Senin testinde birşey yok bence gayette güzel çatlaman uzun sürebilir ben yarın ki testini görmek isterimHalen koyu çıkıyor21 nisandaki akşam yaptığım test fotoda biraz açık çıkmış sanırım flaştan ötürü. Hemen hemen C çizgisine yakın koyuluktaydı
pcos olanlarda yumurta çatlaması geç oluyor 21.de çok koyu diğerlerinde azalmış ama silikleşmemiş teste ve ilişkiye devam et cnm inş.güzel haberini alırızArkadaşlar post açmıştım ama buraya da atayım ovulasyon testlerimi. Normalde böyle bir durum olmamıştı önceki aylarda çatlamadan hemn sonraki gün silikleşirdi bu ay aklım baya karıştıEki Görüntüle 2831920
Canım hormon ilacı, iğne, kür vs bişey kullandın mıArkadaşlar post açmıştım ama buraya da atayım ovulasyon testlerimi. Normalde böyle bir durum olmamıştı önceki aylarda çatlamadan hemn sonraki gün silikleşirdi bu ay aklım baya karıştıEki Görüntüle 2831920
Hayıt tohumu kullandım ama korktum bir hafta kullandıktan sonra bıraktım sanırım o etkilediCanım hormon ilacı, iğne, kür vs bişey kullandın mı
Normalde regl döngüm düzgündür ilk defa böyle oldupcos olanlarda yumurta çatlaması geç oluyor 21.de çok koyu diğerlerinde azalmış ama silikleşmemiş teste ve ilişkiye devam et cnm inş.güzel haberini alırız
21.04 23.35 de yumurtlaman olmuş canım. Orası kesin. Amaaaa sanırım birden fazla yumurtan var öncesinde de sonrasında da değerin yüksek hala. İkinci bi yumurta olması ihtimali var sanırım.Arkadaşlar post açmıştım ama buraya da atayım ovulasyon testlerimi. Normalde böyle bir durum olmamıştı önceki aylarda çatlamadan hemn sonraki gün silikleşirdi bu ay aklım baya karıştıEki Görüntüle 2831920
Teşekkür ederim benim kafamı karıştıran 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum koyulaşırdı 2 gün içinde hemen silikleşirdiSenin testinde birşey yok bence gayette güzel çatlaman uzun sürebilir ben yarın ki testini görmek isterim
Allah allah ilk defa karşılaştım böylesiyle 4 aydır bebek düşünüyprux ve ovulasyon testi yapıyordum hiç böyle olmamıştı21.04 23.35 de yumurtlaman olmuş canım. Orası kesin. Amaaaa sanırım birden fazla yumurtan var öncesinde de sonrasında da değerin yüksek hala. İkinci bi yumurta olması ihtimali var sanırım.
O zaman hayıt etki etmiş bakAllah allah ilk defa karşılaştım böylesiyle 4 aydır bebek düşünüyprux ve ovulasyon testi yapıyordum hiç böyle olmamıştı
Olblr eğer testin çok ise bu akşam da yapar mısın? Aslında pik çok güzel çatlama olan tarafı sizi muallakta bırakan.Teşekkür ederim benim kafamı karıştıran 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum koyulaşırdı 2 gün içinde hemen silikleşirdi
Ayy öyle mi dersin bende niye kullandım falan diye çok gerildim kızdım kendime. Bide döngümü uzattı normalde 12. Günde yumurtlama görürdüm ben ama bugün 18. GünO zaman hayıt etki etmiş bakçift yumurta
Ayy öyle mi dersin çok bende niye kullandım falan diye çok gerildim kızdım kendime. Bide döngümü uzattı normalde 12. Günde yumurtlama görürdüm ben ama bugün 18. GünO zaman hayıt etki etmiş bakçift yumurta
evet evet aynen pik i gördüm onda sıkıntı yokda çatlama görememek kafamı karıştıran kısım. Bugün akşam da yaparım atarım buraya da. Yaa baya motive oldum şuan inşallah güzel şeyler oluyordur teşekkür ederimOlblr eğer testin çok ise bu akşam da yapar mısın? Aslında pik çok güzel çatlama olan tarafı sizi muallakta bırakan.Bazı çatlama ben okumuştum 3 gün sürermiş. Herzaman da aynı olmayabiliyor. Şimdi 21.gün pik 2 2.gün az azalmış gibi tam silinme herzaman olmaz yarın bence silinme azalacak şöyle diyim eğer yarınki testin koyuluğu bugünden daha az olursa yumurtan çatlamış demek. Koyuluk artarsa o zaman ikinci yumrtlama da yolda olblr yani güzel şeyler oluyor bence.
Düzenli olarak saat 2 4 arasında yapıyorum hiçbir rahatsızlığım yok canım bı sorunda yok doktora gittim geçen ayBirşey kullandın mı acaba yediğin içtiğin herhangi? Bir rahatsızlığın var mı peki pco kansızlık filan gibi?
Birçok sebebi olabiliyor. Birde nasıl yapıyorsun testini?
Ayy ne güzel sevindim olmana.Adet olmaya bile sevinen insan oldum hasret kaldım kanamalara bütün bilgilerini yaz etiketle akşam seni yazayım listeye yoktun sankim sen
Birde ben olsam güzel olacak da ben şimdi adet sökücü masaj yapıcam da onu da yarın akşam yapayım diyorum çünkü doktor 2. Veya 3.gün gel dedi yaparım pat diye adet olurum hafta sonu geldi sonra 4.gün oluyor doktora gidemem
Hayıt normal yumurtlman filan iyiyse kesinlikle doktoruna sormadan kullanma yinede. Yumurtlma gününü bozmasın herşey iyiyken gereksiz.Ayy öyle mi dersin çok bende niye kullandım falan diye çok gerildim kızdım kendime. Bide döngümü uzattı normalde 12. Günde yumurtlama görürdüm ben ama bugün 18. Gün
evet evet aynen pik i gördüm onda sıkıntı yokda çatlama görememek kafamı karıştıran kısım. Bugün akşam da yaparım atarım buraya da. Yaa baya motive oldum şuan inşallah güzel şeyler oluyordur teşekkür ederim
Mylv48 senin testini tekrar inceledim testinde sürekli idrar yakmış gibi görüntü var idrarı biraz fazla koyuyor da olblrsin ya da aklıma şu geldi sende enfeksiyon olblr mi? Çünkü ben burada bir arkadaş bilgi diye paylaşmış okumuştum. Sürekli lh dalgalanması var. İdrarın rengi koyu mu nasıl birde koku var mı? Bunları bilmek amaçlı sana sormam gerekliydi dedigi
Canım geçen ay doktora gittim hiçbir enfeksiyon intihap yok dedi kokuda yok idrarıda sadece 3 damla damlatiyorum . Çok koyu değilMylv48 senin testini tekrar inceledim testinde sürekli idrar yakmış gibi görüntü var idrarı biraz fazla koyuyor da olblrsin ya da aklıma şu geldi sende enfeksiyon olblr mi? Çünkü ben burada bir arkadaş bilgi diye paylaşmış okumuştum. Sürekli lh dalgalanması var. İdrarın rengi koyu mu nasıl birde koku var mı? Bunları bilmek amaçlı sana sormam gerekliydi
Evet moralimi bu konu çok bozdu keşke içmesemiydim diye düşünüyorum halaHayıt normal yumurtlman filan iyiyse kesinlikle doktoruna sormadan kullanma yinede. Yumurtlma gününü bozmasın herşey iyiyken gereksiz.
Tamam merak ediyorum ne olacak bende. 18.gün olsun geç döllenme olur çok çok senin için. Kaç günde bir adet oluyorsun normalde?
Böyle şeyleri başlayınca sonuna kadar kullanmak gerekiyor canım bırakınca sıkıntı oluyorAyy öyle mi dersin bende niye kullandım falan diye çok gerildim kızdım kendime. Bide döngümü uzattı normalde 12. Günde yumurtlama görürdüm ben ama bugün 18. Gün
Düzenli olarak saat 2 4 arasında yapıyorum hiçbir rahatsızlığım yok canım bı sorunda yok
Birde iki damla damlat dene. Testinin hepsinin sarı olması tesadüf değil canım.Canım geçen ay doktora gittim hiçbir enfeksiyon intihap yok dedi kokuda yok idrarıda sadece 3 damla damlatiyorum . Çok koyu değil