Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birşey kullandın mı acaba yediğin içtiğin herhangi? Bir rahatsızlığın var mı peki pco kansızlık filan gibi?
Birçok sebebi olabiliyor. Birde nasıl yapıyorsun testini?
Ayy ne güzel sevindim olmana. 😍Adet olmaya bile sevinen insan oldum hasret kaldım kanamalara :mad: bütün bilgilerini yaz etiketle akşam seni yazayım listeye yoktun sankim sen 🙄
Birde ben olsam güzel olacak da ben şimdi adet sökücü masaj yapıcam da onu da yarın akşam yapayım diyorum çünkü doktor 2. Veya 3.gün gel dedi yaparım pat diye adet olurum hafta sonu geldi sonra 4.gün oluyor doktora gidemem 🙈
Aynen öyle yaa adet olmamayı beklemek yerine adetim gelsin diye gün saydım resmen 🤦🏼‍♀️🤭 neyse olsun sağlık olsun inşallah 🤲🏻
Dene canım faydası oluyor masajın😘

Bat :24 Mayıs
İstenilen ay : 7 ay
İlaçlar : folibol d vitamini b12 coq10 cyclo progynova 😘😘😘

Son düzenleme:
Olblr eğer testin çok ise bu akşam da yapar mısın? Aslında pik çok güzel çatlama olan tarafı sizi muallakta bırakan. 👍 Bazı çatlama ben okumuştum 3 gün sürermiş. Herzaman da aynı olmayabiliyor. Şimdi 21.gün pik 2 2.gün az azalmış gibi tam silinme herzaman olmaz yarın bence silinme azalacak 😉şöyle diyim eğer yarınki testin koyuluğu bugünden daha az olursa yumurtan çatlamış demek. Koyuluk artarsa o zaman ikinci yumrtlama da yolda olblr yani 😍güzel şeyler oluyor bence. 👍
canım naparsın ne edersin özlendin kuzum oldunmu adet

Evet moralimi bu konu çok bozdu keşke içmesemiydim diye düşünüyorum hala 😔ocak döngüm 29 şubat mart 27 ydi. Bugün 18. Gün işte normalde 12. Gün pik görürdüm
Yani 30 günde bir görüyorsan pik yine bu günlerde normal. 👍 Kafanı ona takma.bence bu da çok iyi belki geç gördün yumrtan daha iyi büyüdü bilemeyiz ki. Sen işin güzel yanına bak. Onu kullandın hamiş olsan belki sebeb onu diyeceksin bilinmez 🤗 sadce bilinçsiz kullanmak iyi değil. 👍 Devam canım devam 😍

Yani 30 günde bir görüyorsan pik yine bu günlerde normal. 👍 Kafanı ona takma.bence bu da çok iyi belki geç gördün yumrtan daha iyi büyüdü bilemeyiz ki. Sen işin güzel yanına bak. Onu kullandın hamiş olsan belki sebeb onu diyeceksin bilinmez 🤗 sadce bilinçsiz kullanmak iyi değil. 👍 Devam canım devam 😍
Döngülerim ocak 29 du şubat mart 27 önceki aylarda 26 28 arası değişen bir döngü sirkülasyonum var aslında. O yüzden gecikti falan bide böyle testler olunca takıldım ne yaxık ki 😔 bir daha tövbe ettim kullanmam 😃

canım naparsın ne edersin özlendin kuzum oldunmu adet
Olmadım arzum bekliyorm. Adet sökücü masajı yapacaktım yarın akşam yapayım diyorm sökülürse hafta sonu yine geri kalırım doktordan 3.gün gel dediler Ya.bugün yaparsam pat adet olurum 4.gün olır pazartesi geri kalırım yine 😏. O onu da yapamadım şimdilik. Yani İyiyim diyelim iyi olalım doktora gittim başka bana böbrekten görün dediler ısrarla bnde gittim salı ultrasonum var hayır olur inşallah.
Sen nasılsın iyi misin bende özledim seni minnoşum 😍

Ay inşallah canım yaa burda hepimiz o günlerimizi sevinçlerimizi paylaşarak kutlarız ♥️🥰

Selam benide eklermisiniz nisan tobiğinden geliyorum bugun kırmızıları gördüm malesef

Bat : 18 mayıs
İstenilen ay : 2. Ayım

Döngülerim ocak 29 du şubat mart 27 önceki aylarda 26 28 arası değişen bir döngü sirkülasyonum var aslında. O yüzden gecikti falan bide böyle testler olunca takıldım ne yaxık ki 😔 bir daha tövbe ettim kullanmam 😃
Anladım canım benimde senin gibi o kadarcık olur bu bugün 18.günün ise sen normalde 17.gün yumurtladın adetin bu ay yine 31 günde de gelebilir çünkü 17+14= 31 mesela şubat 12+14=26 gibi bu genelde böyledir. 👍 Ama sankim geç gördün ya geçikecekmiş gibi düşünüyorum. Bende tövbeliyim birdaha asla kafama göre böyle şeyler yapmam. Senin için inşallah güzel şeyler olurda gelmez adetin hamiş olursun inşlh 😍

Olmadım arzum bekliyorm. Adet sökücü masajı yapacaktım yarın akşam yapayım diyorm sökülürse hafta sonu yine geri kalırım doktordan 3.gün gel dediler Ya.bugün yaparsam pat adet olurum 4.gün olır pazartesi geri kalırım yine 😏. O onu da yapamadım şimdilik. Yani İyiyim diyelim iyi olalım doktora gittim başka bana böbrekten görün dediler ısrarla bnde gittim salı ultrasonum var hayır olur inşallah.
Sen nasılsın iyi misin bende özledim seni minnoşum 😍
Aman Allah korusun sağlığına birşey olmasında ihmal etme git tabi böbrekde mi ultrason çekincen inş önemli birşey yoktur kuzum sonucu bildir mutlaka canım bende iyiyim çok şükür topikler arası dolanmaca salı bende gideceğim inş bebişi görmeye bakalım ne durum da 😘😘🥰🥰

Anladım canım benimde senin gibi o kadarcık olur bu bugün 18.günün ise sen normalde 17.gün yumurtladın adetin bu ay yine 31 günde de gelebilir çünkü 17+14= 31 mesela şubat 12+14=26 gibi bu genelde böyledir. 👍 Ama sankim geç gördün ya geçikecekmiş gibi düşünüyorum. Bende tövbeliyim birdaha asla kafama göre böyle şeyler yapmam. Senin için inşallah güzel şeyler olurda gelmez adetin hamiş olursun inşlh 😍
Ayy canım amin inşallah hepimizin kalbine göre olur 🙏🏻 ♥️

Arkadaşlar post açmıştım ama buraya da atayım ovulasyon testlerimi. Normalde böyle bir durum olmamıştı önceki aylarda çatlamadan hemn sonraki gün silikleşirdi bu ay aklım baya karıştıEki Görüntüle 2831920
Geçen ay benimde boyle cikmisti yani tam silikleşmemiş gibiydi..
Herhangi bir problem olsa doktor soylerdi diye düşünüyorum doktora gittigimde bir sorun olmadigini soylemisti. 🤔

En son 2gun önce attım olmamış yumurtlama yakın dedi ama daha nekadar kırmızı olabilir ki bilemedim
Bende ondan alıp bir ay yaptım yumrtlaman olmamış demişti ama benim olmama durumu yoktu doktoruma gitmiştim iyi demişti. 👍 Sonra benim ayno zamanda kansızlığım vardı testleri etkilerdi. Hatta bana doktora git dedi 2 ay olmazsa alakası yoktu çünkü tüm hormonlarım normaldi onada öyle dedim. Ben onun strip testini aldım onda pik kasette aynı değildi hatta sana atabilirim örnek. Bence senin pik olacak ama çok dikkatli yapman lazım 2 damlayla yap birde testini idrarı yaptın ya 2 saat içinde yap. Çok uzun duran idrarda iyi değil. oruçlu musun?

Bende ondan alıp bir ay yaptım yumrtlaman olmamış demişti ama benim olmama durumu yoktu doktoruma gitmiştim iyi demişti. 👍 Sonra benim ayno zamanda kansızlığım vardı testleri etkilerdi. Hatta bana doktora git dedi 2 ay olmazsa alakası yoktu çünkü tüm hormonlarım normaldi onada öyle dedim. Ben onun strip testini aldım onda pik kasette aynı değildi hatta sana atabilirim örnek. Bence senin pik olacak ama çok dikkatli yapman lazım 2 damlayla yap birde testini idrarı yaptın ya 2 saat içinde yap. Çok uzun duran idrarda iyi değil. oruçlu musun?
Evet oruçluyum canım benim yumurtlama çatlama olmuş gibi hissediyorum kasık ağrım ve akıntım vardı . Bilmiyorum ki ne yapmam gerek çaresiz kaldım bugünü değerlendirsem degerlendirmesem mi bilmiyorum . Örneği atarsan sevinirim sence ne yapmalıyım

Evet oruçluyum canım benim yumurtlama çatlama olmuş gibi hissediyorum kasık ağrım ve akıntım vardı . Bilmiyorum ki ne yapmam gerek çaresiz kaldım bugünü değerlendirsem degerlendirmesem mi bilmiyorum . Örneği atarsan sevinirim sence ne yapmalıyım
Akıntı ile ilgili şunu diyeyim ne zaman başladığını bil akıntını mesela akıntı genelde yumrtlamadan bir kaç gün önce başlarmış hazırlık aşaması gibi düşün bu akıntı bugün görüldü ise ona göre değerlendir testlerine devam et. Kasık ağrın da gelişme zamanı olur benim bildiğim bu yönde. Zaten dün akşam ilişki olmuş bu akşama da yeter o sprem yarın testin daha koyu da olblr yani. 👍 Birde şey hani doktor takibi denedin ya geçen ay o gün yumrtlaman hangi gündü doktor ne zaman ilişki önerdi onu da göz önüne al.

Kızlar erken gebelik testlerine güveniyor musunuz ? Bir de doğru sonuç almak için test adet gününden kaç gün önce yapılmalı?

X