• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni kahverengi akıntım geldi biraz yoğundu neyden olabilir yaa doktora yol gözüktü artık 😔 kötü birşey değildir umarım ilk defa oldu böyle yaşayan var mı? Adetten sonra ki 11 gün ve ovu testim negatif, yumurtlama değildir sanırım.
Bazen yumurtalar çatlarken de lekelenmeler oluyo canım ama o negatif diyorsun kist fln olabilirmi allah korusun ilaç bitki çayı bişey denedin mi

Klomen kullandım zamansız çatladı .. tamamen her gün takip yaptık çatlama iğnesi ile yakaladık :) şimdi yumurta sayısını artırmak için bunu yapıyor sürece bakacağız dedi perşembe yine kontrol .. işin kötüsü bu muayeneler neden hep aşağıdan🙁
Cnku asagıdan daha net görüyolar canım :) ultrasonda yok idrara sıkıscan vs alttan daha dogru sonuclar oluyo rahme bakıyolar herşeye bakıyorlar

Kızlarr ben gidiyorum buralar size emanet malum işim gücüm var 😂😂 sonra yatıcam sabah 6:30 kalk vs cok da yorgunum hepinizi öpüyorum kendinize hakim olun test fln yapmayın beyninizi dinlemek yok oranızı buranızı elleyip belirti cıkarmayın sizleri seviyorum :KK74::KK36:

Daha yeni kahverengi akıntım geldi biraz yoğundu neyden olabilir yaa doktora yol gözüktü artık 😔 kötü birşey değildir umarım ilk defa oldu böyle yaşayan var mı? Adetten sonra ki 11 gün ve ovu testim negatif, yumurtlama değildir sanırım.
Benimde dün yoğun bir şekilde kahverengi akıntım oldu sol kasik ağrısıyla beraber bugün de akıntım pempeye döndü hala kasık ağrısı devam ediyor korkuyorum açıkçası yarın düzelmezse doktora gidecem ilk defa oluyor bu şekilde bana

Arkadaşlar 21 Mart son adet tarihim 23 Nisan'da kan vermiştim ama negatif çıktı daha da gelen giden yok rahim ağzı kalinligi 7.19mm çıkmıştı acaba sonradan pozitif çıkabilir mi yoksa olsa çıkar mıydı böyle birşey yaşayan var mi

Benimde dün yoğun bir şekilde kahverengi akıntım oldu sol kasik ağrısıyla beraber bugün de akıntım pempeye döndü hala kasık ağrısı devam ediyor korkuyorum açıkçası yarın düzelmezse doktora gidecem ilk defa oluyor bu şekilde bana
Bende hiç ağrı bile yok iltihap felan mıdır ki

Kuzum ben değerlerden hiç anlamıyorum ki, bu işlere yeni giriştim :( benim sonuçlar da çıkmış akşam fotosunu çekip atayım. Doktora cumartesi göstericem ben ne diyecek bilmiyorum söylerim sana da. Senin dr yorum yaptı mı?
Kiz bende seni merak ediyodum yoksun kac gundur bugun etiket yapcktim

Amin inşallah🌸🙏🏼Biz hsg ile başladık önce tüplere baktı sonra klomen ve çatlatma iğnesine geçti eşimin ve benim her şey çok normal fazla normal yani .. ama doktorum da diyor ki tüp bebek merkezleri senin gibi sabırsızlarla dolu .. aralıktan beri deniyoruz .. ama ben kendimi sabırlı sanıyordum değilmişim:/ aşılama tuttu mu sizin ?
Daha olmadım aşılama canım çarşamba günü olucam inşallah🤲 kız dur daha ne tüp bebeği ben 2.5 senedir bekliyorum 3 sene 5 sene bekleyenler var. İnşallah sen o kadar beklemezsin. Hemencecik gelir yavrun. Daha yeniymişsin illaki olur gibi düşün stres yapma 🌸

Kızlar bat 29 nisan
31 mart sat
Aslında 23 gunde bir oldugum da oluyo 30 gunde bir de 24,25,26,27 aralarında dolanıyorum en son 29nisan diye kodladım 30 gune kadar onu var diye 29 nisanı bekliyorum.
Bugun 26. Günüm 1 haftadır goguslerm agrıyo,uyksuuzluk ve halsizlik daha bugun basladı sanki karnımda gaz sancısı ve şişkinliği ve 3 4gundur 2 sabah da karın agrısı cektm regl olmadım mide bulantılarım gunduz oluyor ancak ramazana bagladım belki açlıktandır diye ıslaklık oluyor gibi hissediyorum wc gidiyorum regl yok. 20.gunumde erken test yaptım negatif idi. Daha oncede başımdan geç döllenme geçti. Sizce gebelik olabilir mi ben 20.gunumde yaptıgm testten oturu umudumu kaybettim ama geçen sene 40 gunlukken bile kaset testim silik idi.
Umut herzaman vardır cnm ne zman test yapmayı düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam elinde varsa sende sabah yapabilirsin

Daha olmadım aşılama canım çarşamba günü olucam inşallah🤲 kız dur daha ne tüp bebeği ben 2.5 senedir bekliyorum 3 sene 5 sene bekleyenler var. İnşallah sen o kadar beklemezsin. Hemencecik gelir yavrun. Daha yeniymişsin illaki olur gibi düşün stres yapma 🌸
Canım İn şa Allah aşılama yaparsın ve bebişine kovuşursun.

Back