• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A ad000 R Random3 kızlar ya oruç tutuyor musunuz siz?
Benim doktorum bana bıraktı istersen tutabilirsin dedi ama sabah akşam fitil progestan kullanıcam o oruç bozar mı acaba

Kız koş gitsene ayy yanında olsam kolundan tutup zorla götürürdüm, 😂😂😂

En az sende o kadar sabırlısın asıl sizde ki sabır bende olsa varya 😂😂😂 ben geçen ay yumurtlamanın 7. Günü test yapamaya başlamıştım üstelik adet belirtilerim vardı 😂😂
Ay ne guzel olurdu yanima arkadas olurdun 🥰😃 kiz bende ikinci yumurtlamayi gordum 6. Gun basladim iste test yapmaya 😚😃😅😂 tmm yarin eğer belirgin cikarsa gidecem ya böyle umut oluyo icimde kanda 0 olunca tüm hayallerim bitcek regl beklicm

Benim doktorum bana bıraktı istersen tutabilirsin dedi ama sabah akşam fitil progestan kullanıcam o oruç bozar mı acaba
Progestanini kullan yerinde olsam seni etkilemek istemem ama tutmazdim ben tutuyorum 7 gün fire verdim ama inanirmisin son günler ya zorlanmaya basladim bir gün ara vermek istiyorum yarin aslinda ama senin kullanman gereken ilaclarin var

Valla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye
Ay ne guzel olurdu yanima arkadas olurdun 🥰😃 kiz bende ikinci yumurtlamayi gordum 6. Gun basladim iste test yapmaya 😚😃😅😂 tmm yarin eğer belirgin cikarsa gidecem ya böyle umut oluyo icimde kanda 0 olunca tüm hayallerim bitcek regl beklicm
Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bak 😂
Valla mı acaba çatlamayı yapalı sekizinci gün bugün yalancı gebelik olabilir mi ki 🙄 herşeye şüpheyle yaklaşıyorum ya
Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardır 🙏🏻

Valla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye

Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bak 😂

Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardır 🙏🏻
Seni dinliyorum gidiyorum askom sonuca ben bakmicam ama ekran alayım sen bak atarim sana eger negatifse o adini unuttum köpekli pozisyona devam askom dersin 😅😅😅

Kızlar öncelikle hayırlı kandiller dünde atmıştım ovülasyon testi bu tekli olan bu gece şuan nöbetteyim sizce durum nedir yarın değerlendirme yapabilirim geceyi sizce tutar mı kaçırmış olur muyum pik mi sizce ?
C6DE1A11-B395-4AD2-8E86-FF48195FC0D6.jpeg
279A6FBC-1F70-43CC-98D8-C4743086590E.jpeg
279A6FBC-1F70-43CC-98D8-C4743086590E.jpeg

Back