- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.421
Aslında bende öyle düşünüyorum daha mantıklı geliyor bu fikir.Bizim ürolog da dediki, kadın doğumcular hep çatlama gününe yoğunlaşıyor ama çatladıktan sonra değil öncesinde rahimde spermler olmalı.. spermlerin yumurtaya ulaşması zaman alır o sırada da yumurta ölebilir dedi.. yani hem önce hem sonra mutlaka ilişki lazım canım.
Elbette hoşgeldinBeni de ekleyecek varmıı
MashaAllah canım tıkır tıkır işlemesi faydalı zaten ama gecikenler içinde diğer ihtimal bir umutBenim hiç bozulmadı tıkır tıkır maşallah
Az önce iftarimi açarken dua ettim canım son durumu nasıl acabaSize nasıl teşekkür etsem az sağolun canlarım çok sağolun
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallahMalaesef kaybettik bebekleri görümcem çok kötü durumda nasipleri yokmuş Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi evlat hasreti ile yakmasın hepinziden Allah razı olsun burası aile gibi bı yer oldu açısıyla tatlisiyla iyiki varsınız dualarinzi iyi niyetlerinin için çok teşekkür ederim sizlerekalbim söküldü sanki rabbim hepinizi pozitif sonuçlara bogzun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin rabbim
Yarına kadar ztn geçeçek sonra neyse dişimi sıkcam artıkAyy korkutma beni kız bu hafta çok işim var bahar temizliği yazlık kışlık ayırma bayramda adanadan misafirim gelecek cumartesiden. Çarşaflar battaniyeler ayrılacak. Ayy gözüm çok korktu.Ağrıya teslim olmak yok o ilişki olacak sıkman lazım dişini.
Kürtaja alacaklar bekliyoruz Allah razı olsun canım benim çok sağolun her birinizAz önce iftarimi açarken dua ettim canım son durumu nasıl acaba
Allah razı olsun canım benim kendimi toparladım toolayabildim kadar çünkü kürtaj sonrası odaya alınınca ben kalcam yanindaÇok geçmiş olsun. Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallahçok zor bir durum gerçekten üzüldüm. Allah sabır versin.
Aynen öyle canım sabretYarına kadar ztn geçeçek sonra neyse dişimi sıkcam artıksende cok yorma kendini canım
Canım 10 gün erken olması normal değil yerleşme kanaması olmasın sakınKızlar bugün adet oldum çok üzgünüm bütün gün kendime gelemedim kendimi çok hazırlamıştım bu ay halbuki 10 gün erken oldum neden böyle oldu bilmiyorumnasip değilmiş demek ki hayırlı buymuş
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay bebisleriniz sağlıkla gelsin size
Yanında sizin gibi destek olan biri olması ne güzel.Allah razı olsun canım benim kendimi toparladım toolayabildim kadar çünkü kürtaj sonrası odaya alınınca ben kalcam yaninda
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimCanım burda artık yabancı değiliz hepimiz az cok tanıyoruz herşeyi konusuyoruz insallah hepimiz iyi haberler alalım kuzum bundan sonra çok üzücü gerçekten insallah rabbim tekrar nasip eder
Ben her şekilde elimden geleni yapicam yeterki bir an evvel iyileşsin ablam ikisinide kaybetmesi kötü oldu görümce gelin gibi hiç olmadık en zor zamanakrimzida yanyana dip dibe olduk üzerimize düşeni yine yapacazYanında sizin gibi destek olan biri olması ne güzel.
Keşke öyle olsa bugün hep kahverengi akıntı geldi adetin ilk günü gibi yarın belli olur galiba inşallah dediğin gibidir canimCanım 10 gün erken olması normal değil yerleşme kanaması olmasın sakın
Ovu Testimi dün yapamamistim yumurtlama olduysa haberim yok bugün yaptım silik çıkmıştıSanmam.. yumurtlama filan mı oldu catlayinca bazen olur öyle
Çok geçmiş olsun ben duyunca çok sevinmiştim Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın . İnşallah hayırlısını bir kez daha nasip eder RabbimMalaesef kaybettik bebekleri görümcem çok kötü durumda nasipleri yokmuş Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi evlat hasreti ile yakmasın hepinziden Allah razı olsun burası aile gibi bı yer oldu açısıyla tatlisiyla iyiki varsınız dualarinzi iyi niyetlerinin için çok teşekkür ederim sizlerekalbim söküldü sanki rabbim hepinizi pozitif sonuçlara bogzun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin rabbim
İnşallah canım benim inşallah yerleşmeden kaynaklanıyordur hiç canını sıkma bizi haberdar etKeşke öyle olsa bugün hep kahverengi akıntı geldi adetin ilk günü gibi yarın belli olur galiba inşallah dediğin gibidir canim
Canım büyük ihtimalle normaldir umarım bebişten kaynaklanıyordurKızlar yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti ama bugün yumurta akı gibi uzayan bir akıntı geldi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?