- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #4.601
Regl de yok bebek de@dnmycl @Reyyanalmd @tugcecik
Beyazmelek11 @zrn88 @Fehva
Selaaam kizlaarbatlar gelmiş geçiyor bile ne oldu son durumlarinizi bildirir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl de yok bebek de@dnmycl @Reyyanalmd @tugcecik
Beyazmelek11 @zrn88 @Fehva
Selaaam kizlaarbatlar gelmiş geçiyor bile ne oldu son durumlarinizi bildirir misiniz?
Varrr vallaaAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Var tabiikide kuzum mayıs ayında hepimizz anneler topiğine geçiçez insallahKızlar ben regl oldum zaten nisandayız Mayıs için hala umudum var demi
Tabiki de canımKızlar ben regl oldum zaten nisandayız Mayıs için hala umudum var demi
Regl yoksa umut vardır canımRegl de yok bebek de
Ay ne guzel olurdu yanima arkadas olurdun kiz bende ikinci yumurtlamayi gordum 6. Gun basladim iste test yapmaya tmm yarin eğer belirgin cikarsa gidecem ya böyle umut oluyo icimde kanda 0 olunca tüm hayallerim bitcek regl beklicmKız koş gitsene ayy yanında olsam kolundan tutup zorla götürürdüm,
En az sende o kadar sabırlısın asıl sizde ki sabır bende olsa varya ben geçen ay yumurtlamanın 7. Günü test yapamaya başlamıştım üstelik adet belirtilerim vardı
Valla mı acaba çatlamayı yapalı sekizinci gün bugün yalancı gebelik olabilir mi ki herşeye şüpheyle yaklaşıyorum yaBariz çizgi var canım gözün aydın
Progestanini kullan yerinde olsam seni etkilemek istemem ama tutmazdim ben tutuyorum 7 gün fire verdim ama inanirmisin son günler ya zorlanmaya basladim bir gün ara vermek istiyorum yarin aslinda ama senin kullanman gereken ilaclarin var
Yalancı mı acaba sekizinci gün bugün iğnenin yaşayan var mı böyleVarrr vallaa
Benim sabahkide boyleydi bebis gibi duruyo hatta bi tık daha belirgin seninki sanki benimki fotoda bu kadar belli degildiAyyyy dayanamadım test yaptımmm şırda silik bi çizgi mi var yoksa ben mi uyduruyorum
Olacak insallahBende progestana başladım kızlar hadi hayırlısı olur insallah ya
Valla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye
Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bakAy ne guzel olurdu yanima arkadas olurdun kiz bende ikinci yumurtlamayi gordum 6. Gun basladim iste test yapmaya tmm yarin eğer belirgin cikarsa gidecem ya böyle umut oluyo icimde kanda 0 olunca tüm hayallerim bitcek regl beklicm
Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardırValla mı acaba çatlamayı yapalı sekizinci gün bugün yalancı gebelik olabilir mi ki herşeye şüpheyle yaklaşıyorum ya
Yok cnm 2 gündür test yapıyorum hep tek çizgi stres yaptım ondan gecikor zaten pko da var Önümüzde ki ay eşim varikosel için doktorla konuşacak doktor ameliyata gerek yok diyor ama biz olsun diyoruz artık her ay hüsranRegl yoksa umut vardır canım
Sende çatlatma iğnesi olmuşmuydunBenim sabahkide boyleydi bebis gibi duruyo hatta bi tık daha belirgin seninki sanki benimki fotoda bu kadar belli degildi
Çok mantıklı ben en iyisi ay sonunu bekliyimValla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye
Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bak
Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardır
İnşallah ya çok üzülüyorum üzüldükçe de kendime kızıyorumVar tabiikide kuzum mayıs ayında hepimizz anneler topiğine geçiçez insallah
Seni dinliyorum gidiyorum askom sonuca ben bakmicam ama ekran alayım sen bak atarim sana eger negatifse o adini unuttum köpekli pozisyona devam askom dersinValla bende tutmuyorum canım ne olur ne olmaz diye
Yarın sabah erkenden testini yapıp kana gidiyorsun bak
Çatlatma iğnesi yaptıysan yarın testi tekrarla koyulaşıp koyulaşmadığına bak canım inşallah vardır