- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.281
Tabiiki arada olacak o kesin ama yani rutinsiz eksinlar olsun siralamadayiz suan bugun var yarin yok 3 gun ust uste var ertesi gün yok…Niye yav arada olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki arada olacak o kesin ama yani rutinsiz eksinlar olsun siralamadayiz suan bugun var yarin yok 3 gun ust uste var ertesi gün yok…Niye yav arada olsun
Küçük olsa çatlamaz kız olur mu .. her konuda stress yapma demek istiyorum.. olsun olsun diye tam tersi oluyor ...Bilmiyorum kuzum..ben yumurta takibi yapmıyorum sizin gibi..acaba çokmu küçükler..yani ilaç hiç bir şey kullanmıyorum
Evet insana gına geliyor gerçekten.. bazen soğuyorum halbuki çok normal gayette istekli bir bayanım dir ..Tabiiki arada olacak o kesin ama yani rutinsiz eksinlar olsun siralamadayiz suan bugun var yarin yok 3 gun ust uste var ertesi gün yok…
Yaa bak işte bu işleri ben bilmiyorumdemekki iyiymiş..stres ve ben..nasıl edim bilmiyorumKüçük olsa çatlamaz kız olur mu .. her konuda stress yapma demek istiyorum.. olsun olsun diye tam tersi oluyor ...
Ya canım en aza indirgemek lazım işte.. mümkün değil zaten stressiz bir hayat ama biraz kontrol altına almak lazım.. sanabizir ve rahatlık verecek şeyler yap en güzeli kuran okumak ve zikir inan bana daha iyi çözüm yokYaa bak işte bu işleri ben bilmiyorumdemekki iyiymiş..stres ve ben..nasıl edim bilmiyorum
Bende öyleyim istekli bi kadinim ama artik rutinden pek bi istek kalmiyor arada bi özleşmeye fırsat bile olmuyokiEvet insana gına geliyor gerçekten.. bazen soğuyorum halbuki çok normal gayette istekli bir bayanım dir ..
Doğru diyorsun da kendi moralimi bozmakta üstüme yokturAA ne alakası var canım.. geç yumurtlama sağlıksiz.olur diye birşey yok.. erken Yumurtlama yada zamanında yumurtlama da olanlar var e onlardada oluyor hershe düzgün gidiyor öyle olsa çoğu kişi sağlıklıksız hamilelik geçirir
Yaa Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallahKızlar sizden brisey rica edebilir miyim görümcem den bahsetmistim ya hani şuan Zeynep kamildeyiz 15 haftalık şuan bebekler doğumhane ye aldılar düşük riski va rbebekelr rahim ağzına gelmis dua edin olur mu
Ben burda buna izin vermem şekerimDoğru diyorsun da kendi moralimi bozmakta üstüme yoktur
Ayyy canım Allah yardımcısı olsun ne yapacaklar nasıl bir onmel alicaklar ayy nedne olduki böyle Rabbim esirgesinKızlar sizden brisey rica edebilir miyim görümcem den bahsetmistim ya hani şuan Zeynep kamildeyiz 15 haftalık şuan bebekler doğumhane ye aldılar düşük riski va rbebekelr rahim ağzına gelmis dua edin olur mu
Burda bunu paylaşmak doğru değil ama kimin duası kabul olur bilinmez çaresiz kaldım herkese söyledim dua bekliyoruz ikiz bebekler şuan hastanedeyim gorumcemle bana kızmayın. Olurmu sizi üzmek değildi niyetimYaa Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah
Ya sen nekadar sicak kalpli iyi insansin gercekten.❤❤ belki dedigin gibidir belkide yoktur allahbilir tabi ama bana bu sürecte cok motive oldun bana teşekkür ederim canim yinede dualarinizi eksik etmeyin kizlar nekadar cok kisinin duasinda olursam okadar huzurlu iyi hissederim kendimiMehricim belki bebiş vardır çünkü gebelikten de böyle ağrılar olabiliyor.. adete bukadar uzakken olmaz diye düşünüyorum.. e rahim kalınlığı da %100 olmamakla beraber gebelik belirtisidir.. daha adetin gecikmeden testte birşey çıkmayabilir acele etme stress yok . Bir şeylerle oyalan Rabbim isnhaAllah müjdeyi sana vericektir canım
Selam canlar konu folik asit diye anladim folik asitin hic bir zarari yok eczaneden alabilirsin birinin recete etmesini bekleme bence ben folbiol kullaniyorumHayır canım neden bekleyecekmissin versin folik asitini eğer düşükse folik asit yukske dozda versin sonra da düşürür gebe kalınca ne gerek var zaman kaybına.. bence hiç bekleme.. senin ne oldu yumurtlama oldu mu ?
Allah razı olsun mahcup oldum şimdiYa sen nekadar sicak kalpli iyi insansin gercekten.❤❤ belki dedigin gibidir belkide yoktur allahbilir tabi ama bana bu sürecte cok motive oldun bana teşekkür ederim canim yinede dualarinizi eksik etmeyin kizlar nekadar cok kisinin duasinda olursam okadar huzurlu iyi hissederim kendimi
Çok ağrım var kuzum ya regl olcam dire wc gidip duruyorum yarın gideceğiz kontrole inşallah olumsuz bir durum yokturİyi pazarlar canim nasılsın
Canım öncelikle sakin ol hiç kaygılanma.. ağrılar çok normal bazen olabiliyor böyle bebiş yerleşiyor kuzum sakin telaş etme.. Rahatla ki yardimci ol ona.. Rabbim esirgesin.. git tabi doktora baksın ne var ne yok İnshaAllah ama şuanda kese filanda göremez belki kan tahlili yaptırır değerine baksın bir nasıl olmuş .. sakin tamamı cnim İnshaAllah herşey güzel olacak..Çok ağrım var kuzum ya regl olcam dire wc gidip duruyorum yarın gideceğiz kontrole inşallah olumsuz bir durum yoktur
Ayyy vallahi teşekkür ederim burada olmasa içimi rahatlattın inşallah canım bakalım bolca dinleniyorum yarınki değeri yazarım yineCanım öncelikle sakin ol hiç kaygılanma.. ağrılar çok normal bazen olabiliyor böyle bebiş yerleşiyor kuzum sakin telaş etme.. Rahatla ki yardimci ol ona.. Rabbim esirgesin.. git tabi doktora baksın ne var ne yok İnshaAllah ama şuanda kese filanda göremez belki kan tahlili yaptırır değerine baksın bir nasıl olmuş .. sakin tamamı cnim İnshaAllah herşey güzel olacak..
Sureler okuyorum..Her şey Allah'ın elindeYa canım en aza indirgemek lazım işte.. mümkün değil zaten stressiz bir hayat ama biraz kontrol altına almak lazım.. sanabizir ve rahatlık verecek şeyler yap en güzeli kuran okumak ve zikir inan bana daha iyi çözüm yok