- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Aklın yolu bir işteAslında çok aralıklı denemişsin, klomen 3,4 ay üst üste kullanınca anca sonuç veriyor bazılarında pes etmeden klomen / femera tarzı ilaçları dene. Tüp bebek son aşama olsun. Bazı doktorlara kalsa normal denemeyin tüp yapalım garanti olsun diyecekler
Eşim için aldim ama iciremedim ona tadini sevmedi paşamHayırlı Ramazanlar kızlar ,
çaksır otunu duydunuz mu kullandınız mı ?
Aklın yolu bir işteben de aynı şeyi düşündüm. Üst üste bi deneyim olmadı aşılama deneyim. Olmadı biraz daha deneyim en son tüp bebek olsun demiştim. Sonuçta 38,40 yaşında hamile kalan var. Ben de biraz daha bekleyebilirim demiştim. Sonuçta 31in başındayım hala
21 pik gibi sankiSizce ovuluasyon yapmaya devam etmeliyi miyim? Bi hafta daha takip edeyim diyorum. Bi ton ovuluasyon testi var zaten.
Ovulasyon doktor takibin ile uyumlu gitti miSizce ovuluasyon yapmaya devam etmeliyi miyim? Bi hafta daha takip edeyim diyorum. Bi ton ovuluasyon testi var zaten.
Pik evet. Pik ve cevresini degerlendir işteKızlar sizce pik mi? Pikden sonra 3 günü mü değerlendirmeliyiz? Bugünden itibaren mi değerlendirilmeli? Kafam çorba
Hiçbir şey yok. Bir şey bulamayınca uydurmaya başlıyorlar. Pcos mu var acaba, hayır hayır yok, çift boynuzlu uterus musun, yok değilmişsin, aaa vajinal yara mı var, yok ya bu gebeliğe engel olmaz, iltihap mı var acaba biraz ilaç kullanalım, yok o da değilmiş en son bu ay rahmin mi incelmiş, yokya değil o da yok en iyisi tüp bebek yapalım la uğurlandım. Az daha ameliyat olacaktım, yara yakyıracaktım, pcos için zaten tedavi aldım. Anlayacağın bir daha doktor değiştirirsem erkek olduğumu bile öğrenebilirim. O derece farklı fikirleri varAynen ben bu süreçte sayfalarca okudum yorumları, klomenle 4,5. Ayda hamiş kalan okadar çok okudum kiiii.. Peki doktorlar ne diyor yani sebep ne pco falan mı var eşinin spermleri ne durumda
Uyumluydu canım. Dün yumurtlama olması lazımdı pik oldu, sabah silikti şimdi tekrar pike yakın bi görüntü var. 16 mm bi yumurta vardı belki o dün çatlamamıştır onun lh ıdır diye düşünüyorumOvulasyon doktor takibin ile uyumlu gitti mi
YaaHiçbir şey yok. Bir şey bulamayınca uydurmaya başlıyorlar. Pcos mu var acaba, hayır hayır yok, çift boynuzlu uterus musun, yok değilmişsin, aaa vajinal yara mı var, yok ya bu gebeliğe engel olmaz, iltihap mı var acaba biraz ilaç kullanalım, yok o da değilmiş en son bu ay rahmin mi incelmiş, yokya değil o da yok en iyisi tüp bebek yapalım la uğurlandım. Az daha ameliyat olacaktım, yara yakyıracaktım, pcos için zaten tedavi aldım. Anlayacağın bir daha doktor değiştirirsem erkek olduğumu bile öğrenebilirim. O derece farklı fikirleri var
Bir çay bardağının 4te 1i çakşır gerisi su olsun. Öyle kullanılmalı yani o zaman içer. Bi de bunların kokusuz tatsız olanları var. Beyaz oval şişede ondan kocana al bunu sen içEşim için aldim ama iciremedim ona tadini sevmedi paşam
Pik canım bu koyuluk devamda edebilir. Değerlendir bunu istersen gün aşırı istersen hergün hiç önemli değil orası.Kızlar sizce pik mi? Pikden sonra 3 günü mü değerlendirmeliyiz? Bugünden itibaren mi değerlendirilmeli? Kafam çorba
Bence bırak canım at köşeye bebişini bekleSizce ovuluasyon yapmaya devam etmeliyi miyim? Bi hafta daha takip edeyim diyorum. Bi ton ovuluasyon testi var zaten.
Birde o var demi hem istiyor hem içmiyor.Eşim için aldim ama iciremedim ona tadini sevmedi paşam
Aynı benim gibi durumun yaa offfHiçbir şey yok. Bir şey bulamayınca uydurmaya başlıyorlar. Pcos mu var acaba, hayır hayır yok, çift boynuzlu uterus musun, yok değilmişsin, aaa vajinal yara mı var, yok ya bu gebeliğe engel olmaz, iltihap mı var acaba biraz ilaç kullanalım, yok o da değilmiş en son bu ay rahmin mi incelmiş, yokya değil o da yok en iyisi tüp bebek yapalım la uğurlandım. Az daha ameliyat olacaktım, yara yakyıracaktım, pcos için zaten tedavi aldım. Anlayacağın bir daha doktor değiştirirsem erkek olduğumu bile öğrenebilirim. O derece farklı fikirleri var
Ya ben şimdi bir şey soracağım, benşm de 3 yumurta vardı, en büyüğü 22 diğerleri 17,16. Doktor 22 işimize yarar diğerleri tam değil dedi. Ben ikiz istiyordum açıkçası diğerlerinin de sonra gelişip döllenme ihtimali var mı acabaUyumluydu canım. Dün yumurtlama olması lazımdı pik oldu, sabah silikti şimdi tekrar pike yakın bi görüntü var. 16 mm bi yumurta vardı belki o dün çatlamamıştır onun lh ıdır diye düşünüyorum
Yok aslnda onceden kullandgm memnun kaldgm bir marka bu sefer neden boyle oldu bilemiyormBu marka kötü mü peki?
İnsallh cnm mubarek aylarda olsa daha guzel olur zatenİnşallah, ya da yeni topikte buluşuruz yenidenhamilelik nasıl geçiyor onu konuşuruzz
Canım bazı sitelerde 16 üstü işe yarar diyor bazı sitelerde 18 üstü bazılarında 20 üstü. İğne ile çatlamayan yumurta da daha sonra gelişip çatlar muhtemelen yoksa öbür türlü kiste dönüşür. Öyle olacak olsa hepimizin tonlarca kisti olmalıydı ama şükür yok. Yani onlar da ya iğneyle ya da birkaç gün sonra kendiliğinden çatlarYa ben şimdi bir şey soracağım, benşm de 3 yumurta vardı, en büyüğü 22 diğerleri 17,16. Doktor 22 işimize yarar diğerleri tam değil dedi. Ben ikiz istiyordum açıkçası diğerlerinin de sonra gelişip döllenme ihtimali var mı acaba
Ayy ne güzel sözler duyuyorum böyleeeeeeCanım bazı sitelerde 16 üstü işe yarar diyor bazı sitelerde 18 üstü bazılarında 20 üstü. İğne ile çatlamayan yumurta da daha sonra gelişip çatlar muhtemelen yoksa öbür türlü kiste dönüşür. Öyle olacak olsa hepimizin tonlarca kisti olmalıydı ama şükür yok. Yani onlar da ya iğneyle ya da birkaç gün sonra kendiliğinden çatlar
EğeYa ben şimdi bir şey soracağım, benşm de 3 yumurta vardı, en büyüğü 22 diğerleri 17,16. Doktor 22 işimize yarar diğerleri tam değil dedi. Ben ikiz istiyordum açıkçası diğerlerinin de sonra gelişip döllenme ihtimali var mı acaba
Ahhh yaşasın hep destek tam destekAyy ne güzel sözler duyuyorum böyleeeeeeAradığım pozitif enerji buradaymış
Ramazan zor oluyor zaten gerçekten bilsem ramazandan sonra klomen başlardım. İftardan sonra ben eşime bakıyorum o banaAynı benim gibi durumun yaa offfdoktor ama aşılama yaparız dedi bana birde yıkanan spremleri denemek istiyorum bende 9 doktor değiştim en sonuncu film çekti hsg git dene gel dedi bu ay alışamam olacaktı ama birtürlü kanayamadım ahaa sana aşılama dedi şeyim şuan hiç çocuk yaptım yapamadım derdinde değilim bu ay da ramazan boş geçerse geçsin rahat yaşamak istyrm adet gelsin zaten aşılama olacak. Ramazan ayında hastanede kocamı düşünemedim birde ilaçlar alacaktım sürekli bu ay geçiyor geçsin böyle
Ahh o yorgunluk birde yemek yiyince çöküyor olacağı varsa olmuyor ben uyuyup kalıyorum birde çalışmadığım halde ama çalıştığım zamanları hatırladım isteğim de olamazdı yaaRamazan zor oluyor zaten gerçekten bilsem ramazandan sonra klomen başlardım. İftardan sonra ben eşime bakıyorum o banazaten akşama kadar aşırı yoruluyorum kafa kalmıyor, iftardan sonra da bir ağırlık dünya umrumda değil