• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünde değerlendir dün ilişki olmadıysa..

Çoluk ihtimali yok nedemek anlamadım ?

Folikten olacağını sanmam ama bilemedim Bukadar erken belirti olarmi ki?

Ay hadi güzel haberlere gel canım bekliyokkk😁

Kız ben de merak ediyorum işte hiç bilmiyorum bende
8 gün uzun bir süre bencbu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum. Acaba dedim folik asitten mi. Belki de tansiyon falan bilemiyorum. Böyle yolculuk yaparız uzun bir yolculuk ogün hep başımızda bir ağırlık ve hafif dönmeler olur ya tam olarak öyleyim 😂

Kızlar benimde bugün küçük küçük böyle sızı giriyor bir iki saniye geçiyo ne oluyo anlamış değilim adet mi olucam acaba sabahta göğüsümde bi sızı vardı 🤷‍♀️

Dün değerlendirdim.Yok yalnış anladın canım.Yani yumurta döneminde çocuğa kalmak şansı daha çok..sonra hiç değerlendirmiyorum..düşünüyorum boşuna değerlendiricem..zaten çocuğa kalma şansı yokki sonrakı günlerde
Catladiktan sonrada önemli canım ama zaten değerlendirmişsin degilmi çatlama dan sonra tamam sanırım o yetiyor .. hem niye boşuna olsun kız kocan o senin 🙈😂😂😂😂

Sen artık bir unut şu testleie bacım 🤣🤣🤣 keyfine bak artık relaxxx baby 😘
Bak buda şimdiki halleri.. bu ovulasyon testleri iyi hoş ama beni yoruyor ya.. adetim düzensiz olmasa yapmam valla 🙄

Eklentiler

• 16508953649427770692162745239190.jpg
    16508953649427770692162745239190.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 40
Catladiktan sonrada önemli canım ama zaten değerlendirmişsin degilmi çatlama dan sonra tamam sanırım o yetiyor .. hem niye boşuna olsun kız kocan o senin 🙈😂😂😂😂
Değerlendirdim..Ya kız valla çocuk için yaptığımız için..üst üste 3 gün 😱sonra diyorum biraz dinlenmek iyi gelir😂😂😂sonra daha istekli oluyorsun😂😂😂

Kızlar kan testi değerlerim asagidaki gibi çıktı bilenler değerlendirebilir mi? @dceke @Papatyamveben-Mavi @Venev M MiuLego bakabilir misiniz amh çok mu düşük çıkmış ☹️
Amh 1.01
Serbest T4 1.14
Serbest T3 3.47
Prolaktin 10.11
Lh 5.83
E2 80
Tsh 1.63
Fsh 8.8
Kuzum ben değerlerden hiç anlamıyorum ki, bu işlere yeni giriştim :( benim sonuçlar da çıkmış akşam fotosunu çekip atayım. Doktora cumartesi göstericem ben ne diyecek bilmiyorum söylerim sana da. Senin dr yorum yaptı mı?

Amacım bu canım 🤩🤩🤩 olumlu olmak pozitifliği getirir İnshaAllah bizlerde o pozitifleri göriciiiiiiizz 😍😍😍

Olurda yanilirsak ne yapalim yaaa sağlık olsun diyeceğiz napalim 🤣🤣
Gerçekten insanların o sıkıntılı anlarında geçmek bilmeyen zamanlarından güzel bir kapı aralıyorsunuz Allahım yüzünüzü güldürsün hep beni çok huzurlu mutlu ettiniz 😚💝bu ay olursa ilk burda paylaşıp kimseye söylemicem

Hayat uçuyor, kuşlar kısa 🤣🤣🤣 inşallah testler de pozitif olacak 🤣🤣

Bence benim doktor da da sıkıntı olabilir yumurtam 17-18 di daha benim dün çatlatma iğnesi yaptım hiçte kan tahlili almıyor ilaçta yazmadı aşılama sonrasına çözemedim 🤷🏻‍♀️
Seninde mi tek yumurtan büyüdü canım? Her doktorun yöntemi farklı benimki biraz garantici sanırım her gittiğimde e2 baktı. Yada bizden daha fazla para almak için mi yaptı ki. Yok ya ondan değildir🤭

O yazmasaydı ben diyecektim progestan yaz diye tutunmasına yardımcı olsun diye

Allah Allah bazen bu lanet tetslerde çıkmıyor bir hafta sonra iki hafta sonra hatta hamileliği boyunca çıkmayan var.. yumurtlama geç filan mı oldu acaba ondanda geçilebilir bazen nedensiz gecikiyor stresseden veya olmamasını istediğimiz sanki gelmiyor gibi..

Göğüslerin hep dolgun olur mu
Yok canım adet dönemine yakın daha dolgun olmaya başlar ve sızlar acılı olur. Bu sefer dolgun sadece ama sızlama dokunamama gibi bi durum yok belim çok ağrıyo 2 haftaıdr 2-3 günde bir geliyo ağrı çok şiddetli. Stres yaptım sanırım. Uzun zamandır bu kadar gecikmezdi. Son 3-4 aydır hep 30 günde düzenli olmhşum. Bi daha bu kadar kendime yüklenmicem :( yumurtlama da dikkat etmicem hafta da 3-4 düzenli ilişkiyle denicem. Çok yoğunlaşınca üzerine bana iyi gelmiyo böyle düşünüyorum:((

Gerçekten insanların o sıkıntılı anlarında geçmek bilmeyen zamanlarından güzel bir kapı aralıyorsunuz Allahım yüzünüzü güldürsün hep beni çok huzurlu mutlu ettiniz 😚💝bu ay olursa ilk burda paylaşıp kimseye söylemicem
Amiiiinnnnnmn cümlemizin İnshaAllah.. bunları duyduğuma çok sevindim gerçekten 😍😍💐😘

İnshaAllah beraber sevincini paylaşırız 🤗🤲🏻🌺

Canım bu akintilar nasıldı ? Benimde yoğun akıntım vardı dün ve ondan önceki günde .. catlamanin akıntısıni çözemiyorum ya ..

Sabah namazinda da ağrım yoğunlaştı.. suanlik brisey yok
Canım çatlamış olabilir mi acaba böyle yogun kremsi gibi geldi benimde sonra sancılarım durdu

Yok canım adet dönemine yakın daha dolgun olmaya başlar ve sızlar acılı olur. Bu sefer dolgun sadece ama sızlama dokunamama gibi bi durum yok belim çok ağrıyo 2 haftaıdr 2-3 günde bir geliyo ağrı çok şiddetli. Stres yaptım sanırım. Uzun zamandır bu kadar gecikmezdi. Son 3-4 aydır hep 30 günde düzenli olmhşum. Bi daha bu kadar kendime yüklenmicem :KK43: yumurtlama da dikkat etmicem hafta da 3-4 düzenli ilişkiyle denicem. Çok yoğunlaşınca üzerine bana iyi gelmiyo böyle düşünüyorum:KK43:(
İnshaAllah bütün bunlar bebiştiendir.. ama eğer değilse birdahakine kesinlikle öyle yap.. kafa rahat oluyor cunki 2 günde bir ilişki bitti ohhh miss yan gel yat 🤣🤣 ciddi söylüyorum böylesi daha iyi

Back