• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm ben regl oldum bir gün önceden geldi bnimki artık bir dahaki aya inşallah
Senin en iyisi İnshaAllah aşılama mi olucakti.. en güzeli o senin durumunda eminim faydası olacaktır .. hiç üzülme nasılsa tedaviye odaklandık sende.. bu yüzden senin ayın Mayıs 😁😍😘😘😘 listede hemen ekliyorum bir kez daha

Burda bunu paylaşmak doğru değil ama kimin duası kabul olur bilinmez çaresiz kaldım herkese söyledim dua bekliyoruz ikiz bebekler şuan hastanedeyim gorumcemle bana kızmayın. Olurmu sizi üzmek değildi niyetim
Canım niye kızalım estağfurullah olur mu öyle şey. Allah yardımcısı olsun ❤️

Burda bunu paylaşmak doğru değil ama kimin duası kabul olur bilinmez çaresiz kaldım herkese söyledim dua bekliyoruz ikiz bebekler şuan hastanedeyim gorumcemle bana kızmayın. Olurmu sizi üzmek değildi niyetim
Ayy nedemek kızmak kim kızacakmış olurmu öyle şey canım elbette dua edicez.. sen bize lütfen haber ver merakta bırakma canım

Kızlar sizden brisey rica edebilir miyim görümcem den bahsetmistim ya hani şuan Zeynep kamildeyiz 15 haftalık şuan bebekler doğumhane ye aldılar düşük riski va rbebekelr rahim ağzına gelmis dua edin olur mu
Yaa çok üzüldüm inşallah bişe olmaz bebeklere bize de haber ver canım 🙏🏻

Ayy nedemek kızmak kim kızacakmış olurmu öyle şey canım elbette dua edicez.. sen bize lütfen haber ver merakta bırakma canım
Tamam kuzum bu gece Zeynep kamildeyiz hayırlısı haber ederim sizlere çok teşekkür ederim size iyiki tanıdım hepinizi iyi ki varsınız 🤲❣️

Back