Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyor
Kaç günde bir adet oluyorsun?
Sürekli böyle çıkarsa bana göre bildiğim çatlamıyor olblr düşüncesi geliyor ama bu da tam bu denemez. Başka bir sürü şey olblr yani.

Canım sen ya hamilesin ya da 3 4 tane yumurtan var 3er 4 er gün arayla pik olmuş
Ay inşallah hamileyiimdir ama geçen ay doktora gittiğimde sadece bir tane yumurtam olduğunu söyledi geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı bu ya sadece ovulasyon deniyorum

Adetim çok düzenli 28 29 günde bir adet oluyorum
Birşey kullandın mı acaba yediğin içtiğin herhangi? Bir rahatsızlığın var mı peki pco kansızlık filan gibi?
Birçok sebebi olabiliyor. Birde nasıl yapıyorsun testini?
Yusra-61 canım sana haber vermek istedim bugün adet oldum ben sen ne durumdasın?
Ayy ne güzel sevindim olmana. Adet olmaya bile sevinen insan oldum hasret kaldım kanamalara bütün bilgilerini yaz etiketle akşam seni yazayım listeye yoktun sankim sen
Birde ben olsam güzel olacak da ben şimdi adet sökücü masaj yapıcam da onu da yarın akşam yapayım diyorum çünkü doktor 2. Veya 3.gün gel dedi yaparım pat diye adet olurum hafta sonu geldi sonra 4.gün oluyor doktora gidemem

Arkadaşlar post açmıştım ama buraya da atayım ovulasyon testlerimi. Normalde böyle bir durum olmamıştı önceki aylarda çatlamadan hemn sonraki gün silikleşirdi bu ay aklım baya karıştı

Merhabalar cnm beni de ekler misin bat 30 nisan yaş 29 2 aydır istiyoruz ilaç kullanmıyorum muhtemelen yine geç adet olucam mayısı bulacak ama şimdilik 30 nisan benide ekler misin

Halen koyu çıkıyor 21 nisandaki akşam yaptığım test fotoda biraz açık çıkmış sanırım flaştan ötürü. Hemen hemen C çizgisine yakın koyuluktaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…