• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.Valla bir okuyorum..her kesin bir yeri ağrıyor☺️acaba çocukmu diye..bende ağrı bile yok..kesin adet olucam😡Sizlerden ne haberler var?

Aslında tutmak istiyorum ama fitil oruç bozar mı onu bilmiyorum bi kaç video izledim bozuyor diyo ama
Allahım içimizi biliyor canım hiç kendini kötü hissetme bebeğimiz için sağlıklı beslenelim 🙏🏻
Evet öyleymiş valla bizim bugün de yalan oldu. Bi aşılamayla umut edicez artık amuda da kalksam faydası yok 😁 Camiye gidicem dedim ya bugün, 3 saatin sonunda ben bi fenalaştım (zaten midem çok ağrıyordu) tansiyonum bi düştü, namazın ortasında attım kendimi dışarıya. 5 sn sonra ya kusacaktım ya da bayılacaktım. Allah biliyor niyetimizi napayım kabul eder belki 🙏

Tatlım benim kaç gün geçti, kasık ağrım daha bugün geçti ama bugün de her hareketimde ani kasılmalar başladı. Gayet normal yani merak etme

Kız biz ne çizgileri görüyoruz, sen bunu mu göremedin 🤣 sabah erkenden koş kan testine bebiş ordan göz atıyor 🥰

Yok ben tutmuyorum. Fitil bozar mı onu da bilmiyorum ama zaten sabah akşam duphaston içiyorum ben
Ay geçsin artık yaa 😟😟
Ya benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi
Çatlatma iğnesi yapıyor canım ben sağa sola dönerken bile ağrıyor 🤦🏻‍♀️

3 ay bundan önce ben çatlatma iğnesi ediyordum..ama ben bu kadar olmadıki🤷🏻‍♀️ya İnşa Allah artık bebişlerimiz gelsin🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Valla 2 sene önce 2 kez ayrı ayrı zamanlarda kullandım bende de olmamıştı canım bu iğneler bi değişik herhalde🤷🏻‍♀️ inşallah canım benim gelsin artık valla 🙏🏻🙏🏻

Valla kızlar benim bata 10 kaldı sanki adet olacakmış adına sol kaşıktan belime kadar bı ağrım var erkenmi olacam birde sırt üstü yada yüzüstü yatınca orda gerginlik oluyo huzursuz oluyorum yatamiyorum bu bir belirti olabilir mi
Valla hiç bilmiyorum bir bilsem 😀 ben de aynıyım çünkü ama bende gerginlik tarzı birşey yok.18inde iğne oldum 10.günüm az kaldııı….

A ad000 @Random3 kızlar ya oruç tutuyor musunuz siz?
Benim doktorum bana bıraktı istersen tutabilirsin dedi ama sabah akşam fitil progestan kullanıcam o oruç bozar mı acaba
A a sen iki kere mi kullancan canım bana aksamları bir kere al dedi ben agızdan alıyorum ama sordum onu farketmiyor dedi alttan zorlanma diye ilişki vs oldugunda zorlanma ddi

Kizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum

Ya benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi
Canım normal benimde bu sabah basladı cok acıyo cnku dün progestana basladım o gögüslerini şişirip acıtıyo o ilaç

Hayırlı kandiller Rabbim bu gecede yaptiğimiz duaları kabul etsin🤗 dileyen bekleyen herkese nasip etsin benide listeye eklermisiniz 3.5 yıldır bekliyorum 2 ay önce bir kaybım oldu bat 9 mayıs
Canım bi kaç gün bakamayabilir misafirleri varmıs My_Moonlight06 My_Moonlight06 eklicektir girince 🙏🙏

Kizlar lütfen bana bi fikir verin o kdr stresteyim ki. Bat üzerinden 3 gün geçti hala adet olmadım. Ama yaptığım hem erken hem normal gebelik testleru negatif cikiyor. Normalde de adet döngum çok düzenlidir. Sizce neden olabilir bu durum
Canım ilaç bitki cayı vs bişe kullandınmı gecikme yapar onlar veya belkide geç döllenme de olabilir varmı belirtin peki

Canım ilaç bitki cayı vs bişe kullandınmı gecikme yapar onlar veya belkide geç döllenme de olabilir varmı belirtin peki
Hiç bişey kullanmadım canım. Gebelik düşündüğüm için cok dikkat ettim. Yani aşırı derecede gogus ve kasik agrim var. Her an adet olacakmisim gibi agrilarim. Normalde de çok duzenliydi asla gecikmez.. benim aklima takilan su erken gebelik testi ne kadar erken degeri gösteriyor. Eğer gec dollenme varsa göstermemiş olabilir mi

Canım benim adet yumurtlamaya bağlı yumurtlaman bellki bu ay geç olmuştur o yüzden adetin de gecikmiştir yumurtladığın günü biliyomusun

Geçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stres😏

Hiç bişey kullanmadım canım. Gebelik düşündüğüm için cok dikkat ettim. Yani aşırı derecede gogus ve kasik agrim var. Her an adet olacakmisim gibi agrilarim. Normalde de çok duzenliydi asla gecikmez.. benim aklima takilan su erken gebelik testi ne kadar erken degeri gösteriyor. Eğer gec dollenme varsa göstermemiş olabilir mi
Canım yumurtladıgın günü bilmen lazım ovülasyon testi vs takip ettinmi veya akıntın vs ne zaman basladı buna göre ilerleyebilriz

Back