Ben kullanmak istedim nasip olmadı ama kim yaptıysa çok memnun en iyisini yapmışsın ben çok beğeniyorum onun testleriniKızlar minnakkurebiye sayfasından ovü test siparişi verdim kullanan varmı aranızda memnunmusunuz
Reglim bitsin başlıcam inşallah bende nasıl kullanıldığını biliyormusunBen kullanmak istedim nasip olmadı ama kim yaptıysa çok memnun en iyisini yapmışsın ben çok beğeniyorum onun testlerini
Olabilir neden olmasınKızlaaaaaar ateşim normalde 36,6 olurdu, sabahtan beri 36,7 acaba bu bir işaret mi
Ben 3 aydır kullanıyorum çok çok netKızlar minnakkurebiye sayfasından ovü test siparişi verdim kullanan varmı aranızda memnunmusunuz
Evet kolay ben kullandım onlardan birgebeningünlüğünden almıştım strip. İdrar bir bardak artık neyse ona yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam 10 saniye tutuyorsun ona düz zemine bırakıp 5 Veya 10 dk bekliyorsun .zaten o da söylerReglim bitsin başlıcam inşallah bende nasıl kullanıldığını biliyormusun
Çiftçizgiyi görünce çatlayana kadar ilişkiye devam ediliyor dimiBen 3 aydır kullanıyorum çok çok net
Öcü derkenKızlar benim reglim bugün bitti femara kullanıyorum ya acaba öcü testine hemen bugün başlasam mı yoksa yarın felan mı başlasam
Akıntı ile ilgili şunu diyeyim ne zaman başladığını bil akıntını mesela akıntı genelde yumrtlamadan bir kaç gün önce başlarmış hazırlık aşaması gibi düşün bu akıntı bugün görüldü ise ona göre değerlendir testlerine devam et. Kasık ağrın da gelişme zamanı olur benim bildiğim bu yönde. Zaten dün akşam ilişki olmuş bu akşama da yeter o sprem yarın testin daha koyu da olblr yani.Birde şey hani doktor takibi denedin ya geçen ay o gün yumrtlaman hangi gündü doktor ne zaman ilişki önerdi onu da göz önüne ak
Akıntım aslında 5gundur devam ediyor. Çatlatma iğnesi vuruldum bana bir hafta gün aşırı ilişki önerdi hiç bir sorunun yok dedi 22mm di yumurtam bı tane gördü . Dün ilişki olmadı ondan önceki günler oldu canım bugünü değerlendiriyim diyorum . İnan çok iyi oldu konuşmam sizinle bana yol gosterdinizAkıntı ile ilgili şunu diyeyim ne zaman başladığını bil akıntını mesela akıntı genelde yumrtlamadan bir kaç gün önce başlarmış hazırlık aşaması gibi düşün bu akıntı bugün görüldü ise ona göre değerlendir testlerine devam et. Kasık ağrın da gelişme zamanı olur benim bildiğim bu yönde. Zaten dün akşam ilişki olmuş bu akşama da yeter o sprem yarın testin daha koyu da olblr yani.Birde şey hani doktor takibi denedin ya geçen ay o gün yumrtlaman hangi gündü doktor ne zaman ilişki önerdi onu da göz önüne al.
Yumurtlamam tam 14.gun oldu ama çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı hep kırmızı çıktiAkıntı ile ilgili şunu diyeyim ne zaman başladığını bil akıntını mesela akıntı genelde yumrtlamadan bir kaç gün önce başlarmış hazırlık aşaması gibi düşün bu akıntı bugün görüldü ise ona göre değerlendir testlerine devam et. Kasık ağrın da gelişme zamanı olur benim bildiğim bu yönde. Zaten dün akşam ilişki olmuş bu akşama da yeter o sprem yarın testin daha koyu da olblr yani.Birde şey hani doktor takibi denedin ya geçen ay o gün yumrtlaman hangi gündü doktor ne zaman ilişki önerdi onu da göz önüne al.
Öyle valla aynısıah ah ev kuşları... sessiz sakin bir o kadar da okumayı seven :) içinde fırtına kopar belli etmez susar...
Tamam canım bugünü değerlendir ben dünü değerlendirdin sandım.Akıntım aslında 5gundur devam ediyor. Çatlatma iğnesi vuruldum bana bir hafta gün aşırı ilişki önerdi hiç bir sorunun yok dedi 22mm di yumurtam bı tane gördü . Dün ilişki olmadı ondan önceki günler oldu canım bugünü değerlendiriyim diyorum . İnan çok iyi oldu konuşmam sizinle bana yol gosterdiniz
Beni adetinin 3.gunu çağırdı ama ben gitmedim ilaca çok bağlanmak istemiyorum o yüzden gitmedim bu ay kendi haline bıraktım olursa Allah'tan olmazssada çatlama görmek içinde çağırdı gittim çok güzel çatlamış dediTamam canım bugünü değerlendir ben dünü değerlendirdin sandım.Sonuçta gün aşırı ilişki varsa tamam birde teste çok takılma doktorunu daha çok dinle sonuçta o görmüş yumurta birde ne zmaan gel dedi adet olunca mı? Yoksam çatlama görmek için çağırdı mı?
İğne teste birşey yapar mı bilmiyorm ebru hanıma bunu sorun o size daha güzel bilgi verir çünkü o zafen sürekli pik testlere bunları soruyor. Akıntını takip et nasıl olacak kesilecek mi? Zaten çatlayınca akıntı akınkan oluyor kesiliyor.Yumurtlamam tam 14.gun oldu ama çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı hep kırmızı çıkti
Tamam canım çok teşekkür ederim bı değişiklik olursa bilgi veririmİğne teste birşey yapar mı bilmiyorm ebru hanıma bunu sorun o size daha güzel bilgi verir çünkü o zafen sürekli pik testlere bunları soruyor. Akıntını takip et nasıl olacak kesilecek mi? Zaten çatlayınca akıntı akınkan oluyor kesiliyor.
Hayırlısı olsun inşlh hakkınız da.Beni adetinin 3.gunu çağırdı ama ben gitmedim ilaca çok bağlanmak istemiyorum o yüzden gitmedim bu ay kendi haline bıraktım olursa Allah'tan olmazssada çatlama görmek içinde çağırdı gittim çok güzel çatlamış dedi
Peki hangisinin üstünden 14 gün sonra mens oldun canım? Yumurtlama gerçekleşmiş miydiGeçen ay benimde boyle cikmisti yani tam silikleşmemiş gibiydi..
Herhangi bir problem olsa doktor soylerdi diye düşünüyorum doktora gittigimde bir sorun olmadigini soylemisti.
Öyle değil çift çizgiyi görünce ve arkasındaki 2 gün ilişki öneriyorÇiftçizgiyi görünce çatlayana kadar ilişkiye devam ediliyor dimi