Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alın size apayrı bi sonuç
Gecede 2 kez ilişki öneriyorlarmış
Hamile kalmak isteyenlere cinsel ilişki önerisi
O ne yaa sperm filan kalmaz kalan da işe yaramaz bence.. Adamı geçtim bende istemem o kadar
Amh batırmış mıydın? Benim rezervi bitti bitecek ilk bebeğime bal tarçın çöreotu kürü ile hamile kaldım.. Bence denemeye değer.. Şimdi adet imin ikinci günü yine bu küre başlayacağım..
Sen de dene bir iki ay olmazsa git doktora bence

Ahaha o kadarka koy degil ama balikesir edremit kizilkecili köyu ikimizde calisiyoruz vakiylt bulup ihtiyaclari alamiyoruz ahaha ben guzellik uzmaniyim bi firmada
Ayy en sevdiğim yerler..
Burhaniye de yazlığımız var bizim 20yıldır her yaz oradayız.
İşim el verse yada bırakacak konumda olsam yerleştirdim direk..

Aynen takip et birden fazla olduğu için dalgalanma olur sende hem test ile görürsün bende bu ay sırf bunun için test aldım ama eminim benim yine bir tane olur

Umutsuzluk hiç yakışıyor mu acep sakin sakin yap testleri
Yok ben umutsuz değilim bir olsun sağlıklı olsun o da olur hem ramazan ayında sürekli pik görüp hadı çalışmalara devam modu da çok istiyorum desem yalan olur insan akşama kadar aç kalıp akşam bir anda çay çorba derken nevri dönüyor insanın, ilaç kullanıyor olmasam belki pas bile geçerdim bu ayı Formda okuyorum hele ramazanda önemli günleri kaçırmayayım diye adet bitiminden gün aşırı bat gününe kadar deneyecek insanlar var valla önlerinde saygı ile eğiliyorum

Aynen valla bide esimde bi naz buz tripler falan diorum bazan zaten bita 32 yasinda bebegim var neden halen istiyorm ama napalim iste su donemde nazida cekiliyor
Ayy en sevdiğim yerler..
Burhaniye de yazlığımız var bizim 20yıldır her yaz oradayız.
İşim el verse yada bırakacak konumda olsam yerleştirdim direk..
Evet guzel yerler hem deniz havasi hem dah havazi var buralarda cennet gib

Yani aslında çok ta yeni evli değiliz bir buçuk yıl oldu evleneli ama toplasan 7-8 aydır bebek deniyoruz ama dediğin gibi vitamim takviyesi falan alabilirim doğru diyorsun zaten günlük hayatta da supradin falan da kullanıyorum şimdi B12 falan da alırım olmazsa yada ne tür vitamin kullanmam gerekiyorsa araştır onu alırım napalım yapamazsak beklicez artık ekime kadar

Bunu ben bilemem canım aile sağlığı merkezine gidip test yaptır ben eksik vitaminim varsa kullanmak istiyorum de baksınlar ne eksik ise ona göre kullanırsın mesela özelikle folik asit olarak çol iyi birşey yaptırmak test. B12 eksik ise onları filan yaptırmadan alırım demeyle fazlasını alma hep bir doktordan geç ahh canım yenisin ya bunları bir yaptır sonra eksiklik olan vitamine göre ek takviyeler alırsın anlaştık

Aynen gebelik öncesi rutin kan değerlerine bakıyorlar, demir, b12, şeker, vs vs vs

Ama b 12 gerekirse sağ üsttekini öneririm. Arkadaşum çok memnun kalmış

Eklentiler

• Screenshot_20210422_134312_trendyol.com.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 25
Ay ne karışık işler yarabbim şu tek seferde hiç bir şey kullanmadan hamile kalan kadınlara özeniyorum resmen ya neyse dediğini yapacağım teşekkür ederim yardımın için hakkını helal et

Ama b 12 gerekirse sağ üsttekini öneririm. Arkadaşum çok memnun kalmış
Ben istiyorum bende düşük b12 alırım bende iyiyse
Ay ne karışık işler yarabbim şu tek seferde hiç bir şey kullanmadan hamile kalan kadınlara özeniyorum resmen ya neyse dediğini yapacağım teşekkür ederim yardımın için hakkını helal et

Olsun kimseye özenme belki bazen özenilecek şeylerin arkasında başka şeyler vardır. Ayrıca çok yenisin nasipse bizi de bulacaktır elbet Allahın izniyle. Helal olsun ne demek herzaman

Arkadaş bayağı iyi ben çok memnunum diye övdü. Ailecek kullanıyorlar.

çok karın ağrısı ve ateşlenme hissediyorum yumurtalama testim ilk defa bukadar kırmızı inş.bukez başardım bu testi

Eklentiler

• 20210422_134748.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar benimde yarın transferim olacak banada dua edermisiniz
Ederim tabi ki en içten dileklerimle rabbim yolunu açık etsin gönlündekini versin inşallah
çok karın ağrısı ve ateşlenme hissediyorum yumurtalama testim ilk defa bukadar kırmızı inş.bukez başardım bu testi
Evet canım pik değerlendir bunu yarın da yap bakalım ne olacak.

Ederim tabi ki en içten dileklerimle rabbim yolunu açık etsin gönlündekini versin inşallah

Evet canım pik değerlendir bunu yarın da yap bakalım ne olacak.
Merhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20210422_135827.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210421_155810.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…