Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisini yapıyorsun canım belirti belirti diye kendimizi sterse sokuyoruz iyice olmayınca da üzülüyoruz . Ummadığın anda gelir inşallah mucizen
Kesinlikle öyle bekledikçe de gerçekten belirtiler oluyor ama. Geçen ay ciddi bir göğüs ağrısı kasık ağrısı vs bir çok şey yaşadım. 2 gün erken regl oldum.

Yürüyüş yap canım.. vallaha spor da yapamiyourz ya doktorum dedi ilaç tedbaisndeyken ağır sporlar yapamazsı ln anca yürüyüş dedi..

Yav bu cevapla yapınca böyle olmuyordu niye böyle oldu anlamadım. Neyse kuzum ben diyarbakırda dış karakolda lojmanda kalıyorum malesef ortam yürüyüş yapmaya pek müsait değil anca evde ip atlayıp leslie hareketlerini yapıyordum.

Kesinlikle öyle bekledikçe de gerçekten belirtiler oluyor ama. Geçen ay ciddi bir göğüs ağrısı kasık ağrısı vs bir çok şey yaşadım. 2 gün erken regl oldum.
Aaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.

Canım ben hiç devlete gitmedim ama özel doktorum da tahliller istediğinde hepsini toplu görmek istedi. Bir çoğunu devlette yaptırdım, bazılarını beklememek için laboratuarda yaptırıp topladım. Sen de tüm tahlillerini yaptır elinde sonucların olsun, özele gideceksen de onlarla gidersin çünkü tahliller çok para tutuyor…

Düşük olabilir canım düşüjte de öyle bi parça düşüyo düşene kadar inanılmaz bel karın ve kasık ağrısı çekiyorum o parça düşünce rahatlıyosun

Merhaba kızlar benim de bir kaç gündür karnımın alt kısımlarında ağrı mi desem batma mi desem tanımlayamadığım biseyler vardı bugün biraz daha şiddetlendi. Sağ kasığımda ağrı var birde geçen ay karın ağrısı olmamıştı göğüs ağrısı vardı ama bu ay da o yok sanırım değişiyor ha bire. Birde miğdem bir tuhaf Sat 10 Nisan bugün 16. Gün yarım saat önce çok yoğun şeffaf bir akıntım oldu. Dün gece ilişki yaşadık ama sperm olduğunu düşünmüyorum çünkü akşam çıktı bir kısmı zaten duş alırkende. Sizce yumurtam çatlamış mıdır.

Anladım canım. O zaman şu smear testini, 21. gün yapılan kan testini ve ultrosonu çektireyim ondan sonra giderim özele. Gerekli görürse HSG içinde randevu alır yaptırırım regli sonrası. İnşallah gerek kalmaz tabi :)))

Kızçelerim hemen konuya giriyorum. Ben 1 nisanda çatlama iğnesi oldum. İki gündür beyaz sulu akıntım var birde söylemesi ayıp ishal oldum. İğneden midir hala bilginiz var mı. İnşallah yerleşmedir
Normal onlar bende 15 inde oldum anı şeyleri yaşadım. Sonuc ne sizde acaba inşallah tutmuştur

Kızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.

Eklentiler

• 16507952730978431238223797260492.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 16508816622142670177230141590338.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 45
Ağrın felan var mı çatlamış olabilir

Anladım teşekkür ederim. Bugün bir bakayım eczaneye ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…