- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.321
Teşekkür ederim canim benim haber vericem Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz bir an evvel mucizelerimizi kavuşursunuz gönlünüzden geçen en güzel duayı kabul eylesin en güzel şekildeYaa çok üzüldüm inşallah bişe olmaz bebeklere bize de haber ver canım
Adetin mi başliyor yani lekenme garanti değil çünkü.. yerleşme de olabilir cunkiBen lekelenme oluyorum ayrıldım bisey yok
Rica ederim kuzum nedemekTamam kuzum bu gece Zeynep kamildeyiz hayırlısı haber ederim sizlere çok teşekkür ederim size iyiki tanıdım hepinizi iyi ki varsınız
Kan gelmedi kahverengi lekelenme oluyorum bi geliyor bi gelmiyorAdetin mi başliyor yani lekenme garanti değil çünkü.. yerleşme de olabilir cunki
Tamam işte yerleşme de buna benzer birşey ve adet zamanı olur genelde ... ne zaman başladı ?Kan gelmedi kahverengi lekelenme oluyorum bi geliyor bi gelmiyor
5 gün olduTamam işte yerleşme de buna benzer birşey ve adet zamanı olur genelde ... ne zaman başladı ?
Adetime 3-4 gün var canım 13 ünde yumurtlama günümdüAyyy vallaha var yaaacanım adetin geçti mi yumurtalamdan kaç gün geçmişti biliyomusun
İnşallah canım yarın vericem nasipseBence kesin hamilesin canım..en güzeli kan testi ver bence.
Ay 11 gün olmuş inşallah vardır ya hamile haberi alınca kendim hamileymişim gibi heyecanlanıyorum kızlarrAdetime 3-4 gün var canım 13 ünde yumurtlama günümdü
Amiin canım benim hepimize İnşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim canim benim haber vericem Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz bir an evvel mucizelerimizi kavuşursunuz gönlünüzden geçen en güzel duayı kabul eylesin en güzel şekilde
Hahaha insallh yavrumm yaaa insallh bu Mayıs uğurlu gelir banaSenin en iyisi İnshaAllah aşılama mi olucakti.. en güzeli o senin durumunda eminim faydası olacaktır .. hiç üzülme nasılsa tedaviye odaklandık sende.. bu yüzden senin ayın Mayıslistede hemen ekliyorum bir kez daha
Ayy inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahAy 11 gün olmuş inşallah vardır ya hamile haberi alınca kendim hamileymişim gibi heyecanlanıyorum kızlarr
Amin canım benim rabbim görüyor içimizi hepimizinAyy inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Normalde olur mu böyle lekenmeler5 gün oldu
Böyle olmamıştım hiç hastaneye gitsem gidemem annemin yanına geldimNormalde olur mu böyle lekenmeler
sökülmez ise bir kaç gün sonra test yap .. cunki bu eğer yerleşme kanaması ise bir kaç gün sonra testlerde çıkıyor 5 gün oldu ya şimdi bir iki gün daha sonra test yapBöyle olmamıştım hiç hastaneye gitsem gidemem annemin yanına geldim
Ya işte klasik bayram temizliği test yaptım kocaman bir negatif. Ve bugün adetim geldiCanım istersne kendini fazla yorma bak tehlikeli sularda yüzüyorsun.. bu günler çok hassas dikkat ederek yap
Hadi gözün aydın kuzum ben de fenayım sağ kasık pert egilip doğrulamıyorum solda tık yok yürütmüyo sag kasık gene cok şiddetliSelam kızlar bugün 11 buçukta 2 tane çatlatma iğnemi vuracağım sonuç güzel olur inşallahsiz neler yapıyorsunuz
Yaptım negatif canımTest yaptın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?