- 25 Nisan 2021
- 148
- 80
- 18
- 38
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.261
amin insallahHayırlı olsun serencim İnshaAllah olumlu sonuçlar alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin insallahHayırlı olsun serencim İnshaAllah olumlu sonuçlar alırsın
Çatlama yine en önemlisi canım ama bence garanti oluyor böyle ondan spermler 3 güne kadar yasaya bildiği için catlamadan önceki ilişki denn kalan spermlerle bulusabiliyor kısacası pik oldumu çalışmalar başlamali eğer takib varsaAma bana doktorum çatlamadan önceki ilişkilerin bir işe yaramadığını söyledi.hep çatlamadan sonraki günlerde ilişki olmasını istedi. Bidahaki ay çatlama öncesinde de gün aşırı Değerlendiririm ama yinede
Evet doğru söylğyosun yaa buradan öğrendiklerimle ilerliyorum çok sağolun sadece doktor takibi var yani evde kendim ovulasyonla takip etmiyorum. Bana doktorun en kontrolumde söylediği çatladı çatlayacakkk o gün iğneyı yaptım ertesi gece ilişki oldu mesela geç mi kaldım bilmiyorumÇatlama yine en önemlisi canım ama bence garanti oluyor böyle ondan spermler 3 güne kadar yasaya bildiği için catlamadan önceki ilişki denn kalan spermlerle bulusabiliyor kısacası pik oldumu çalışmalar başlamali eğer takib varsa
Çok güzel çatlamış canım bu gün de değerlendirin mutlaka ya da yarın sabah
Kuzumm ikiz falan yok o cizgiler normalmis oyle cikmasi gerekiyormus minnak kurabiyelerdeki kadin oyle dediÇatlama yine en önemlisi canım ama bence garanti oluyor böyle ondan spermler 3 güne kadar yasaya bildiği için catlamadan önceki ilişki denn kalan spermlerle bulusabiliyor kısacası pik oldumu çalışmalar başlamali eğer takib varsa
Yok merak etme geç kalmamışsin zaten tutarsa İnshaAllah büyük ihtimalle o ilişkiden tutabilir eğer daha öncekiler yetişmdiyseEvet doğru söylğyosun yaa buradan öğrendiklerimle ilerliyorum çok sağolun sadece doktor takibi var yani evde kendim ovulasyonla takip etmiyorum. Bana doktorun en kontrolumde söylediği çatladı çatlayacakkk o gün iğneyı yaptım ertesi gece ilişki oldu mesela geç mi kaldım bilmiyorum
Yav he he.. Biliyorum hep öyle diyor .. benimde nasıl olduysa kese vardı gebelik kesesi demekki testin kendi cizgisiymişse ki acabaKuzumm ikiz falan yok o cizgiler normalmis oyle cikmasi gerekiyormus minnak kurabiyelerdeki kadin oyle dedi
Benimkilerde inatçı ya bana da doktor öyle demişti ilaç ve ignelere ragmen yok bı türlü büyümüyordu vende gecen ay başladım masaja pik gördüm 15. Gün bu ayda devam ettim tine gördüm hatta o masaj sayesinde adetimde duzene girmeye başlamıştı bilmiyorum etkisi var mı ama 30. Günde oldum mesela. Sen daha doktora gitmicem demistin canim masaji yapiyorsun ama pik gördüğünde birakman lazım yoksa daha da büyütüp kiste döner demişti bana ebru abla. Benim de batar gibi ağrılarım var canım sağlı sollu birde böyle rahime hafif bastırınca sertlik var gibi ağrılı böyle değişikYok testin burada tekli alınmıyor paketle olanında aşırı pahalı o orta ilaç alıyorum biraz ekleyip doktora gidiyorum o yüzden malesef birde güvenememde bendeki hash tetsler uzun zaman önce bitti o yüzden şuanda hiç birşey bilmiyorum.. masajı yapmaya başladım ebru hanım banada cvb verdi başka masaja dedi senin yumurta inatçı belliki dedi.. bende başladım bakalım ağrım var yine batıyor ama sende de böyle oluyor mu
Canım o kırmızı biseyker görmeyince gebelik diyemez.. o çizgi gebelik değil değil illa pembelik gorecekk... Bugünkü yaptığın teyze bakım hele benKizlar güzel pazarlarneler yapiyosunuz.. Şimdi gelelim benim belli belirsiz çizgilere gebelik testinde aklimizi karistiran cizgilere not: cizgiler bu sabah daha net görünüyordu ben bu minnak kurabiyeler sayfasindaki kadina attim testleri soyledim bu sekilde 2. Cizgi cikmasi normal mi diye sordum her cizgi gebelik cizgisi degilmis her testin kendine göre okunuşu varmış orda öyle cizgi cikmasi normalmiş o cizgi orda olmak zorundaymis kizlarrr yani o çıkan 2. Cizgiden bahsediyor hanimefendi bana cok normal gelmedi bu durum yani yaniltici bi durum değilmi bu..benim bildigim hcg hormonu yuksekse cikar 2. Cizgi 12 yillik evliyim 4 hamilelik gecirdim 2 si saglikli dünyaya geldi sayisiz marka ve sayisiz kez test yaptim ve sadece gecen ay comfort days te bi yanilmam oldu oda ayni marka 2. Testi yaptigimda yine negatif gösterdi.. ilk defa böyle bi cevapla karsilasiyorum
Kalmadi ki elimde test normal kaset test var onda bisey cikmiyo sonucta her testin okunusu farkli biliyoruz artık siparis vercektim test siparisi ondan vazgectim ama dün yaptigim netti sabah attim onuda.. ben trendyol dan prodoctor alayimCanım o kırmızı biseyker görmeyince gebelik diyemez.. o çizgi gebelik değil değil illa pembelik gorecekk... Bugünkü yaptığın teyze bakım hele ben
Ben hergun yapmayım dedim o yüzden bugün yaparım en fazla .. dün hiç yapmadım yoğunluktan birde kadın geç cevap verdi.. bir gün önce gittim 13mm di ya en fazla bir günde büyümez çatlamak için büyürse 1 mm anca desek yani büyümez hemen diye dedim bugün ve yarın yapayım diyorum sonrada hiç ellesmeyim.. artık bakalım nasib gerisiBenimkilerde inatçı ya bana da doktor öyle demişti ilaç ve ignelere ragmen yok bı türlü büyümüyordu vende gecen ay başladım masaja pik gördüm 15. Gün bu ayda devam ettim tine gördüm hatta o masaj sayesinde adetimde duzene girmeye başlamıştı bilmiyorum etkisi var mı ama 30. Günde oldum mesela. Sen daha doktora gitmicem demistin canim masaji yapiyorsun ama pik gördüğünde birakman lazım yoksa daha da büyütüp kiste döner demişti bana ebru abla. Benim de batar gibi ağrılarım var canım sağlı sollu birde böyle rahime hafif bastırınca sertlik var gibi ağrılı böyle değişik
Al ama bence artık yapma test canımm. Adetin gününe yaklasimc abirsaha yap bakalım ne olacakKalmadi ki elimde test normal kaset test var onda bisey cikmiyo sonucta her testin okunusu farkli biliyoruz artık siparis vercektim test siparisi ondan vazgectim ama dün yaptigim netti sabah attim onuda.. ben trendyol dan prodoctor alayim
Hamile kalip ekşınsiz hayatlar diliyorum hepimizeBen hergun yapmayım dedim o yüzden bugün yaparım en fazla .. dün hiç yapmadım yoğunluktan birde kadın geç cevap verdi.. bir gün önce gittim 13mm di ya en fazla bir günde büyümez çatlamak için büyürse 1 mm anca desek yani büyümez hemen diye dedim bugün ve yarın yapayım diyorum sonrada hiç ellesmeyim.. artık bakalım nasib gerisi
Benimde yapasım yok zaten yaa almam büyük ihtimallede cok rahattim bu ay o testler aklimi karistirdi okumasini bilemedik maalesefAl ama bence artık yapma test canımm. Adetin gününe yaklasimc abirsaha yap bakalım ne olacak
Niye yav arada olsunHamile kalip ekşınsiz hayatlar diliyorum hepimize
Anladım canım. Dediğin gibi nasip herşey. Ben kendi adıma hiç ümitli değilim ya geç yumurtlama sağlıklı olurmu olmaz mı onu da bilmiyorum. İkiz boş gebelik geçirmiş biri olarak endişeliyimBen hergun yapmayım dedim o yüzden bugün yaparım en fazla .. dün hiç yapmadım yoğunluktan birde kadın geç cevap verdi.. bir gün önce gittim 13mm di ya en fazla bir günde büyümez çatlamak için büyürse 1 mm anca desek yani büyümez hemen diye dedim bugün ve yarın yapayım diyorum sonrada hiç ellesmeyim.. artık bakalım nasib gerisi
Öyle bişey olabilir mi yaaa.. kafayı mı yemiş o.. 3 çizgi mi çıkacakmış gebelik için testleri bozuk olabilir.. bunun için bahane buluyor olabilir.. sen o kadının testlerini boş verip başka marka testle çözüceksin bu bilinmezi kuzumKizlar güzel pazarlarneler yapiyosunuz.. Şimdi gelelim benim belli belirsiz çizgilere gebelik testinde aklimizi karistiran cizgilere not: cizgiler bu sabah daha net görünüyordu ben bu minnak kurabiyeler sayfasindaki kadina attim testleri soyledim bu sekilde 2. Cizgi cikmasi normal mi diye sordum her cizgi gebelik cizgisi degilmis her testin kendine göre okunuşu varmış orda öyle cizgi cikmasi normalmiş o cizgi orda olmak zorundaymis kizlarrr yani o çıkan 2. Cizgiden bahsediyor hanimefendi bana cok normal gelmedi bu durum yani yaniltici bi durum değilmi bu..benim bildigim hcg hormonu yuksekse cikar 2. Cizgi 12 yillik evliyim 4 hamilelik gecirdim 2 si saglikli dünyaya geldi sayisiz marka ve sayisiz kez test yaptim ve sadece gecen ay comfort days te bi yanilmam oldu oda ayni marka 2. Testi yaptigimda yine negatif gösterdi.. ilk defa böyle bi cevapla karsilasiyorum
AA ne alakası var canım.. geç yumurtlama sağlıksiz.olur diye birşey yok.. erken Yumurtlama yada zamanında yumurtlama da olanlar var e onlardada oluyor hershe düzgün gidiyor öyle olsa çoğu kişi sağlıklıksız hamilelik geçirirAnladım canım. Dediğin gibi nasip herşey. Ben kendi adıma hiç ümitli değilim ya geç yumurtlama sağlıklı olurmu olmaz mı onu da bilmiyorum. İkiz boş gebelik geçirmiş biri olarak endişeliyim
Bilmiyorum kuzum..ben yumurta takibi yapmıyorum sizin gibi..acaba çokmu küçükler..yani ilaç hiç bir şey kullanmıyorumCanım belki stress yapıyorsun dur yoksa olmaması için bir sebeb yok biraz da bu etkiliyor bak stress yapmadan kafa rahat takılmaya çalış
Edicem kuzumEvet çatlamış canım.istersen bir kez daha değerlendir