Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba güzel bir hafta olsun inşallah. Bu sıralar çok soru soruyorum kusura bakayın :))
Biliyorsunuz cuma şehir hastanesine doktora gittim ve benden bir sürü test istedi. Testlerin bir kısmı hemen yapıldı bir kısmı daha sonra yapılacak. Bugün hastaneye gittiğimde tüm tahlillerin birlikte bakılacağını söylediler. Hiç yumurta takibi filan yapmadı doktor. Cuma adetimin 3. günü idi sadece hormon testini yaptı. Normal şartlarda süreç nasıl ilerliyor? Özel hastaneye mi gitmeliyim? Özele gittiğimde daha hızlı sonuç alabilir miyim? Giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Yok test yapmam henüz iki üç defa umutlanıp yaptım o hatayı ve çok üzüldüm çok sterse girdim. Eşim bile kızıyodu artık . Şimdi 4 gün gecikmediğim sürece yapmıyorum.. Sigarayı 3 gün önce bıraktım inşallah devam etmem .

Benim adet göngüm 24 güne bir o yüzden yumurta erken çatlıyo adetten hemen sonraki hafta doğruganlık haftası oluyor eğer döllenme olduysa adetten hemen sonra oldu çokta erken sayılmaz

Canım adetliyken gitmen doğru sadece adetliyken hormonlara bakılır yumurta takibi regliden sonra başlanır ama devletse sürekli cagırmaz tabiki sadece hormonlarına bakar vs özel hastaneye gidersen takipli olur canım

Kızlar benimde bgn sancılarım geçti dün gede çatladılar bence biraz akıntım gelmişti zaten çarşambaya randevu alıcam smdi büyük ihtimalle progestana baslatcak evde vardı ztn bu ay insallah hepimizin olcak

Ya diğer arkadaşlar da 1 tane yapmış bana doktor 2 tane yaptırdı Amiinn canım benim sen bizden önce alacaksın sonucunu önce sen pozitif haberini ver arkandan biz gelelim.
1 tanesi ztn hepsini çatlatıyo ama doktorun vardır bir bildiiği canım vuruldun dimi iyimisin

Olabilir canım bunlar belirti sayılıyo
İnşallah ya 10 aydır evliyim öncesinde de 4 sene ilişkimiz oldu ama hiç korunmadık . Sadece eşim 1 seneye yakın korundu sonrasında bıraktı . Bu süreçte hiç hamile kalmadım. Şaşırıyorum bazen 10 aydırda hiç korunmuyoruz hem de hiç dışarıya boşalma vs olmuyor hep içeriye oluyor . Anlamış değilim ve tedirginim..

Vardır bir bildiği kuzum ya bazen 2 tane veriyorlar. Ne güzel işte çatlamama riski yok inşallah umut olurum canım benim ne diyeyim
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
1 tanesi ztn hepsini çatlatıyo ama doktorun vardır bir bildiiği canım vuruldun dimi iyimisin
Vuruldum canım çok şükür hafif hafif sızlama oluyor bir de baş ağrısı başladı doktor kesinlikle 1 hafta ağrı kesici içmeyeceksin dedi inşallah çok uzun sürmez

Aranızda folik asit kullanan var mı kızlar bugün okulda arkadaşlar başlamalısın düşünüyorsan çocuk falan dediler biraz araştırdım 3 ay önce başlanabilir diye okudum. Size de sormak istedim.

Şimdi listeye baktım kuzum BAT yanlış yazılmış 3 Mayıs olcak hatırlatayım dedimm

Aranızda folik asit kullanan var mı kızlar bugün okulda arkadaşlar başlamalısın düşünüyorsan çocuk falan dediler biraz araştırdım 3 ay önce başlanabilir diye okudum. Size de sormak istedim.
Ben kullanıyorum 2 ay önce başladım günde bi defa sabahları açken al demişti doktor ramazan aydından dolayı sahurdan önce alıyorum.

Canım adetliyken gitmen doğru sadece adetliyken hormonlara bakılır yumurta takibi regliden sonra başlanır ama devletse sürekli cagırmaz tabiki sadece hormonlarına bakar vs özel hastaneye gidersen takipli olur canım
Teşekkür ederim canım o zaman ben düzgün bir doktor bulup onda kontrole başlayayım.

Ben doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an kendim eczaneden alsam nasıl olur ki
Doktora gitmeden kendi eczaneden alan tanıdıklarım var çok bi problem yaratcağını sanmıyorum bence yotubeden kadın doğum uzmanlarının hangi markayı ne sıklıkla alman gerektiğini dinleyerek alabilirsin daha sağlıklı olur senin için . Ben aile hekimimle görüşüp almıştım . Ama değiştirmeyi düşünüyorum. Folbiol kullanıyorum ama çok iyi yorum yapan olmamış daha etkilileri olduğun söyleniyor araştır derim

Merhaba kızlar.
Bugün döngüme göre regl tarihim fakat 2 gün geç yumurtladım 16. Günde. 27 snde olurum büyük ihtimalle.
Bende bu ay en ufak bir belirti yok ya. 4 ay boyunca hep bir belirti buldum bu sefer boş bekliyorum :) Yoğunluktan da vücudumu dinleyemedim aslında iyi oldu bir nevi.
Böyle hiç belirtisiz gebe kalan var mı acaba.

Ben doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an kendim eczaneden alsam nasıl olur ki
Bana da doktorum imom primo önerdi. Herhangi bir test yapmadı vitamin için. D vitamini eksikliğim zaten var ona ayrı takviye yapıyorum. İmom da da iyot, B12, az miktarda D vit var. Trendyolda 70 tl, ben eczaneden 90 a almıştım.

En iyisini yapıyorsun canım belirti belirti diye kendimizi sterse sokuyoruz iyice olmayınca da üzülüyoruz . Ummadığın anda gelir inşallah mucizen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…