• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte klasik bayram temizliği test yaptım kocaman bir negatif. Ve bugün adetim geldi ☺️
Ne zaman diğer adetin tam gününde gelmiş yalnız canım.. 24 Nisan demişiz bak aynı gün geldi . Gene düzenli oluyor Allahtan.. şimdi diğer beklenen adet sence ne zama. 24 Mayıs. Yazayimmi ?

Sağlık olsun kuzum hakkında hayırlısı zaten biz Mayıs ayı için hazırlanıyoruz o yüzden Mayıs ayında müjdeler uçuşacak canım 🤩😍😍
Amin amin amin inşallah 😂aynen ele elbet birgün olacak ben çok inanıyorum 🤭 birde bana çok şey öğretti bu çocuk işi gerçekten üzülmüyorum 😂

Kizlar reglime 3 gün kaldı bugün pembemsi akıntım oldu silince peceteye gelen. Geçen ay hayıt tohumu kullandım onun etkisi olabilir mi sizce veya yerleşme kanamasi olabilr mi fikri olan var mi

Ne zaman diğer adetin tam gününde gelmiş yalnız canım.. 24 Nisan demişiz bak aynı gün geldi . Gene düzenli oluyor Allahtan.. şimdi diğer beklenen adet sence ne zama. 24 Mayıs. Yazayimmi ?
29 Mayıs yaz canısı. Bebim 30 32 gün sürüyor 🤭🤭

Kizlar reglime 3 gün kaldı bugün pembemsi akıntım oldu silince peceteye gelen. Geçen ay hayıt tohumu kullandım onun etkisi olabilir mi sizce veya yerleşme kanamasi olabilr mi fikri olan var mi
Kesinlikle yerleşme olabilir .. genelde tarifi de öyledir ya kahve rengi yada pembemsi dir..hayır tohumunu bilmem ama az onced eyazdik burda yerleşme kanaması adete yakın veya tam gününde oluyor ve kanamadan 6 gün sonra testlerde çıkıyor

Kesinlikle yerleşme olabilir .. genelde tarifi de öyledir ya kahve rengi yada pembemsi dir..hayır tohumunu bilmem ama az onced eyazdik burda yerleşme kanaması adete yakın veya tam gününde oluyor ve kanamadan 6 gün sonra testlerde çıkıyor
Yaa hadi inşallah Allah'ım ya ilk kez günümden önce gelen akıntı oluyor inşallah bu kez vardır biseyler 😍😍🤗🤲

Canım üzülme benim de olacağım o merak etme 😂 bugün konuşmuştuk ya ondan dedim Mayıs ayı uğurıyla gelsin inşallah🤩
Biliyorum biliyorum hatırladim seni tugcecik,🌸 kız üzülmüyorum valla çektiğimiz sancılar bile şuan benim için nimet 😘😘 bebiş fikri hayatımı baya değiştirdi 😀😀

Biliyorum biliyorum hatırladim seni tugcecik,🌸 kız üzülmüyorum valla çektiğimiz sancılar bile şuan benim için nimet 😘😘 bebiş fikri hayatımı baya değiştirdi 😀😀
Şey kötü ya o kadar her ay bekliyoz sonra adet oluyoz başa sarıyoya tekrar o bana çok yorucu geliyo hep baştan başlamak ama gerçekten burdaki iki yıl üç yıl bu yolda emek veren insanları görünce hiç ümidimi kaybetmiyorum burası bana çok iyi geliyo kendimi yalnız hiissetmiyorum🤩🥲

Back