• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda asılama yaptıran varmı acıyomu cok stresli mi bana Bilgi verin ya 😰😰😭
Canım iki kere yaptırdım.
Hicc korkmana gerek yok benimki çok rahat geçti ikiside.
Vajinal muayane gibi sadece sperm gönderiyorlar bir incecik üç yardimiyla.

@Sohrab güncel bat 23 Nisan 😅hadi bakalım şu listede yine kendimce bir bekleyeyim 😂

Canım benim adet yumurtlamaya bağlı yumurtlaman bellki bu ay geç olmuştur o yüzden adetin de gecikmiştir yumurtladığın günü biliyomusun

Geçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stres😏

Canım yumurtladıgın günü bilmen lazım ovülasyon testi vs takip ettinmi veya akıntın vs ne zaman basladı buna göre ilerleyebilriz

Hayir kızlar yumurtlama takibi yapmadım. O kdr strese sokmak istemedim kendimi. Ama ben şuan kimyasal gebelikten korkuyorum. Acaba değer çok düşük de o yüzden mi testlerde çıkmıyor

Canım iki kere yaptırdım.
Hicc korkmana gerek yok benimki çok rahat geçti ikiside.
Vajinal muayane gibi sadece sperm gönderiyorlar bir incecik üç yardimiyla.
Oy papatyam bana özelden gel ya o kader ihtiyacım var ki böyle yoruma snaa anlatamam valla bak

6 aydır testlere işeyip işeyip negatifi görünce 😂 işemeye korkuyom artık 😂😂😂

3 ay bundan önce ben çatlatma iğnesi ediyordum..ama ben bu kadar olmadıki🤷🏻‍♀️ya İnşa Allah artık bebişlerimiz gelsin🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Kizlar sanirim bebek falan yok yaptim testi 20 dkka falan oluyor ama bisey yok ayni dün aksam yaptigim gibi cizgiyi bile zor görüyorum oda testi acinca bunun icin kan vermeye degmez umudumuzu kaybetmiyorum regl olana kadar her sabah tekrarliyorum testimi 😄🥹

Kizlar sanirim bebek falan yok yaptim testi 20 dkka falan oluyor ama bisey yok ayni dün aksam yaptigim gibi cizgiyi bile zor görüyorum oda testi acinca bunun icin kan vermeye degmez umudumuzu kaybetmiyorum regl olana kadar her sabah tekrarliyorum testimi 😄🥹
hayırlısı kuzum bekleyelım bakalım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 52
Back