Beceremedi
şöyle kuzum, gittim laboratuvardan spermi aldım doğumhaneye gittim. Orada çatala yatırdılar spekulumla açtı işte doktor uzun plastik bi aletle rahmin en ilerisine kadar itip bıraktı spermi. İşlem çok kolay ama sıkıntı bende şanssızım her talihsizlik beni bulur
bi yerde uzun makas gibi bi aletle tutması gerekiyordu o anda içerde bi yere zarar verdi baya kanama oldu. İçeriye 3 kere gazlı bez sokarak tampon yaptı o anda da canım o kadar yandı ki, işlem boyunca da çok kastım kendimi.. yarım saat dinlen dediler yattım ayaklar biraz yukarda. Bütün gün kasık ağrım çok oldu. Tuvalate gidince bi kan boşaldı resmen regl gibi. Sordum durması lazımdı, devam ederse hastaneye git dedi. Ben bekledim içerde biriken kandır diye. Geceye kadar devam etti tabii bütün modum düştü kesin tutmayacak diye. Bugün de lekelenme şeklinde devam ediyor, çok hafif kasık ağrım var. Bütün gün yatamam zaten mümkün değil, günlük hayata çok zorlanmadan devam ediyorum işte. Herkesin çok sorunsuz ve ağrısız oluyor tabii bu tamamen benim şansım