Bende aynı durumdayım canım ya hatta post açtım oraya da attım bende neden oldu acabaMerhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyor
Canım sen ya hamilesin ya da 3 4 tane yumurtan var 3er 4 er gün arayla pik olmuşMerhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyor
Kaç günde bir adet oluyorsun?Merhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyor
Adetim çok düzenli 28 29 günde bir adet oluyorumKaç günde bir adet oluyorsun?
Sürekli böyle çıkarsa bana göre bildiğim çatlamıyor olblr düşüncesi geliyor ama bu da tam bu denemez. Başka bir sürü şey olblr yani.
Ay inşallah hamileyiimdir ama geçen ay doktora gittiğimde sadece bir tane yumurtam olduğunu söyledi geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum gebelik olmadı bu ya sadece ovulasyon deniyorumCanım sen ya hamilesin ya da 3 4 tane yumurtan var 3er 4 er gün arayla pik olmuş
Gördüm şimdi canım anlam veremedim bende 2aydir ovulasyon deniyorum bu ay neden böyle çözemiyorumBende aynı durumdayım canım ya hatta post açtım oraya da attım bende neden oldu acaba
Canım tekrar baktım 18 ve 21 nisanda pik olmuş 2 yumurtan varmış sanırımMerhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyor
Canım bende 18 Nisan'da zannedip ilişki oldu yani inşallah tutmuştur bilemedimCanım tekrar baktım 18 ve 21 nisanda pik olmuş 2 yumurtan varmış sanırım
Spermler 72 saat yaşıyor zaten önünde ardında işe yarar inşallahCanım bende 18 Nisan'da zannedip ilişki oldu yani inşallah tutmuştur bilemedim
Sen herhangi bir kür kullandın mı canımGördüm şimdi canım anlam veremedim bende 2aydir ovulasyon deniyorum bu ay neden böyle çözemiyorum
İnşallah fuzel sonuçlarla gelirim teşekkür ederim sizdeSpermler 72 saat yaşıyor zaten önünde ardında işe yarar inşallahkendine dikkat et 14 gün sonra gebelik testinde görüşürüz
Hayır hiçbir şey kullanmadım bu ay canımSen herhangi bir kür kullandın mı canım
Aynı yaştayız ve bende çatlatma iğnesi oldum suanda gonalf kullanıyorumYusra-61 nisandan sonra mayıs ayını açan olmuş sonunda herkese hayırlı olur inşallah
Bat 9 mayıs
Yaş 25
2 yıldır deniyoruz
Bu ay 2. defa klomen kullanmaya başlayacağım.
Birşey kullandın mı acaba yediğin içtiğin herhangi? Bir rahatsızlığın var mı peki pco kansızlık filan gibi?Adetim çok düzenli 28 29 günde bir adet oluyorum
Ayy ne güzel sevindim olmana.
Bende bu akşam ovitrelle vurucam hayırlısı bakalımAynı yaştayız ve bende çatlatma iğnesi oldum suanda gonalf kullanıyorum
Hayırlısı canım şansın bol olsunBende bu akşam ovitrelle vurucam hayırlısı bakalım
Merhabalar cnm beni de ekler misin bat 30 nisan yaş 29 2 aydır istiyoruz ilaç kullanmıyorum muhtemelen yine geç adet olucam mayısı bulacak ama şimdilik 30 nisan benide ekler misinMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Halen koyu çıkıyorArkadaşlar post açmıştım ama buraya da atayım ovulasyon testlerimi. Normalde böyle bir durum olmamıştı önceki aylarda çatlamadan hemn sonraki gün silikleşirdi bu ay aklım baya karıştıEki Görüntüle 2831920