- 1 Nisan 2022
- 12.995
- 15.701
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.561
Sen değerlendir yinede canım catlamistirDün biraz oldu batma seklinde bu sabahta akıntım oldu hala oluyor cok olmasa da
Yok tabi ben yazmadım kuzenim yazmışUmutsuzluk yok bacimmm aaaa lütfen
İnşallah canım inşallah. Zaman geçmek bilmiyor yaBen de aynı şeyi düşündüm 3 mayısta çoğaldık şans getirir hepimize inşallah.. ortalık şenlenir
Şimdi sonuçlarım çıkmış lh yükselmiş gece 2 de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba 2 de aşılama olacak allahın izniyleAyy ne güzel büyümüş tam kıvamındaçatlamaya kadar da ideal boyuta ulaşır. Hadi bebişe vesile olsun inşallah
Yaa inşallahYaa çok çok sevindim canım biliyordum büyüyeceğinihadi darısı bebiş haberine inşallah
Bu gece 2 de vurucam canım çarşamba saat 2 de aşılamam olacak inşallahA a. A a ayy canım cok sevindim ya süper haber vurul sende hadii hep birlikte gün sayalım
Çatlamıs, bugunu mutlaka degerlendırın.. Tamamen koyu olamayabilir herkesın farklı cıkabılirKızlar ben anlamadım ya yumurtlama oldu ve çatladı mı? Kahverengi olan bugün yaptığım diğeri dün yaptığım ikisi de aynı saatler. Dün yaptığım saat 1 de yapmıştım gündüz bide akşam 7 gibi yapmıştım siliklesmeye başlamıştı daha koyu beklerken. Bugün yaptığımda ise tamamen silik.
Amin kuzum benim yumuş biraz nazlı çıktı iğne dozunu artırıp bi şaşırttık onu sonra tatlı tatlı konuşup ikna ederek büyüttük sonundaSizi merak etmiştim, aradım burda buldum, cok sevındımhayırlısı olsun hakkınızda bundan sonrası ıcın
İnsallahh inşallahhAmin kuzum benim yumuş biraz nazlı çıktı iğne dozunu artırıp bi şaşırttık onu sonra tatlı tatlı konuşup ikna ederek büyüttük sonundaSonrası için Eabbim yardım etsin de inşallah kolayca döllenip tutunsun
HarikaŞimdi sonuçlarım çıkmış lh yükselmiş gece 2 de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba 2 de aşılama olacak allahın izniyle
Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de
Evet tek canım bizde bi kaç tane olsaydı şansımız artarsı diye üzülüyoruzİnsallahh inşallahhboyle sakin sakin büyüyen yumurtalar sanki daha bi sanslı oluyor.. Tek deil mi?
Ay yok ben hayıır beeen ı ıg beeeen yapamammmHarikaay çok heyecanlı hadi hayırlısı canım
Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de
Hayırlısı olsun ınsallahEvet tek canım bizde bi kaç tane olsaydı şansımız artarsı diye üzülüyoruzNasip ya Rabbim inşallah zamanı geldi der bizim için
Bu modeller hep aynıAy yok ben hayıır beeen ı ıg beeeen yapamammm
Ben sahte belirtilerin köpeği olmuşum
Sürekli aynada kirpik kontrol edip memelerini mıncırıyorum Google da o belirti bu belirti mi diye araştırıyorum
Aşılamadan sonra evde ayna ile gezerim heralde
Amin inşallah canımHayırlısı olsun ınsallahsımsıkı tutunsun
Ay vallahi ya. Diyorlar ya hiç düşünmediğim belirti falan aramadığım ayda hamile kaldım diye. Ulan ben bazen reglken midem bulanınca acaba mı diyorum benim sistem odaklanmışBu modeller hep aynı2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk
Teşekkür ederimÇatlamıs, bugunu mutlaka degerlendırın.. Tamamen koyu olamayabilir herkesın farklı cıkabılir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?