Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malaesef kaybettik bebekleri görümcem çok kötü durumda nasipleri yokmuş Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi evlat hasreti ile yakmasın hepinziden Allah razı olsun burası aile gibi bı yer oldu açısıyla tatlisiyla iyiki varsınız dualarinzi iyi niyetlerinin için çok teşekkür ederim sizlere kalbim söküldü sanki rabbim hepinizi pozitif sonuçlara bogzun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin rabbim

Ay tekrar okurken yine benim içim acıdı modunu düşürme hiç alakasız yerlerdir kesin tüpün girişine bırakıyorlar zaten azcık ilerde yumuşun bulmuştur yolu

Yaaa bende çok kötü oldum canım benim Allah sabır versin niye böyle oldu ki birden ya allahım bir an önce yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah

Çok üzücü rabbim sabrını bol kılsın inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde kucaklayabilmeyi nasip etsin vardır bında da bir hayır

Ayyy canım benim yaa çok üzüldüm.. ne desek boş inşallah hızlıca toparlanır görümcen

Sizleri uzdugum için hakkınızı helal edin olur mu insan çaresiz kalınca duaya sariliyo ulaşabildiği kadar insana ulaşıp dua istiyo insan ya gerçekten böyle bir topikte sizleri üzmek değildi niyetim sizi kendime yakın görmesem zaten yazmazdim özür dilerim tekrar hepinizden Allah razı olsun inşallah sizlerden gelecek olan güzel haberlerle daha iyi oluruz tanimasamda seviyorum hepinizi güzel kalbinden öpüyorum

Olur mu canım benim müjdeli haberimizi paylaşıyorsak acı haberimizi de paylaşacağız

Ya canım ne özür dilemesi o nasıl laf biz burda birbirimize destek olmak için varız olur mu öyle şey lütfen kendini kötü hissetme hepimiz bir aileyiz burda

Bizimde meslekler aynıymış☺
Amin umarım hepimiz için Ramazan ayı ayrı bir yoğunlukla geldi daha da zor oldu belki ama vücudumuz arındı artik Ramazandan sonra daha sıkı bir takibe gireriz
Aa öyle mi evet bakalım hayırlısıyla bayramdan sonra bir düzene gireriz

Kızlar merhaba. Çatlatmayı 18Nisan da yaptım doktor 1hafta değerlendir dedi 1hafta doldu aslında daha değerlendirmemin bi faydası var mı. Ramazanda zor oluyor birde çalışınca
Ahh en büyük sorunumuz bu sanırım bizde de durumlar vahim akşam işten gel yemek hazırla ye derken sızıp kalıyor insan yorgunluktan

Benim hiç bozulmadı tıkır tıkır maşallah

Bizim ürolog da dediki, kadın doğumcular hep çatlama gününe yoğunlaşıyor ama çatladıktan sonra değil öncesinde rahimde spermler olmalı.. spermlerin yumurtaya ulaşması zaman alır o sırada da yumurta ölebilir dedi.. yani hem önce hem sonra mutlaka ilişki lazım canım.

Canım burda artık yabancı değiliz hepimiz az cok tanıyoruz herşeyi konusuyoruz insallah hepimiz iyi haberler alalım kuzum bundan sonra çok üzücü gerçekten insallah rabbim tekrar nasip eder

Beni de ekleyecek varmıı

Bende katılıyorum kesinlikle bir gün önce girilen ilişki yumurta çatladıktan sonra birleşebilme şansı çok yüksek

Eyvahhh 30 saat sonra sancıların baslar ya ben cok kötüyüm akıntı geldi biraz smdi sanırım çatladı nası yapcam ilişki bilmiyorm cok fena sag kasıgım
Ayy korkutma beni kız bu hafta çok işim var bahar temizliği yazlık kışlık ayırma bayramda adanadan misafirim gelecek cumartesiden. Çarşaflar battaniyeler ayrılacak. Ayy gözüm çok korktu. Ağrıya teslim olmak yok o ilişki olacak sıkman lazım dişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…