- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.541
Kesinlikle öyle bekledikçe de gerçekten belirtiler oluyor ama. Geçen ay ciddi bir göğüs ağrısı kasık ağrısı vs bir çok şey yaşadım. 2 gün erken regl oldum.En iyisini yapıyorsun canım belirti belirti diye kendimizi sterse sokuyoruz iyice olmayınca da üzülüyoruz . Ummadığın anda gelir inşallah mucizen
Yürüyüş yap canım.. vallaha spor da yapamiyourz ya doktorum dedi ilaç tedbaisndeyken ağır sporlar yapamazsı ln anca yürüyüş dedi..
Aaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.Kesinlikle öyle bekledikçe de gerçekten belirtiler oluyor ama. Geçen ay ciddi bir göğüs ağrısı kasık ağrısı vs bir çok şey yaşadım. 2 gün erken regl oldum.
Ayy ne güzel büyümüş tam kıvamındaGünaydın
Kızlaaar çok şükür güzel haberler ile geldim yumurtam güzel büyümüş 18.5 mm olmuş e2 ve lh testi verdim sonucuna göre çatlatma iğnemin saatini belirleyecek doktorum. A ad000 R Random3 S sultansultan90My_Moonlight06
Canım ben hiç devlete gitmedim ama özel doktorum da tahliller istediğinde hepsini toplu görmek istedi. Bir çoğunu devlette yaptırdım, bazılarını beklememek için laboratuarda yaptırıp topladım. Sen de tüm tahlillerini yaptır elinde sonucların olsun, özele gideceksen de onlarla gidersin çünkü tahliller çok para tutuyor…Kızlar herkese merhaba güzel bir hafta olsun inşallah. Bu sıralar çok soru soruyorum kusura bakayın :))
Biliyorsunuz cuma şehir hastanesine doktora gittim ve benden bir sürü test istedi. Testlerin bir kısmı hemen yapıldı bir kısmı daha sonra yapılacak. Bugün hastaneye gittiğimde tüm tahlillerin birlikte bakılacağını söylediler. Hiç yumurta takibi filan yapmadı doktor. Cuma adetimin 3. günü idi sadece hormon testini yaptı. Normal şartlarda süreç nasıl ilerliyor? Özel hastaneye mi gitmeliyim? Özele gittiğimde daha hızlı sonuç alabilir miyim? Giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Yaa çok çok sevindim canım biliyordum büyüyeceğiniGünaydın
Kızlaaar çok şükür güzel haberler ile geldim yumurtam güzel büyümüş 18.5 mm olmuş e2 ve lh testi verdim sonucuna göre çatlatma iğnemin saatini belirleyecek doktorum. A ad000 R Random3 S sultansultan90My_Moonlight06
Düşük olabilir canım düşüjte de öyle bi parça düşüyo düşene kadar inanılmaz bel karın ve kasık ağrısı çekiyorum o parça düşünce rahatlıyosunAaa bende aynı belirtileri yaşadım ve 2 gün erken oldum hemde öyle bir oldum ki dedim heralde düşük falan yapıyorum bu ağrının başka sebebi olamaz . Kanamam da çok fazlaydı . Eşimi aradım hastaneye gittik yaşadığım yerdeki hastane drları pek iyi değil ilgilenmediler serum takıp ağrı kesici yapıp gönderdiler. Mide bulantısı ateş falanda eşlik ediyordu ağrıya . Lavoboya girdiğimde böyle bi parça gibi bişey fark ettim ama ağrıdan çok ilgilenemedim bile . Galiba düşüktü yada ben öyle zannetim hâla çözemedim.
Bende öyle düşünüyorum. Nasip değilmiş inşallah bu ay herkesin yüzü gülerDüşük olabilir canım düşüjte de öyle bi parça düşüyo düşene kadar inanılmaz bel karın ve kasık ağrısı çekiyorum o parça düşünce rahatlıyosun
Anladım canım. O zaman şu smear testini, 21. gün yapılan kan testini ve ultrosonu çektireyim ondan sonra giderim özele. Gerekli görürse HSG içinde randevu alır yaptırırım regli sonrası. İnşallah gerek kalmaz tabi :)))Canım ben hiç devlete gitmedim ama özel doktorum da tahliller istediğinde hepsini toplu görmek istedi. Bir çoğunu devlette yaptırdım, bazılarını beklememek için laboratuarda yaptırıp topladım. Sen de tüm tahlillerini yaptır elinde sonucların olsun, özele gideceksen de onlarla gidersin çünkü tahliller çok para tutuyor…
İnşallah gerek kalmazAnladım canım. O zaman şu smear testini, 21. gün yapılan kan testini ve ultrosonu çektireyim ondan sonra giderim özele. Gerekli görürse HSG içinde randevu alır yaptırırım regli sonrası. İnşallah gerek kalmaz tabi :)))
A a. A a ayy canım cok sevindim ya süper haber vurul sende hadii hep birlikte gün sayalımGünaydın
Normal onlar bende 15 inde oldum anı şeyleri yaşadım. Sonuc ne sizde acaba inşallah tutmuşturKızçelerim hemen konuya giriyorum.Ben 1 nisanda çatlama iğnesi oldum. İki gündür beyaz sulu akıntım var birde söylemesi ayıp ishal oldum. İğneden midir hala bilginiz var mı. İnşallah yerleşmedir
Sizi merak etmiştim, aradım burda buldum, cok sevındımGünaydın
Ağrın felan var mı çatlamış olabilirKızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.
Çocuk düşünüyorsan tabi başka kullanmayaAranızda folik asit kullanan var mı kızlar bugün okulda arkadaşlar başlamalısın düşünüyorsan çocuk falan dediler biraz araştırdım 3 ay önce başlanabilir diye okudum. Size de sormak istedim.
Anladım teşekkür ederim. Bugün bir bakayım eczaneye benBana da doktorum imom primo önerdi. Herhangi bir test yapmadı vitamin için. D vitamini eksikliğim zaten var ona ayrı takviye yapıyorum. İmom da da iyot, B12, az miktarda D vit var. Trendyolda 70 tl, ben eczaneden 90 a almıştım.
Evet düşünüyorum. Bir gideyim eczaneye o zaman bugün inşallahÇocuk düşünüyorsan tabi başka kullanmaya
Dün biraz oldu batma seklinde bu sabahta akıntım oldu hala oluyor cok olmasa daAğrın felan var mı çatlamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?