• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay vallahi ya. Diyorlar ya hiç düşünmediğim belirti falan aramadığım ayda hamile kaldım diye. Ulan ben bazen reglken midem bulanınca acaba mı diyorum benim sistem odaklanmış 🤣 Annem de kardeşime hamileyken regl gördü hem de 3 4 aylık olana kadar anlamadı karnında hareket edince anladı 🤭 o yüzden regl oluncada rahat duramıyorum kafamda ki ses hamile olmadığın ne belli? deyip duruyor
Ahahaha öyle bişeye birebir şahit olunca normal 😁 neyse o ara 1 hafta kafam rahat bari 🤣 iyi hadi birlikte cozuturuz artık 🤣🤣

Kızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.
Olmuş çatlamış kuzum 24 -48 saat aralğında çatlıyo ya pikten sonra 24 saat içinde çatladı demek senin

İnşallah gerek kalmaz 🤗😀
Kuzum sen bu testler konusunda uzman olmuşsun 🙂 bizim sperm testi sonuçları nasıl bir bakar mısın? Üroloji doktoru sorun yok demiş çok şükür

Eklentiler

• IMG_20220425_150931.jpg
    IMG_20220425_150931.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 40
Harika 😍 ay çok heyecanlı 🥰 hadi hayırlısı canım

Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de 🤣🤣
İnşallah valla ben çok arıyorum ya 🤣🤣
Ay vallahi ya. Diyorlar ya hiç düşünmediğim belirti falan aramadığım ayda hamile kaldım diye. Ulan ben bazen reglken midem bulanınca acaba mı diyorum benim sistem odaklanmış 🤣 Annem de kardeşime hamileyken regl gördü hem de 3 4 aylık olana kadar anlamadı karnında hareket edince anladı 🤭 o yüzden regl oluncada rahat duramıyorum kafamda ki ses hamile olmadığın ne belli? deyip duruyor
Aynı ben valla bende böyleyim 🤣🤣
Aşko ya şimdi ben bu akşam da gonalf vurucam çatlatma iğnesini de vurucam e bu çarşambaya kadar ya kist olursa baksana iki günde 5.5 mm büyümüş
Ben senin doktorunu hiç çözemedim valla hala niye gonalf veriyor ki bana doktor sadece 6 gün kullandırttı yumurtalar daha büyümemiş olmasına rağmen 6. Gün bıraktırdı bu kadar iğne yeter dedi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Olmuş çatlamış kuzum 24 -48 saat aralğında çatlıyo ya pikten sonra 24 saat içinde çatladı demek senin
Ya bende diyorum ne cabuk silikleşmeye başladı 🙈 bide gecen ay ki kadar koyu değildi ya o yüzden kafam karıştı teşekkür ederim canım 😍

Merhabalar herkese sat 6 Nisan bat 3 Mayıs 8 gün kaldı yani kasıkta dün başlayan hafif batmalar var 2 gün önce acayip bir akıntı geliyordu şeffaf geçti başka da birsey de hissetmiyorum ama bunlar adetle karışabiliyor maalesef Allah isteyen herkese nasip etsin 2.5 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz . Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hoşgeldin Nesli 🥰🌺
İnshaAllah bütün belitilerin gebelikten dir az kalmış yakın da bir test yaparsın 🤩

Hemen ekliyorum seni de listeye 🤗

My_Moonlight06 My_Moonlight06 canım ben de nisandan elenip geldim bat 26 mayıs
Hoşgeldin canım 🥰🌺
Olsun sağlık olsun İnshaAllah Mayıs'a büyük umudum var herkesi topluyorum bakalım içimden bir ses çoook güzel şeyler olacak diyor o yüzden iyiki geldin😁

Hemen ekleyim nekadardir bebiş istiyorsun canım?

Ayyyy benim bugün başım dönüyor ya. Eğilince yaslanınca anlık anlık oluyor. Yine psikolojik mi acaba ya bat a 8 gün var ☹️☹️ Folbiol yapar mı acaba sahurdan sonra içmiştim 2 günde bir alıyorum

Ayyyy benim bugün başım dönüyor ya. Eğilince yaslanınca anlık anlık oluyor. Yine psikolojik mi acaba ya bat a 8 gün var ☹️☹️ Folbiol yapar mı acaba sahurdan sonra içmiştim 2 günde bir alıyorum
Canım folbiolun folik asit değeri yüksek değil mi

Allah razı olsun canım benim, sen ne zamandir istiyorsun? Başka bebiş var mı?
Amin canım senden de 🥰 ben baya uzun zamandır canım yok henüz bebiş yok iki düşük yaptım birini uzun zaman önce diğerini bu yıl Şubat ayında.. hepsi 6 haftalıkken oldu..

reglime son 3 gün dün sadece sol kasığım ağrıdı başka hiçbir belirtim yok. Umarım kırmızıyı görmem :KK43:
İnshaAllah canım görmezsin test yapmadın değil mi ?

2 aydır adet olmuyorum tarlusal içtim şimdi :işsiz:
Ayy niye içtin canım bebiş varsa ya bekleseydin keşke

İlk defa böyle oldu bende şaşırdım bugün de bakacam ona göre devam ederim yoksa adımı silersin😭
Kız nereye .. ad filan silinmez listede kalıyor sonuç yazılıyor sadece sonra yeniden ekliyorum listeye hem daha Mayıs ayı var.. sen hemen bir stress yapma belkide yerleşme kanaması dur hele

Canlarımm hcg 80 olmuş çok şükür çarşamba tekrar geleceğiz ben bırak diyene kadar duphastona devam edeceksin dedi doktor 😊🥳 🤲🏻
MashaAllah 🤩Yaaaa bak ben sana ne dedim canım boşuna telaş ettin.. bu zamanlarda stress olmaman gerekiyor şöyle olursa böyle olursa diye düşünmek bebişi korumaz zarar verir sen sakin ol ki herşey güzel ilerlesin 🥰🤗

Yok test yapmam henüz iki üç defa umutlanıp yaptım o hatayı ve çok üzüldüm çok sterse girdim. Eşim bile kızıyodu artık . Şimdi 4 gün gecikmediğim sürece yapmıyorum.. Sigarayı 3 gün önce bıraktım inşallah devam etmem .

Benim adet göngüm 24 güne bir o yüzden yumurta erken çatlıyo adetten hemen sonraki hafta doğruganlık haftası oluyor eğer döllenme olduysa adetten hemen sonra oldu çokta erken sayılmaz 🤷🏻‍♀️🙈
Afferim kizz.. ben burda hep söylüyorum su tetsi erken yapmayın diye neyseki sende öğrenmişsin hiç gerek yok aynen gecikince yaparsın:super:

Canım folbiolun folik asit değeri yüksek değil mi
ağır diyorlar canım. Ben sağlık ocağındaki doktora gebelik düşünüyorum deyince bunu veriyoruz ilk 3 ay dedi günlük 1 tane kullan dedi. Bende kızlara sorduktan sonra hergün fazla gelmesin diye 2 günde 1 aldım. Daha 2.içişim zaten ama baş dönmem ne alaka anlamadım

Back