• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün biliyorsunuz çatladı bende yumurta..zaten 3 gün değerlendirdik🤦🏻‍♀️Şimdi nasıl edim bilmiyorum..genelde ben bu günleri değerlendirib sonra adeti bekliyorum..zaten düşünüyorum çocuk kalma ihtimali yok.

Ayy ne güzel büyümüş tam kıvamında 🥰 çatlamaya kadar da ideal boyuta ulaşır. Hadi bebişe vesile olsun inşallah 🙏❤️
Şimdi sonuçlarım çıkmış lh yükselmiş gece 2 de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba 2 de aşılama olacak allahın izniyle 🤭🌸

Kızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.
Çatlamıs, bugunu mutlaka degerlendırın.. Tamamen koyu olamayabilir herkesın farklı cıkabılir☺️

Sizi merak etmiştim, aradım burda buldum, cok sevındım🥰 hayırlısı olsun hakkınızda bundan sonrası ıcın 🤲🏻❣️
Amin kuzum benim yumuş biraz nazlı çıktı iğne dozunu artırıp bi şaşırttık onu sonra tatlı tatlı konuşup ikna ederek büyüttük sonunda 🤭🤣 Sonrası için Eabbim yardım etsin de inşallah kolayca döllenip tutunsun 🤲

Amin kuzum benim yumuş biraz nazlı çıktı iğne dozunu artırıp bi şaşırttık onu sonra tatlı tatlı konuşup ikna ederek büyüttük sonunda 🤭🤣 Sonrası için Eabbim yardım etsin de inşallah kolayca döllenip tutunsun 🤲
İnsallahh inşallahh ☺️boyle sakin sakin büyüyen yumurtalar sanki daha bi sanslı oluyor.. Tek deil mi?

Şimdi sonuçlarım çıkmış lh yükselmiş gece 2 de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba 2 de aşılama olacak allahın izniyle 🤭🌸
Harika 😍 ay çok heyecanlı 🥰 hadi hayırlısı canım
Aramızda tam bir gün olacak çok heyecanlı yaa 🤗🤗🤗🤗 hergün durumumuzu paylaşırız R Random3 arkadaşımızla birlikte 🙏🏻
Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de 🤣🤣

Harika 😍 ay çok heyecanlı 🥰 hadi hayırlısı canım

Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de 🤣🤣
Ay yok ben hayıır beeen ı ıg beeeen yapamammm 🤣🤣
Ben sahte belirtilerin köpeği olmuşum 🤭🤣
Sürekli aynada kirpik kontrol edip memelerini mıncırıyorum Google da o belirti bu belirti mi diye araştırıyorum 🤣🤣
Aşılamadan sonra evde ayna ile gezerim heralde 🤣

Ay yok ben hayıır beeen ı ıg beeeen yapamammm 🤣🤣
Ben sahte belirtilerin köpeği olmuşum 🤭🤣
Sürekli aynada kirpik kontrol edip memelerini mıncırıyorum Google da o belirti bu belirti mi diye araştırıyorum 🤣🤣
Aşılamadan sonra evde ayna ile gezerim heralde 🤣
Bu modeller hep aynı 🤣🤣 2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk 😁🤣

Bu modeller hep aynı 🤣🤣 2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk 😁🤣
Ay vallahi ya. Diyorlar ya hiç düşünmediğim belirti falan aramadığım ayda hamile kaldım diye. Ulan ben bazen reglken midem bulanınca acaba mı diyorum benim sistem odaklanmış 🤣 Annem de kardeşime hamileyken regl gördü hem de 3 4 aylık olana kadar anlamadı karnında hareket edince anladı 🤭 o yüzden regl oluncada rahat duramıyorum kafamda ki ses hamile olmadığın ne belli? deyip duruyor

Back