Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün biliyorsunuz çatladı bende yumurta..zaten 3 gün değerlendirdikŞimdi nasıl edim bilmiyorum..genelde ben bu günleri değerlendirib sonra adeti bekliyorum..zaten düşünüyorum çocuk kalma ihtimali yok.

Ayy ne güzel büyümüş tam kıvamında çatlamaya kadar da ideal boyuta ulaşır. Hadi bebişe vesile olsun inşallah
Şimdi sonuçlarım çıkmış lh yükselmiş gece 2 de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba 2 de aşılama olacak allahın izniyle

Çatlamıs, bugunu mutlaka degerlendırın.. Tamamen koyu olamayabilir herkesın farklı cıkabılir

Sizi merak etmiştim, aradım burda buldum, cok sevındım hayırlısı olsun hakkınızda bundan sonrası ıcın
Amin kuzum benim yumuş biraz nazlı çıktı iğne dozunu artırıp bi şaşırttık onu sonra tatlı tatlı konuşup ikna ederek büyüttük sonunda Sonrası için Eabbim yardım etsin de inşallah kolayca döllenip tutunsun

İnsallahh inşallahh boyle sakin sakin büyüyen yumurtalar sanki daha bi sanslı oluyor.. Tek deil mi?

Şimdi sonuçlarım çıkmış lh yükselmiş gece 2 de çatlatma iğnesini yapıcam çarşamba 2 de aşılama olacak allahın izniyle
Harika ay çok heyecanlı hadi hayırlısı canım
Aramızda tam bir gün olacak çok heyecanlı yaa hergün durumumuzu paylaşırız R Random3 arkadaşımızla birlikte
Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de

Harika ay çok heyecanlı hadi hayırlısı canım

Eveeet, umarım çakma belirtiler paylaşmayız bu sefer de
Ay yok ben hayıır beeen ı ıg beeeen yapamammm
Ben sahte belirtilerin köpeği olmuşum
Sürekli aynada kirpik kontrol edip memelerini mıncırıyorum Google da o belirti bu belirti mi diye araştırıyorum
Aşılamadan sonra evde ayna ile gezerim heralde

Bu modeller hep aynı 2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk

Bu modeller hep aynı 2 yıldır bıkmadan usanmadan belirtiler araştırılıyor, sürekli memeler mıncırılıyor, aynada kontrol ediliyor. Yeminle ruh hastası olduk
Ay vallahi ya. Diyorlar ya hiç düşünmediğim belirti falan aramadığım ayda hamile kaldım diye. Ulan ben bazen reglken midem bulanınca acaba mı diyorum benim sistem odaklanmış Annem de kardeşime hamileyken regl gördü hem de 3 4 aylık olana kadar anlamadı karnında hareket edince anladı o yüzden regl oluncada rahat duramıyorum kafamda ki ses hamile olmadığın ne belli? deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…