Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhabalar yardımcı olabilir misiniz acaba burda 7 yazan mı pik acaba 8 yazanda farklısaatlerde 2 defa yaptım

Halen koyu çıkıyor 21 nisandaki akşam yaptığım test fotoda biraz açık çıkmış sanırım flaştan ötürü. Hemen hemen C çizgisine yakın koyuluktaydı
Senin testinde birşey yok bence gayette güzel çatlaman uzun sürebilir ben yarın ki testini görmek isterim

pcos olanlarda yumurta çatlaması geç oluyor 21.de çok koyu diğerlerinde azalmış ama silikleşmemiş teste ve ilişkiye devam et cnm inş.güzel haberini alırız

21.04 23.35 de yumurtlaman olmuş canım. Orası kesin. Amaaaa sanırım birden fazla yumurtan var öncesinde de sonrasında da değerin yüksek hala. İkinci bi yumurta olması ihtimali var sanırım.

21.04 23.35 de yumurtlaman olmuş canım. Orası kesin. Amaaaa sanırım birden fazla yumurtan var öncesinde de sonrasında da değerin yüksek hala. İkinci bi yumurta olması ihtimali var sanırım.
Allah allah ilk defa karşılaştım böylesiyle 4 aydır bebek düşünüyprux ve ovulasyon testi yapıyordum hiç böyle olmamıştı

Teşekkür ederim benim kafamı karıştıran 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum koyulaşırdı 2 gün içinde hemen silikleşirdi
Olblr eğer testin çok ise bu akşam da yapar mısın? Aslında pik çok güzel çatlama olan tarafı sizi muallakta bırakan. Bazı çatlama ben okumuştum 3 gün sürermiş. Herzaman da aynı olmayabiliyor. Şimdi 21.gün pik 2 2.gün az azalmış gibi tam silinme herzaman olmaz yarın bence silinme azalacak şöyle diyim eğer yarınki testin koyuluğu bugünden daha az olursa yumurtan çatlamış demek. Koyuluk artarsa o zaman ikinci yumrtlama da yolda olblr yani güzel şeyler oluyor bence.

Mylv48 senin testini tekrar inceledim testinde sürekli idrar yakmış gibi görüntü var idrarı biraz fazla koyuyor da olblrsin ya da aklıma şu geldi sende enfeksiyon olblr mi? Çünkü ben burada bir arkadaş bilgi diye paylaşmış okumuştum. Sürekli lh dalgalanması var. İdrarın rengi koyu mu nasıl birde koku var mı? Bunları bilmek amaçlı sana sormam gerekliydi

O zaman hayıt etki etmiş bak çift yumurta
Ayy öyle mi dersin çok bende niye kullandım falan diye çok gerildim kızdım kendime. Bide döngümü uzattı normalde 12. Günde yumurtlama görürdüm ben ama bugün 18. Gün
evet evet aynen pik i gördüm onda sıkıntı yokda çatlama görememek kafamı karıştıran kısım. Bugün akşam da yaparım atarım buraya da. Yaa baya motive oldum şuan inşallah güzel şeyler oluyordur teşekkür ederim

Düzenli olarak saat 2 4 arasında yapıyorum hiçbir rahatsızlığım yok canım bı sorunda yok doktora gittim geçen ay

Hayıt normal yumurtlman filan iyiyse kesinlikle doktoruna sormadan kullanma yinede. Yumurtlma gününü bozmasın herşey iyiyken gereksiz.
Tamam merak ediyorum ne olacak bende. 18.gün olsun geç döllenme olur çok çok senin için. Kaç günde bir adet oluyorsun normalde?

Canım geçen ay doktora gittim hiçbir enfeksiyon intihap yok dedi kokuda yok idrarıda sadece 3 damla damlatiyorum . Çok koyu değil

Evet moralimi bu konu çok bozdu keşke içmesemiydim diye düşünüyorum hala ocak döngüm 29 şubat mart 27 ydi. Bugün 18. Gün işte normalde 12. Gün pik görürdüm

Ayy öyle mi dersin bende niye kullandım falan diye çok gerildim kızdım kendime. Bide döngümü uzattı normalde 12. Günde yumurtlama görürdüm ben ama bugün 18. Gün
Böyle şeyleri başlayınca sonuna kadar kullanmak gerekiyor canım bırakınca sıkıntı oluyor

Düzenli olarak saat 2 4 arasında yapıyorum hiçbir rahatsızlığım yok canım bı sorunda yok

Canım geçen ay doktora gittim hiçbir enfeksiyon intihap yok dedi kokuda yok idrarıda sadece 3 damla damlatiyorum . Çok koyu değil
Birde iki damla damlat dene. Testinin hepsinin sarı olması tesadüf değil canım. Bu testler laboquick testler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…