- 30 Kasım 2017
- 8.924
- 1
- 4.520
- 173
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.361
Nedemek mahcup olcak bisey yokkiAllah razı olsun mahcup oldum şimdi
Rica ederim nedemek.. Benim de amacım bu bu yüzden açtım bu topiği birbirimize destek olalım dua edelim diye gurubumdaki tüm kızların hepsi sen de dahil çok ama çok guse kalpleri var.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun ishaAllah..
Bende burayi keşfetmeden önce çok yalnız hissettim . İnsan kimseye bunları anlatamıyor . Bende anlatmak istemiyorum tabi ki de . O yüzden iyi ki buralar varŞey kötü ya o kadar her ay bekliyoz sonra adet oluyoz başa sarıyoya tekrar o bana çok yorucu geliyo hep baştan başlamak ama gerçekten burdaki iki yıl üç yıl bu yolda emek veren insanları görünce hiç ümidimi kaybetmiyorum burası bana çok iyi geliyo kendimi yalnız hiissetmiyorum
Bende gonalf kullandım canım
İnshallah hayra çıkar biz olumlu, olalım olumsuz olduğu zaman düşünürüz..Nedemek mahcup olcak bisey yokkiAmin insallah mutluluk göz yaşlarida dökeriz tez vakit.. bu arada kulagim hep vucudumdaki agrilarda hala mutlumu olsam aglasammi böyle degisik duygusallik yasiyorum en cokda korku bu cocuk konusunda bide cok rüya gördüm ins hayira cikar.
İnshaAllah cnim benim ..Yaa hadi inşallah Allah'ım ya ilk kez günümden önce gelen akıntı oluyor inşallah bu kez vardır biseyler
Kuzu sen detay verecektin süreç hakkında verdin mi ben bu gün pek giremedim sayfa da çoğalmış bakamadımAminn canım benim amin hepimize nasip olsun bu ay mutlu haberi vermekTamam malak gibi yayılayım yazarım
Canım Rabbim yardımcın olsun İnshaAllah herşey güzel olacakSabah 9 da laboratuvara sperm verecez 11:30 aşılama canım
O yüzden benim listemde bebiş bekleme süresi var.. herkes kendine göre bir örnek alır diye bir umut olur diyeŞey kötü ya o kadar her ay bekliyoz sonra adet oluyoz başa sarıyoya tekrar o bana çok yorucu geliyo hep baştan başlamak ama gerçekten burdaki iki yıl üç yıl bu yolda emek veren insanları görünce hiç ümidimi kaybetmiyorum burası bana çok iyi geliyo kendimi yalnız hiissetmiyorum
Anacım beraber başladık maşallah benden önce olucan aşılamayı inşallah benden önce de gebelik haberini alırızSabah 9 da laboratuvara sperm verecez 11:30 aşılama canım
İyim çok şükür bugün yine azar azar ağrım var.. ümidim de var ağrı olunca.. cunki bende hiç ağrı filan olmaz regl donemimde bile olmaz.. o yuzdne gebelik için Ateb yumurta çatlaması lazım geriye britek yumoş ağrısı kalıyor İnshaAllah odur yaArmut dalda asılsınnn...
Şaka şaka
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız var mı gelişme belirti bişey
İnshaAllah Mayıs ayı bizim ayimizzzYumurtlama testi yapıyordum fakat nedense bu ay bi göremedim çift koyu çizgiyi. Dün adet oldum, bittikten sonra hemen başlayacağım ovu testine...
Kuzum ben buralı değilim aslında 1 yıl oldu taşınalı. Ama sistem tıpla çok yakınlar diye biliyorum oraya gitmiştim sahilde, Mersin oteline varmadan burger king var oradaydı. Sen yine de bi haritadan kontrol et ya da binerken mutlaka sor yanıltmış olmayayım
Dün vermiştim aşkısı ama bakiyim yapabiliyorsam kopyala yapıştır yapiyimKuzu sen detay verecektin süreç hakkında verdin mi ben bu gün pek giremedim sayfa da çoğalmış bakamadım
Canım sen de bilgileri vermemişsin hala listeye eklmem içinBanada uğur getirsin bu topik
Bende iyiyim çok şükür kocam izin gününde beni bırakıp karakola gitti ondan başka sıkıntım yokİyim çok şükür bugün yine azar azar ağrım var.. ümidim de var ağrı olunca.. cunki bende hiç ağrı filan olmaz regl donemimde bile olmaz.. o yuzdne gebelik için Ateb yumurta çatlaması lazım geriye britek yumoş ağrısı kalıyor İnshaAllah odur ya
Ya sen
İnshaAllah yarın güzel haberlerle gelirsin canımBende iyiyim çok şükür kocam izin gününde beni bırakıp karakola gitti ondan başka sıkıntım yok
Yarın kontrolüm var canım ya hiç bi değişiklik yok bende mide bulantısı oluyor arada o da sanırım gonalfın yan etkisi diye düşünüyorum.
Tamam kuzum güzel olurKuzum ben buralı değilim aslında 1 yıl oldu taşınalı. Ama sistem tıpla çok yakınlar diye biliyorum oraya gitmiştim sahilde, Mersin oteline varmadan burger king var oradaydı. Sen yine de bi haritadan kontrol et ya da binerken mutlaka sor yanıltmış olmayayım
Dün vermiştim aşkısı ama bakiyim yapabiliyorsam kopyala yapıştır yapiyim
Kesinlikle canımO yüzden benim listemde bebiş bekleme süresi var.. herkes kendine göre bir örnek alır diye bir umut olur diye
İnşallah canım ya matematik yapıyorum bu gün günde 2 mm büyüyormuşİnshaAllah yarın güzel haberlerle gelirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?