• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun mahcup oldum şimdi 🙈🤗

Rica ederim nedemek.. Benim de amacım bu bu yüzden açtım bu topiği birbirimize destek olalım dua edelim diye gurubumdaki tüm kızların hepsi sen de dahil çok ama çok guse kalpleri var.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ishaAllah.. :KK36:
Nedemek mahcup olcak bisey yokki 🥰 Amin insallah mutluluk göz yaşlarida dökeriz tez vakit.. bu arada kulagim hep vucudumdaki agrilarda hala mutlumu olsam aglasammi böyle degisik duygusallik yasiyorum en cokda korku bu cocuk konusunda bide cok rüya gördüm ins hayira cikar.

Şey kötü ya o kadar her ay bekliyoz sonra adet oluyoz başa sarıyoya tekrar o bana çok yorucu geliyo hep baştan başlamak ama gerçekten burdaki iki yıl üç yıl bu yolda emek veren insanları görünce hiç ümidimi kaybetmiyorum burası bana çok iyi geliyo kendimi yalnız hiissetmiyorum🤩🥲
Bende burayi keşfetmeden önce çok yalnız hissettim . İnsan kimseye bunları anlatamıyor . Bende anlatmak istemiyorum tabi ki de . O yüzden iyi ki buralar var ☺️ anlatıp rahatlıyoruz😂🤭🤭

Nedemek mahcup olcak bisey yokki 🥰 Amin insallah mutluluk göz yaşlarida dökeriz tez vakit.. bu arada kulagim hep vucudumdaki agrilarda hala mutlumu olsam aglasammi böyle degisik duygusallik yasiyorum en cokda korku bu cocuk konusunda bide cok rüya gördüm ins hayira cikar.
İnshallah hayra çıkar biz olumlu, olalım olumsuz olduğu zaman düşünürüz.. 🤩

Şey kötü ya o kadar her ay bekliyoz sonra adet oluyoz başa sarıyoya tekrar o bana çok yorucu geliyo hep baştan başlamak ama gerçekten burdaki iki yıl üç yıl bu yolda emek veren insanları görünce hiç ümidimi kaybetmiyorum burası bana çok iyi geliyo kendimi yalnız hiissetmiyorum🤩🥲
O yüzden benim listemde bebiş bekleme süresi var.. herkes kendine göre bir örnek alır diye bir umut olur diye 🤗

Armut dalda asılsınnn...
Şaka şaka 🤣🤣

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız var mı gelişme belirti bişey 🤣🌸
İyim çok şükür bugün yine azar azar ağrım var.. ümidim de var ağrı olunca.. cunki bende hiç ağrı filan olmaz regl donemimde bile olmaz.. o yuzdne gebelik için Ateb yumurta çatlaması lazım geriye britek yumoş ağrısı kalıyor İnshaAllah odur ya

Ya sen 😁

Yumurtlama testi yapıyordum fakat nedense bu ay bi göremedim çift koyu çizgiyi. Dün adet oldum, bittikten sonra hemen başlayacağım ovu testine...
İnshaAllah Mayıs ayı bizim ayimizzz💪🏻🤗

Sen de listede bat 21 Mayıs yazıyor degiseyimmi onu kalsın mi ? Nezamandir bebiş istiyorsun o da yazmıyor listed eekleyim hazır girmişken

R Random3 canım sen mersinliysen burayı bilirsin aşılama için salı günü sabah sperm vermeye düzen Laboratuvarına gidecez meskopla yerini biliyor musun tarif edebilir misin.
Kuzum ben buralı değilim aslında 1 yıl oldu taşınalı. Ama sistem tıpla çok yakınlar diye biliyorum oraya gitmiştim sahilde, Mersin oteline varmadan burger king var oradaydı. Sen yine de bi haritadan kontrol et ya da binerken mutlaka sor yanıltmış olmayayım
Kuzu sen detay verecektin süreç hakkında verdin mi ben bu gün pek giremedim sayfa da çoğalmış bakamadım
Dün vermiştim aşkısı ama bakiyim yapabiliyorsam kopyala yapıştır yapiyim 🤣

İyim çok şükür bugün yine azar azar ağrım var.. ümidim de var ağrı olunca.. cunki bende hiç ağrı filan olmaz regl donemimde bile olmaz.. o yuzdne gebelik için Ateb yumurta çatlaması lazım geriye britek yumoş ağrısı kalıyor İnshaAllah odur ya

Ya sen 😁
Bende iyiyim çok şükür kocam izin gününde beni bırakıp karakola gitti ondan başka sıkıntım yok 🤣
Yarın kontrolüm var canım ya hiç bi değişiklik yok bende mide bulantısı oluyor arada o da sanırım gonalfın yan etkisi diye düşünüyorum.

Bende iyiyim çok şükür kocam izin gününde beni bırakıp karakola gitti ondan başka sıkıntım yok 🤣
Yarın kontrolüm var canım ya hiç bi değişiklik yok bende mide bulantısı oluyor arada o da sanırım gonalfın yan etkisi diye düşünüyorum.
İnshaAllah yarın güzel haberlerle gelirsin canım 🤲🏻🌺🤩

Kuzum ben buralı değilim aslında 1 yıl oldu taşınalı. Ama sistem tıpla çok yakınlar diye biliyorum oraya gitmiştim sahilde, Mersin oteline varmadan burger king var oradaydı. Sen yine de bi haritadan kontrol et ya da binerken mutlaka sor yanıltmış olmayayım

Dün vermiştim aşkısı ama bakiyim yapabiliyorsam kopyala yapıştır yapiyim 🤣
Tamam kuzum güzel olur 😇🌿

İnshaAllah yarın güzel haberlerle gelirsin canım 🤲🏻🌺🤩
İnşallah canım ya matematik yapıyorum bu gün günde 2 mm büyüyormuş
2 günde 4 mm büyüse
13 artı 4 den 17 mm
Sonra çatlama iğnesi vurana kadar 1 mm büyüse 18 mm
Salı iğneyi vursak perşembe aşılama olur heralde diye düşünüyorum 🤣

Ay böyle yazınca yasak elmadaki yıldız aklıma geldi aziz Sancar mısın sen diye annesine söyleniyordu 🤣🤣

Back