- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.341
Sağlık olsun kuzum hakkında hayırlısı zaten biz Mayıs ayı için hazırlanıyoruz o yüzden Mayıs ayında müjdeler uçuşacak canımYa işte klasik bayram temizliği test yaptım kocaman bir negatif. Ve bugün adetim geldi
Ay cidden mi adet mi oldun senYa işte klasik bayram temizliği test yaptım kocaman bir negatif. Ve bugün adetim geldi
Sus daha sus oldum vallaAy cidden mi adet mi oldun sen
Aşılaman kaçta kuzum@Random3 canım sen mersinliysen burayı bilirsin aşılama için salı günü sabah sperm vermeye düzen Laboratuvarına gidecez meskopla yerini biliyor musun tarif edebilir misin.
Ne zaman diğer adetin tam gününde gelmiş yalnız canım.. 24 Nisan demişiz bak aynı gün geldi . Gene düzenli oluyor Allahtan.. şimdi diğer beklenen adet sence ne zama. 24 Mayıs. Yazayimmi ?Ya işte klasik bayram temizliği test yaptım kocaman bir negatif. Ve bugün adetim geldi
Amin amin amin inşallahSağlık olsun kuzum hakkında hayırlısı zaten biz Mayıs ayı için hazırlanıyoruz o yüzden Mayıs ayında müjdeler uçuşacak canım
29 Mayıs yaz canısı. Bebim 30 32 gün sürüyorNe zaman diğer adetin tam gününde gelmiş yalnız canım.. 24 Nisan demişiz bak aynı gün geldi . Gene düzenli oluyor Allahtan.. şimdi diğer beklenen adet sence ne zama. 24 Mayıs. Yazayimmi ?
Buna çok sevindim istim canım en güzeli hep böyle ol vallaha önce sağlıkAmin amin amin inşallahaynen ele elbet birgün olacak ben çok inanıyorum birde bana çok şey öğretti bu çocuk işi gerçekten üzülmüyorum
Canım üzülme benim de olacağım o merak etmeSus daha sus oldum vallaama buna da şükrediyorum 1 ay olmamıştım adet sinir küpü olmuştum o ay ama
Tamam canım öyle yaparimsökülmez ise bir kaç gün sonra test yap .. cunki bu eğer yerleşme kanaması ise bir kaç gün sonra testlerde çıkıyor 5 gün oldu ya şimdi bir iki gün daha sonra test yap
Kesinlikle yerleşme olabilir .. genelde tarifi de öyledir ya kahve rengi yada pembemsi dir..hayır tohumunu bilmem ama az onced eyazdik burda yerleşme kanaması adete yakın veya tam gününde oluyor ve kanamadan 6 gün sonra testlerde çıkıyorKizlar reglime 3 gün kaldı bugün pembemsi akıntım oldu silince peceteye gelen. Geçen ay hayıt tohumu kullandım onun etkisi olabilir mi sizce veya yerleşme kanamasi olabilr mi fikri olan var mi
Kız tabi önce sağlık canımız sağ herşeyimiz yerinde herşeyde bir hayır var gerçekten ben çok farkettim yani kendimceBuna çok sevindim istim canım en güzeli hep böyle ol vallaha önce sağlık
Yaa hadi inşallah Allah'ım ya ilk kez günümden önce gelen akıntı oluyor inşallah bu kez vardır biseylerKesinlikle yerleşme olabilir .. genelde tarifi de öyledir ya kahve rengi yada pembemsi dir..hayır tohumunu bilmem ama az onced eyazdik burda yerleşme kanaması adete yakın veya tam gününde oluyor ve kanamadan 6 gün sonra testlerde çıkıyor
Biliyorum biliyorum hatırladim seni tugcecik,Canım üzülme benim de olacağım o merak etmebugün konuşmuştuk ya ondan dedim Mayıs ayı uğurıyla gelsin inşallah
Ayy bende öyle olur muyum acaba yarın da bayram temizliğim var sen 1 tane mi vuruldun canımHadi gözün aydın kuzum ben de fenayım sağ kasık pert egilip doğrulamıyorum solda tık yok yürütmüyo sag kasık gene cok şiddetli
Sabah 9 da laboratuvara sperm verecez 11:30 aşılama canımAşılaman kaçta kuzum
Şey kötü ya o kadar her ay bekliyoz sonra adet oluyoz başa sarıyoya tekrar o bana çok yorucu geliyo hep baştan başlamak ama gerçekten burdaki iki yıl üç yıl bu yolda emek veren insanları görünce hiç ümidimi kaybetmiyorum burası bana çok iyi geliyo kendimi yalnız hiissetmiyorumBiliyorum biliyorum hatırladim seni tugcecik,kız üzülmüyorum valla çektiğimiz sancılar bile şuan benim için nimet bebiş fikri hayatımı baya değiştirdi
30. Saatte basladı canım cok feci hemde 1 tane vuruldum suan 36 doldu 1-2 saat bekliyim ddm bnde çatlasın ole iş yapayımAyy bende öyle olur muyum acaba yarın da bayram temizliğim var sen 1 tane mi vuruldun canım
He iyi tam saati oluyoSabah 9 da laboratuvara sperm verecez 11:30 aşılama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?