• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu sen detay verecektin süreç hakkında verdin mi ben bu gün pek giremedim sayfa da çoğalmış bakamadım
Beceremedi 🤣🤣 şöyle kuzum, gittim laboratuvardan spermi aldım doğumhaneye gittim. Orada çatala yatırdılar spekulumla açtı işte doktor uzun plastik bi aletle rahmin en ilerisine kadar itip bıraktı spermi. İşlem çok kolay ama sıkıntı bende şanssızım her talihsizlik beni bulur 😁 bi yerde uzun makas gibi bi aletle tutması gerekiyordu o anda içerde bi yere zarar verdi baya kanama oldu. İçeriye 3 kere gazlı bez sokarak tampon yaptı o anda da canım o kadar yandı ki, işlem boyunca da çok kastım kendimi.. yarım saat dinlen dediler yattım ayaklar biraz yukarda. Bütün gün kasık ağrım çok oldu. Tuvalate gidince bi kan boşaldı resmen regl gibi. Sordum durması lazımdı, devam ederse hastaneye git dedi. Ben bekledim içerde biriken kandır diye. Geceye kadar devam etti tabii bütün modum düştü kesin tutmayacak diye. Bugün de lekelenme şeklinde devam ediyor, çok hafif kasık ağrım var. Bütün gün yatamam zaten mümkün değil, günlük hayata çok zorlanmadan devam ediyorum işte. Herkesin çok sorunsuz ve ağrısız oluyor tabii bu tamamen benim şansım ☺️

İnşallah canım ya matematik yapıyorum bu gün günde 2 mm büyüyormuş
2 günde 4 mm büyüse
13 artı 4 den 17 mm
Sonra çatlama iğnesi vurana kadar 1 mm büyüse 18 mm
Salı iğneyi vursak perşembe aşılama olur heralde diye düşünüyorum 🤣

Ay böyle yazınca yasak elmadaki yıldız aklıma geldi aziz Sancar mısın sen diye annesine söyleniyordu 🤣🤣
İnshaAllah kuzucummmm 😘 herşey gönlünce olur 🤲🏻🌺🥰

Beceremedi 🤣🤣 şöyle kuzum, gittim laboratuvardan spermi aldım doğumhaneye gittim. Orada çatala yatırdılar spekulumla açtı işte doktor uzun plastik bi aletle rahmin en ilerisine kadar itip bıraktı spermi. İşlem çok kolay ama sıkıntı bende şanssızım her talihsizlik beni bulur 😁 bi yerde uzun makas gibi bi aletle tutması gerekiyordu o anda içerde bi yere zarar verdi baya kanama oldu. İçeriye 3 kere gazlı bez sokarak tampon yaptı o anda da canım o kadar yandı ki, işlem boyunca da çok kastım kendimi.. yarım saat dinlen dediler yattım ayaklar biraz yukarda. Bütün gün kasık ağrım çok oldu. Tuvalate gidince bi kan boşaldı resmen regl gibi. Sordum durması lazımdı, devam ederse hastaneye git dedi. Ben bekledim içerde biriken kandır diye. Geceye kadar devam etti tabii bütün modum düştü kesin tutmayacak diye. Bugün de lekelenme şeklinde devam ediyor, çok hafif kasık ağrım var. Bütün gün yatamam zaten mümkün değil, günlük hayata çok zorlanmadan devam ediyorum işte. Herkesin çok sorunsuz ve ağrısız oluyor tabii bu tamamen benim şansım ☺️
Geçmiş gitmiş olsun canım inşallah güzel haberi verirsin 14 gün sonra çok yorma kendini. Doktorun tutunmasına yardımcınolsun diye bi ilaç falan verdi mi peki

Geçmiş gitmiş olsun canım inşallah güzel haberi verirsin 14 gün sonra çok yorma kendini. Doktorun tutunmasına yardımcınolsun diye bi ilaç falan verdi mi peki
Ahh o kadar tutunmak istiyorum ki bu ihtimale 🥲 tedavi süresince 4 aydır duphaston veriyor zaten, yine onu verdi bugün de ona başladım

Ayy sende benim gibisin bende geleli daha 3 yıl oluyor ama hastane dışında bir yere gitmediğim için daha tam yolları bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Kuzum ben buralı değilim aslında 1 yıl oldu taşınalı. Ama sistem tıpla çok yakınlar diye biliyorum oraya gitmiştim sahilde, Mersin oteline varmadan burger king var oradaydı. Sen yine de bi haritadan kontrol et ya da binerken mutlaka sor yanıltmış olmayayım

Dün vermiştim aşkısı ama bakiyim yapabiliyorsam kopyala yapıştır yapiyim 🤣

Ahh o kadar tutunmak istiyorum ki bu ihtimale 🥲 tedavi süresince 4 aydır duphaston veriyor zaten, yine onu verdi bugün de ona başladım
Benim ki hiç vermedi ya bakalım aşılamadan sonra verecekmi olmadı ben isterim yaz bana duphaston diye 🤣

Aa bende bunu yeni gördüm canım inşallah güzel sonuç alırsın hiç sıkıntı yapma çok fazla kanaman olmuş nasıl becerdi bunu ya 😮

Valla öyle oldu canım benim yumurtalar gelişmedi gelişmedi birden atak yaptı salı günü büyük gün kısmetse 🤣🙏🏻
Kıız sen yine iyisin az önce diğer topicde bi arkadaş daha vardı o da aynı gün başlamıştı ilaca o cuma günü olmuş aşılamasını 🤣
Yav boşuna dememişler üşencinin çocuğu olmaz diye🤣 benimki totosunu kaldıracak da çatlayacakda çocuk olacak 🤣🤣 valla daha çok beklerim gibi ben

Ayy canım neler olmus ole ya sen gene de içini rahat tut kuzum olumlu düşün insallah olucak

Kıız sen yine iyisin az önce diğer topicde bi arkadaş daha vardı o da aynı gün başlamıştı ilaca o cuma günü olmuş aşılamasını 🤣
Yav boşuna dememişler üşencinin çocuğu olmaz diye🤣 benimki totosunu kaldıracak da çatlayacakda çocuk olacak 🤣🤣 valla daha çok beklerim gibi ben
Anaa o daha da erkenmiş nasıl olmuş kız o öyle 🤣🤣 deme öyle deme benim ki de baya bi nazlandı da sonra dan kendine geldi 🤣🤣

Back