ikisi de inanılmaz iyiydi çok güzel moral veriyorlar az kaldı sabret rahatla diyerek sürekli rahatlatıyorlar. Bak mesela bu aşılama da ben derin nefes alıyordum doktor yönlendiriyordu çok güzel gidiyor spermi veriyorum falan diye. İnşallah senin doktorun da çok iyi olur 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20220428_210331.jpg
    IMG_20220428_210331.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 36
canım seninki kıpkırmızı çok belirgin yanlış değildir aklına kötü şeyler getirme çok belirgin seninki
Canım çok yorum var ya kötü şuan çok büyük yıkım oldu benim için içim içimi yiyo şuan
Canım çok yorum var ya kötü şuan çok büyük yıkım oldu benim için içim içimi yiyo şuan yarın kanda çıkmasaa naparım bilmiyorum
Keşke başka marka alsaymışım

Back