O ne yaa sperm filan kalmaz kalan da işe yaramaz bence.. Adamı geçtim bende istemem o kadarAlın size apayrı bi sonuç
Gecede 2 kez ilişki öneriyorlarmış
Hamile kalmak isteyenlere cinsel ilişki önerisi
Amh batırmış mıydın? Benim rezervi bitti bitecek ilk bebeğime bal tarçın çöreotu kürü ile hamile kaldım.. Bence denemeye değer.. Şimdi adet imin ikinci günü yine bu küre başlayacağım..Canım merhaba şimdi yazını okyunca sana danışmak istedim yumurta rezervi düşük olanlar klomen kullanmamalı mı bikaç tane büyütürse rezervi daha çok mu düşürür dersin? Ayrıca belki alakasız olacak ama mesela ben arı sütü ve macun vs de kullanıyorum onlar da büyütüyor sıkıntısı olur mu sence rezerv için? Klomen hiç kullanmadım gerçi
Ayy en sevdiğim yerler..Ahaha o kadarka koy degil ama balikesir edremit kizilkecili köyuikimizde calisiyoruz vakiylt bulup ihtiyaclari alamiyoruz ahaha ben guzellik uzmaniyim bi firmada
Aynen takip et birden fazla olduğu için dalgalanma olur sende hem test ile görürsün bende bu ay sırf bunun için test aldım ama eminim benim yine bir tane olurUyumluydu canım. Dün yumurtlama olması lazımdı pik oldu, sabah silikti şimdi tekrar pike yakın bi görüntü var. 16 mm bi yumurta vardı belki o dün çatlamamıştır onun lh ıdır diye düşünüyorum
Umutsuzluk hiç yakışıyor mu acepAynen takip et birden fazla olduğu için dalgalanma olur sende hem test ile görürsün bende bu ay sırf bunun için test aldım ama eminim benim yine bir tane olur
Yok ben umutsuz değilim bir olsun sağlıklı olsun o da olurUmutsuzluk hiç yakışıyor mu acepsakin sakin yap testleri
Aynen valla bide esimde bi naz buz tripler falan diorum bazan zaten bita 32 yasinda bebegim var neden halen istiyorm ama napalim iste su donemde nazida cekiliyorBen bunun için erken olduğunu düşünüyorum belirti işine takılma ben hiç yok denecek kadar belirtisiz hamile kalmıştım sadce ağız tadım değişti birde çok uyurdum başka hiç birşeyim olmamıştı
Öylede canım biraz böyle tedavi al gerekirse çok erken geldi bana olacaktır herhangi birşey yoksa halledilmeyecek tüp bebek en kolayıen azından kolay tarafı şu en son çareyi seçmiş deniyor olmak. Birazcık daha denemelisin. Ama sen bilirsin tabiki
Doğrudur ama güzel yinede hava almanın yeridir
Çalışıyorsun aslında test daha iyi fikir olmuş o yoğunluk da birde gel çocuk yap
Evet guzel yerler hem deniz havasi hem dah havazi var buralarda cennet gibAyy en sevdiğim yerler..
Burhaniye de yazlığımız var bizim 20yıldır her yaz oradayız.
İşim el verse yada bırakacak konumda olsam yerleştirdim direk..
Yani aslında çok ta yeni evli değiliz bir buçuk yıl oldu evleneli ama toplasan 7-8 aydır bebek deniyoruz ama dediğin gibi vitamim takviyesi falan alabilirim doğru diyorsun zaten günlük hayatta da supradin falan da kullanıyorum şimdi B12 falan da alırım olmazsa yada ne tür vitamin kullanmam gerekiyorsa araştır onu alırım napalım yapamazsak beklicez artık ekime kadarEninde sonunda ikna olmuş Ekim demiş zaten yeni ise evliliğiniz 1 yıl deneyin çünkü aceleye gerek yok sonrası olmazsa doktor filan gidersiniz. Bence vitamin takviyesi alın eşinize de kendinize de burada arı sütü pal polen karışımı çok iyi birşey benim gördüğüm birde c life macun var hem sizde denemiş olursunuz olsun yeni ise bunaltmaya gerek yok doktorlar da gelin demiyor yenilere deneyin diyor.Dediklerimi iyice araştırın. Size uygun ise kullanın. Birde o gitmiyorsa siz gidin yeterli ilk hetapta hormonlarına baktırman iyi olur öyle devam edersin yoluna
Tamam canım değiştiririm.
Yumurtlma değerlendiremedin ise çatlamayı degerlendirseydin neden değerlendiremedin ki?Öncesi ilişki olmadı mı peki?
Yani aslında çok ta yeni evli değiliz bir buçuk yıl oldu evleneli ama toplasan 7-8 aydır bebek deniyoruz ama dediğin gibi vitamim takviyesi falan alabilirim doğru diyorsun zaten günlük hayatta da supradin falan da kullanıyorum şimdi B12 falan da alırım olmazsa yada ne tür vitamin kullanmam gerekiyorsa araştır onu alırım napalım yapamazsak beklicez artık ekime kadar
Aynen gebelik öncesi rutin kan değerlerine bakıyorlar, demir, b12, şeker, vs vs vsBunu ben bilemem canım aile sağlığı merkezine gidip test yaptır ben eksik vitaminim varsa kullanmak istiyorum de baksınlar ne eksik ise ona göre kullanırsın mesela özelikle folik asit olarak çol iyi birşey yaptırmak test. B12 eksik ise onları filan yaptırmadan alırım demeyle fazlasını alma hep bir doktordan geç ahh canım yenisin ya bunları bir yaptırsonra eksiklik olan vitamine göre ek takviyeler alırsın anlaştık
Ama b 12 gerekirse sağ üsttekini öneririm. Arkadaşum çok memnun kalmışYani aslında çok ta yeni evli değiliz bir buçuk yıl oldu evleneli ama toplasan 7-8 aydır bebek deniyoruz ama dediğin gibi vitamim takviyesi falan alabilirim doğru diyorsun zaten günlük hayatta da supradin falan da kullanıyorum şimdi B12 falan da alırım olmazsa yada ne tür vitamin kullanmam gerekiyorsa araştır onu alırım napalım yapamazsak beklicez artık ekime kadar
Bunu ben bilemem canım aile sağlığı merkezine gidip test yaptır ben eksik vitaminim varsa kullanmak istiyorum de baksınlar ne eksik ise ona göre kullanırsın mesela özelikle folik asit olarak çol iyi birşey yaptırmak test. B12 eksik ise onları filan yaptırmadan alırım demeyle fazlasını alma hep bir doktordan geç ahh canım yenisin ya bunları bir yaptırsonra eksiklik olan vitamine göre ek takviyeler alırsın anlaştık
Tamam canım teşekkür ederim değerlendiririmAma b 12 gerekirse sağ üsttekini öneririm. Arkadaşum çok memnun kalmış
Ben istiyorum bende düşük b12 alırım bende iyiyseAma b 12 gerekirse sağ üsttekini öneririm. Arkadaşum çok memnun kalmış
Ay ne karışık işler yarabbim şu tek seferde hiç bir şey kullanmadan hamile kalan kadınlara özeniyorum resmen ya neyse dediğini yapacağım teşekkür ederim yardımın için hakkını helal et❤
Arkadaş bayağı iyi ben çok memnunum diye övdü. Ailecek kullanıyorlar.Ben istiyorum bende düşük b12 alırım bende iyiyse
Olsun kimseye özenme belki bazen özenilecek şeylerin arkasında başka şeyler vardır. Ayrıca çok yenisin nasipse bizi de bulacaktır elbet Allahın izniyle. Helal olsun ne demek herzaman
Bende alayım o zaman canım. Zaten iğne kullanıyordum aylık oda bitti. Kontrole gidecem gidene kadar alayım. Daha iyi oluyum. inşlh bnde memnun kalırımArkadaş bayağı iyi ben çok memnunum diye övdü. Ailecek kullanıyorlar.
İnşallah canım benimBende alayım o zaman canım. Zaten iğne kullanıyordum aylık oda bitti. Kontrole gidecem gidene kadar alayım. Daha iyi oluyum. inşlh bnde memnun kalırım
Ederim tabi ki en içten dileklerimle rabbim yolunu açık etsin gönlündekini versin inşallahKızlar benimde yarın transferim olacak banada dua edermisiniz
Evet canım pik değerlendir bunu yarın da yap bakalım ne olacak.çok karın ağrısı ve ateşlenme hissediyorum yumurtalama testim ilk defa bukadar kırmızı inş.bukez başardım bu testi
Merhabalar sizce benim ne durumda bı bakarmisiniz hep kırmızı çıkıyorEderim tabi ki en içten dileklerimle rabbim yolunu açık etsin gönlündekini versin inşallah
Evet canım pik değerlendir bunu yarın da yap bakalım ne olacak.