- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.301
Canımmm bayaa var görünüyor bende senin gibi öğrendim dün hadi bi acile gitte gellll meraktan ölmeyelimKızlar silik çizgi çıktı bakar mısınız bunu yeni yaptım adetime 3-4 gün var Eki Görüntüle 3054661
Yaa eşim bugün nöbette ben şimdi gidemem de artık yarınaCanımmm bayaa var görünüyor bende senin gibi öğrendim dün hadi bi acile gitte gellll meraktan ölmeyelim
Canimm ben regl oldum bir gün önceden geldi bnimki artık bir dahaki aya inşallahEvet guZel tespit sabah yapmıyor bir de artık sabah yapsa daha çok herhalde çıkar
Var canım bariz belliYaa eşim bugün nöbette ben şimdi gidemem de artık yarına
YaaaVar canım bariz belli
Evet bariz belli ikinci çizgiKızlar silik çizgi çıktı bakar mısınız bunu yeni yaptım adetime 3-4 gün var Eki Görüntüle 3054661
İnshaAllah kuzum güzel değerlerle geleceksinAyyy vallahi teşekkür ederim burada olmasaiçimi rahatlattın inşallah canım bakalım bolca dinleniyorum yarınki değeri yazarım yine
Senin en iyisi İnshaAllah aşılama mi olucakti.. en güzeli o senin durumunda eminim faydası olacaktır .. hiç üzülme nasılsa tedaviye odaklandık sende.. bu yüzden senin ayın MayısCanimm ben regl oldum bir gün önceden geldi bnimki artık bir dahaki aya inşallah
Yarın kan veririm kesinEvet bariz belli ikinci çizgibence kan vermelisin
Canım niye kızalım estağfurullah olur mu öyle şey. Allah yardımcısı olsunBurda bunu paylaşmak doğru değil ama kimin duası kabul olur bilinmez çaresiz kaldım herkese söyledim dua bekliyoruz ikiz bebekler şuan hastanedeyim gorumcemle bana kızmayın. Olurmu sizi üzmek değildi niyetim
Ayy nedemek kızmak kim kızacakmış olurmu öyle şey canım elbette dua edicez.. sen bize lütfen haber ver merakta bırakma canımBurda bunu paylaşmak doğru değil ama kimin duası kabul olur bilinmez çaresiz kaldım herkese söyledim dua bekliyoruz ikiz bebekler şuan hastanedeyim gorumcemle bana kızmayın. Olurmu sizi üzmek değildi niyetim
Bence kesin hamilesin canım..en güzeli kan testi ver bence.Kızlar silik çizgi çıktı bakar mısınız bunu yeni yaptım adetime 3-4 gün var Eki Görüntüle 3054661
Yaa çok üzüldüm inşallah bişe olmaz bebeklere bize de haber ver canımKızlar sizden brisey rica edebilir miyim görümcem den bahsetmistim ya hani şuan Zeynep kamildeyiz 15 haftalık şuan bebekler doğumhane ye aldılar düşük riski va rbebekelr rahim ağzına gelmis dua edin olur mu
Canım bariz var çizgi bence hamilesinKızlar silik çizgi çıktı bakar mısınız bunu yeni yaptım adetime 3-4 gün var Eki Görüntüle 3054661
Ben lekelenme oluyorum ayrıldım bisey yok
Korkma canım bebiş Rahime yerleşiyoya ondan o ağrıların geçicek inşallah yaramaz bi yerleşirseÇok ağrım var kuzum ya regl olcam dire wc gidip duruyorum yarın gideceğiz kontrole inşallah olumsuz bir durum yoktur
Tamam kuzum bu gece Zeynep kamildeyiz hayırlısı haber ederim sizlere çok teşekkür ederim size iyiki tanıdım hepinizi iyi ki varsınızAyy nedemek kızmak kim kızacakmış olurmu öyle şey canım elbette dua edicez.. sen bize lütfen haber ver merakta bırakma canım
Ayyy vallaha var yaaaYaaadünden beri yaptım test dünki çok zor belli oluyodu bakınca şüphelendim duramadım bugün yaptım bunda daha belli düne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?