Cnm inan 6-7 ayda fenalik geldi. Yillarca ugrasan insanlari takdir etmemek mumkun degil. Cennetlik o insanlar, kesin bilgi, yayalim. Akisina birakicam diyorum, bir puruz cikiyor, yine dr.nin yolunu tutuyorum. Yaz geldi, tatil, tüp yapalim diyoruz, onda da ben ya yumiler bos cikarsa, ya dollenmezse, ya 5.gune gitmezse, ya genetikten gecemezse diye kurup duruyorum. Bu kadar dusunen insanin cocugu mocugu olmaz zaten. Gozunu karartip ya herro ya merro diyeceksin de huyum kurusun illa ihtimalleri dusunecem. Adam rahatti, nasil olsa olmayan benden olmuyor, gecen ay yumi guzel olunca bu defa o strese girip maci baslatamadi. Simdi diyor tup yapalim. Yapalim yapalim da oyle hemen olacak mi bakalim. Sureci kaldirabilecek miyiz. Teslimiyet gerekli, sabir gerekli. Durumlar kotu anlayacagin. Bu yetersizlik duygusundan kurtulmadan tupe girisemem. Gebe arkadaslari tebrik eder, geri kalanlara ve kendime şu mubarek gunde saglikli hayirli evlat/lar dilerim. Dun gece dua bile edemedim, bugun etmis olayim