• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm 2 gündür test yapıyorum hep tek çizgi stres yaptım ondan gecikor zaten pko da var 😕Önümüzde ki ay eşim varikosel için doktorla konuşacak doktor ameliyata gerek yok diyor ama biz olsun diyoruz artık her ay hüsran 😢😢
Yaa hiç öyle düşünme canım benim ben 3 yıldır bekliyorum en doğru zaman da gelsin inşallah 🙏🏻
Çok mantıklı 🙈 ben en iyisi ay sonunu bekliyim 🙈
Kız o kadar bekleme bence yarından sonra Tekrarla sık sık 😂

Seni dinliyorum gidiyorum askom sonuca ben bakmicam ama ekran alayım sen bak atarim sana eger negatifse o adini unuttum köpekli pozisyona devam askom dersin 😅😅😅
Tamamdır o iş bende 😂😂 ayy çok heyecanlı sonuç çıkmadan Rahat uyuyamam da ben şimdi hemen haber ver 😂

Valla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye

Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bak 😂

Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardır 🙏🏻
Aslında tutmak istiyorum ama fitil oruç bozar mı onu bilmiyorum bi kaç video izledim bozuyor diyo ama

Çok hamile kalan var Rahmi ters olmayıp da sıradaki buluşmayı bu şekilde değerlendirebiliriz iyi bir hatırlatma oldu 🤭
Evet öyleymiş valla bizim bugün de yalan oldu. Bi aşılamayla umut edicez artık amuda da kalksam faydası yok 😁 Camiye gidicem dedim ya bugün, 3 saatin sonunda ben bi fenalaştım (zaten midem çok ağrıyordu) tansiyonum bi düştü, namazın ortasında attım kendimi dışarıya. 5 sn sonra ya kusacaktım ya da bayılacaktım. Allah biliyor niyetimizi napayım kabul eder belki 🙏
Kızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Tatlım benim kaç gün geçti, kasık ağrım daha bugün geçti ama bugün de her hareketimde ani kasılmalar başladı. Gayet normal yani merak etme
Ayyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum 🙈🙈🙈
Kız biz ne çizgileri görüyoruz, sen bunu mu göremedin 🤣 sabah erkenden koş kan testine bebiş ordan göz atıyor 🥰
A ad000 R Random3 kızlar ya oruç tutuyor musunuz siz?
Benim doktorum bana bıraktı istersen tutabilirsin dedi ama sabah akşam fitil progestan kullanıcam o oruç bozar mı acaba
Yok ben tutmuyorum. Fitil bozar mı onu da bilmiyorum ama zaten sabah akşam duphaston içiyorum ben

Evet öyleymiş valla bizim bugün de yalan oldu. Bi aşılamayla umut edicez artık amuda da kalksam faydası yok 😁 Camiye gidicem dedim ya bugün, 3 saatin sonunda ben bi fenalaştım (zaten midem çok ağrıyordu) tansiyonum bi düştü, namazın ortasında attım kendimi dışarıya. 5 sn sonra ya kusacaktım ya da bayılacaktım. Allah biliyor niyetimizi napayım kabul eder belki 🙏

Tatlım benim kaç gün geçti, kasık ağrım daha bugün geçti ama bugün de her hareketimde ani kasılmalar başladı. Gayet normal yani merak etme

Kız biz ne çizgileri görüyoruz, sen bunu mu göremedin 🤣 sabah erkenden koş kan testine bebiş ordan göz atıyor 🥰

Yok ben tutmuyorum. Fitil bozar mı onu da bilmiyorum ama zaten sabah akşam duphaston içiyorum ben
Bende tutamayacağım fitil var orucu bozuyormuş.

Ay hadi inşallah. Bu günlerde ağrı olurmu ki onu bilmiyorum 10gün önceden de adet sancısı başlamaz herhalde 🤨
Valla kızlar benim bata 10 kaldı sanki adet olacakmış adına sol kaşıktan belime kadar bı ağrım var erkenmi olacam birde sırt üstü yada yüzüstü yatınca orda gerginlik oluyo huzursuz oluyorum yatamiyorum bu bir belirti olabilir mi

Acaba kist gitmedi mi diye de düşünüyorum ya sol kasikta bı tuhaflık var ara ara gelen sancı batma sanirisniz sabaha adet olcam ama daha 10 gün var normal mi ya bu belirti olabilir mi göbek altında kasıklarda bı tuhaflık var gerginlik seyirme falan neler oluyor acaba aşağılarda dünden bugüne benim aklımda yokken bile kendini hatırlatıyor acaba dedirtiyor

Progestanini kullan yerinde olsam seni etkilemek istemem ama tutmazdim ben tutuyorum 7 gün fire verdim ama inanirmisin son günler ya zorlanmaya basladim bir gün ara vermek istiyorum yarin aslinda ama senin kullanman gereken ilaclarin var
Progestan fitil olunca oruç bozulmaz sanıyordum ama bozuluyormuş o yüzden oruç tutamayacağım sağlıklı sağlıklı beslenip bebişin tutulmasına yardımcı olucaz inşallah Allah nasip eder de tutunursa sonra kazasını tutarım inşallah 🤲

Progestan fitil olunca oruç bozulmaz sanıyordum ama bozuluyormuş o yüzden oruç tutamayacağım sağlıklı sağlıklı beslenip bebişin tutulmasına yardımcı olucaz inşallah Allah nasip eder de tutunursa sonra kazasını tutarım inşallah 🤲
Kız ben kaçırdım hepsini okuyamadım hamismisin çok sevindim yav ins tutunur bebisin gobusune😍🤲

Kızlar çatlatma iğnesi 2 tane olduğu için mi ne bilmiyorum benim sancılarım çok fena geçmedi hala kasıklarımda çok fazla baskı var adet sancısı gibi aynı göğüslerim de aşırı sis ve sızlıyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ya benim de göğüslerim çok acıyor bu kadar erken acıması normal mi ben prolaktinden sanıyordum önceki aylarda bu ay prolaktin de normal seviyedeydi

Ahhh keşkeee🥰
Aşılama yaptık dün canım onun için demiştim inşallah tutarda hamile kalırsam doğurunca tutamadığım oruçları kazasını tutarım diye😊🌸
Ay insallahhh tutar kız bende iki gündür bı acayip oldum halsizlik durekli uyuma hissi ve gözümü açamıyorum yorgun hissediyorum birde iki gündür sol kasık daha baskın olarak sancı kramp seyirme oluyo gerginlik var böyle bı tuhaf ya daha 10 gün var ne bilem acaba diyorum

Ay insallahhh tutar kız bende iki gündür bı acayip oldum halsizlik durekli uyuma hissi ve gözümü açamıyorum yorgun hissediyorum birde iki gündür sol kasık daha baskın olarak sancı kramp seyirme oluyo gerginlik var böyle bı tuhaf ya daha 10 gün var ne bilem acaba diyorum
İnşallah bebeğin ayak sesleridir bu belirtiler canım daha önce olmuşmuydu böyle belirtiler ?

Back