Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hacamat yaptıran oldumu gebe kalmak ıcın ben bu ay onu da yaptırdım şifa için fayda olur ınsallah kuyruk sokumuna birinden duydum
Canım bende hiç yaptırmadım yaptırmak istiyorum hamile kalmayı kolaylaştıriyormus ama öncesi ve sonrası cinsel ilişki olmaması gerekiyormus yani yumurtlamadan önce yaptrman gerek bide adetliykende olmuyormus

Benim antibiyotik yarısına geldim sistit düzeldi cok şükür ama beyaz akintim var canım muhtemelen Mantar ya cok canim sıkkın bu ay geçmezse deneyemezsem diye baya hevesim kaçık adeti bekliyorum hemen gelse bitince duruma göre düşüneceğim bi şeyler acaba kadin doğuma gidip enfeksiyon testi mi yaptırsam diyorum kültür alırlar ama hastalık cok hastaneye gitmek istemiyorum

Akıntın kokuyor mu? Mantar da balık kokusu gibi koku oluyor. Bence gidebiliyorsan git mantar varsa fitil verir temiz yine denemelere devam edersin fitil 3 günde iş görür. Sonra hamiş kalmak çok kolay olur bende vardı fitilden sonra hamiş kaldım temizlensin orası canımhastalık hep var bizim kadın doğum bomboş randevu işi varya ben gidecem pazartesi inşlh.

Kızlar hacamat yaptıran oldumu gebe kalmak ıcın ben bu ay onu da yaptırdım şifa için fayda olur ınsallah kuyruk sokumuna birinden duydum
Ben yaptırmadım ama iyi diyorlar iyi yapmışsın yaptırarak canım. Nerdesin peki nerde yaptırdın bende düşünmüyor değilim onu.

Canım bende hiç yaptırmadım yaptırmak istiyorum hamile kalmayı kolaylaştıriyormus ama öncesi ve sonrası cinsel ilişki olmaması gerekiyormus yani yumurtlamadan önce yaptrman gerek bide adetliykende olmuyormus
Evet canım ben yaptırdım adetım btdı temizlendım yaptırdım yumurtlamama var daha sonuc ne olcak bılmıyrm denemek istedım

Sülük tedavisini de duydum ama ben korkuym vajinaya konuluyrmus temızlıyomus ben yaptrmakdm dusunen varsa şifa niyetine yaptırsın etkısı cokmus

Gaziantepdehm orda yaptrdm tıbben bır sorun yok ama hamıle kalamdm bende denim dedım pis kanı atsın dıe yaptırdım
Bende tıbben sorun yok ne yapsam bilemedim pek amma hacamat herşey için iyi ehlini bilen birisi yaptırsa çok güzel. Ben yazın düşünüyorum şuan biraz daha ileri atayım kendimi yasak filan gitsin.
İnşallah sana sebeb olur da hamile kalırsın canım ya valla ne çok sevinirim

Bat kaç acaba?

Sevgili anne aday adayları
Nasılsınız, belirti yaşayan var mı?

Ins sebeb olur canım her ay umıdım oluyor olmuyor aklıma bu geldi denedik bakalım

O zaman işler başka doktora gittin mi
Birde şekerli gıda tüketimi var mı süt ve süt ürünleri kullanıyormusun bunlar hormonlaro tahrip ediyor
Gecen ay beyaz akıntım vardı geç oldum gittim doktora fitil verdi cnm bu ayda ovu testi böyle 3 4 gündürde lekelenmem var anlamadım gitti ama şekerli gıda aram hiç yok zaten oruç zamanı pek birsey de yiyemiyorum süt ürünleride çok tüketmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…