• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar erken gebelik testi kaç gün önce doğru sonuç gösterir. Bide ben erken gebelik ve normal gebelik testinin farklı şeyler olduğunu geçen ay öğrendim 😂😂🙈hangi marka tavsiye edersiniz bana

Kiz benimde goguslerim cok hassas hele sol göğsüm resmen içi agriyo eger gebelik belirtisi degilse regl olursam devam ederse böyle göstercm bi dktra
Allah Allah niye acaba aynenn bu gebelik belirtisi adet olursan demekki adet olacağın içindi dersin benim de bi ara ağrı vardı biraz sonra geçti

A a sen iki kere mi kullancan canım bana aksamları bir kere al dedi ben agızdan alıyorum ama sordum onu farketmiyor dedi alttan zorlanma diye ilişki vs oldugunda zorlanma ddi
Bana hiç vermedi ya neden ki acaba 🤦🏻‍♀️
Kızlar aranızda asılama yaptıran varmı acıyomu cok stresli mi bana Bilgi verin ya 😰😰😭
Canım ben 3 kere yaptırdım en sonuncunu salı günü yaptırdım sadece spekulum takılırken biraz acıyor oda çok az dayanılmayacak gibi değil hiç korkma 5 dk da bitiyor zaten 🙏🏻
Kizlar sanirim bebek falan yok yaptim testi 20 dkka falan oluyor ama bisey yok ayni dün aksam yaptigim gibi cizgiyi bile zor görüyorum oda testi acinca bunun icin kan vermeye degmez umudumuzu kaybetmiyorum regl olana kadar her sabah tekrarliyorum testimi 😄🥹
Kız senin bu hormonların da kafası karışık ha bu nasıl iş böyle 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Abla çatlama iğnesinde 10.günüm iğnenin etkisi nezaman geçiyor benim hala kasik agrim var bir de adetime 3 gun var INŞALLAH hayırla sonuçlanır
Canım garanti olsun istersen 13. Gün kesin geçmiş olur

Kızlar erken gebelik testi kaç gün önce doğru sonuç gösterir. Bide ben erken gebelik ve normal gebelik testinin farklı şeyler olduğunu geçen ay öğrendim 😂😂🙈hangi marka tavsiye edersiniz bana
Kuzum beni surekli yaniltiyo erken gebelik testi 😝😅 aslinda cokta guvenilir sayilmaz. Kaset test daha iyi bence yani ne zaman bellinolur diye bisey diyemiyoruz bata bir hafta kala net cizgi gorende var regl günü silik cizgi gören de var biraz yumurtlama döllenme ile alakali

Kuzum beni surekli yaniltiyo erken gebelik testi 😝😅 aslinda cokta guvenilir sayilmaz. Kaset test daha iyi bence yani ne zaman bellinolur diye bisey diyemiyoruz bata bir hafta kala net cizgi gorende var regl günü silik cizgi gören de var biraz yumurtlama döllenme ile alakali
Benim geçen ay adetim 6-7 gün falan gecikti ( planlı değildi ama bu ay planlı ) 4 defa test yaptım hepside silikti hatta bir tanesi erken gebelik testiydi ama maalesef adet oldum çok aşırı yoğun ve ağrılıydı( aklıma kimyasal gebelikte geliyor) kısacası güvenemiyorum hiçbirine😂

Allah Allah niye acaba aynenn bu gebelik belirtisi adet olursan demekki adet olacağın içindi dersin benim de bi ara ağrı vardı biraz sonra geçti
Sol gogsumde dogumdan sonra sütüm çok oldugu icin tikaniklik oldu enfeksiyon falan agri sanci ates yapmisti lohusayken.. doktorda süt bezini almam gerekiyor demisti ama zaten sezeryandan yeni cikmisim yani onuda yaptiramazdim antibiyotik ignelerle duzelmisti sonradan bide sürekli sağdım ama sol göğsümün tadi tuzlu gibiydi bakmistim 🙊🙈 kızım da hiç emmedi sol gogsumu sağ gogusle emzirmistim hep.. simdide cok agri yapiyo digeride cok hassas ama sol daha bi şiddetli

Sol gogsumde dogumdan sonra sütüm çok oldugu icin tikaniklik oldu enfeksiyon falan agri sanci ates yapmisti lohusayken.. doktorda süt bezini almam gerekiyor demisti ama zaten sezeryandan yeni cikmisim yani onuda yaptiramazdim antibiyotik ignelerle duzelmisti sonradan bide sürekli sağdım ama sol göğsümün tadi tuzlu gibiydi bakmistim 🙊🙈 kızım da hiç emmedi sol gogsumu sağ gogusle emzirmistim hep.. simdide cok agri yapiyo digeride cok hassas ama sol daha bi şiddetli
Ayyy demekki ondan canım ilaç da içemessin şimdi gebelik şüphesi sen varsa bir an önce çıkar umarım ya🤩

Benim geçen ay adetim 6-7 gün falan gecikti ( planlı değildi ama bu ay planlı ) 4 defa test yaptım hepside silikti hatta bir tanesi erken gebelik testiydi ama maalesef adet oldum çok aşırı yoğun ve ağrılıydı( aklıma kimyasal gebelikte geliyor) kısacası güvenemiyorum hiçbirine😂
Gecen ay ayni benimde başıma bunlar geldi silik testler ve asiri yogun agrili kanama 🙄 biz cok erken test yapmaya basliyoruz benim basıma ondan geliyo😅

Desene yine bekliycez😅tamam canım teşekkür ederim

Ayyy demekki ondan canım ilaç da içemessin şimdi gebelik şüphesi sen varsa bir an önce çıkar umarım ya🤩
Son 9.10 gün bakalim 😂😂 zaten bir hafta sonra bayramda belli olur diye tahmin ediyorum..bayramda eşim ve cocuklarla tatilde olcam cok giremem buraya ama yanima test alcam eger pozitif cikarsa atarim 🥰

Gecen ay ayni benimde başıma bunlar geldi silik testler ve asiri yogun agrili kanama 🙄 biz cok erken test yapmaya basliyoruz benim basıma ondan geliyo😅
Merhabalar, adetim 6 gün gecikti yani program yanılmasınıda göz önüne alırsak hadi 4 gün geçti falan diyebilirim. 2. Günden itibaren bugün de dahil olmak üzere 3 test yaptım sadece ikinci yaptığım erken gebelik testi diğerleri ucuz olandan. Çok arada kaldım hafif çizgi çıkıyor ama günden güne koyulaşması gerekir diye biliyorum. Üstelik adet olcakmışım gibi sancım var 😞 yardımcı olur musunuz?
Üste ekledim o zaman paylaşmıştım canım

Canım ben 3 kere yaptırdım en sonuncunu salı günü yaptırdım sadece spekulum takılırken biraz acıyor oda çok az dayanılmayacak gibi değil hiç korkma 5 dk da bitiyor zaten 🙏🏻

Ne takıyorlar ne 😂😂😂😂 ay tuhaf oldum

Benim hormonlar benim gibi biraz neşe durumuna göre pozitif negatif cikiyo 😂

Back