Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, ben de yaklaşık 10 aydır normal yolla denedim ama olmadı. Bu ay klomen başladım, 22,17,16 3 yumurta oluşunca doktor iğnesiz ilişki takvimi verdi. Heyecan dorukta bekliyorum Yaşım 27, klomen ilk deneme, bat 2 mayıs. Yusra-61 Ama hiç belirti yok ateş vs. Umutsuzluğa kapılıyorum sanırım

Tüp bebeği yaptırıp kurtulayım bari ya bu neymiş böyle
Erken bunun için diye düşünüyorum.
Sizde herhangi problem var mı canım?
Artımed diye bi marka ben koyde yasiyorum pek bi maarka bulamadm daha dogrusu esime demistim al diye ilk buldugunu almis
Yazsaydın ben yardımcı olurdum sana ama olsun o da çok güzel... Nerelisin bu arada? Köyde olmanın tam zamanları ne güzel işi bitmez ama

Umutsuz olmaaaa, belirti şart değil. Belirti seni hamile yapmaz ona odaklanma. Gönlünü ferah tut bi hobi falan bul, kendini dinleme

Amaan Yusra-61 ne bileyim valla sıkılıyor insan bazen ya. Kestirip atıveresi geliyor

Ahaha o kadarka koy degil ama balikesir edremit kizilkecili köyu ikimizde calisiyoruz vakiylt bulup ihtiyaclari alamiyoruz ahaha ben guzellik uzmaniyim bi firmada

Umutsuz olmaaaa, belirti şart değil. Belirti seni hamile yapmaz ona odaklanma. Gönlünü ferah tut bi hobi falan bul, kendini dinleme
Canım çalışıyorum zaten akşama kadar yoğunum ama aklımın bir köşesinde hep o var dün gece kasık ağrım oldu adet öncesi gibi hatta çok korktum erken geliyor diye ama olmadı çok şükür. Sizde durumlar nedir tüm grubu okuyamadım kusura bakmayın

Merhabalar yeni katıldım aranıza. Ramazan inşallah hepimize hayırlı ve uğurlu gelir. Umarım hepimizi bebek müjdesi ile müjdelenmemizi nasip eder Rabbim de bayramda çifte bayram yaşarız.
Rica etsem beni de listeye ekleyebilir misin?
Yusra-61

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 14 Mayıs
2- Yaşınız? 29
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 4ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok

Lh ı tekrarladım. Ya çatlamamış, ya da küçükler de çatlamak için tekrar lh salınımı başladı. Çünkü koyuğu çok azalmış. Çatlamadan bir gün önceki gibi bi koyuluk var.

Eklentiler

• IMG_20210422_115536.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 28
Ben bunun için erken olduğunu düşünüyorum belirti işine takılma ben hiç yok denecek kadar belirtisiz hamile kalmıştım sadce ağız tadım değişti birde çok uyurdum başka hiç birşeyim olmamıştı
Amaan Yusra-61 ne bileyim valla sıkılıyor insan bazen ya. Kestirip atıveresi geliyor
Öylede canım biraz böyle tedavi al gerekirse çok erken geldi bana olacaktır herhangi birşey yoksa halledilmeyecek tüp bebek en kolayı en azından kolay tarafı şu en son çareyi seçmiş deniyor olmak. Birazcık daha denemelisin. Ama sen bilirsin tabiki
Ahaha o kadarka koy degil ama balikesir edremit kizilkecili köyu ikimizde calisiyoruz vakiylt bulup ihtiyaclari alamiyoruz ahaha ben guzellik uzmaniyim bi firmada
Doğrudur ama güzel yinede hava almanın yeridir
Çalışıyorsun aslında test daha iyi fikir olmuş o yoğunluk da birde gel çocuk yap

Oh ne güzel o zaman aklına geldikçe olumlama yap en hayırlı zamanda gebe kalacağım diye. Ya da bu ay gebe kalacağım diye yapabilirsin sen seç ve buna inan

Baştaki fikrim oydu güç bulabilirsem devam edeceğim inşallah. Yoksa da hamilelerle görüşmeyi keseceğim

İnşallah canım, sen ne zamandır deniyorsun klomen vs kullanıyor musun
3 yıldır korunmuyorum. 2 yıl önce bi klomen denedim, sonra geçen yıl ocakta denedim şubatta hsg çektirdim, martta klomen denedim. Sonra çaylar, sular, şunlad bunlar. En son bu ay yeniden denemeye karar verdim. Veee femarayla başladım. Aynı zamanda ovuluasyon da yapıyorum. 5 6 ay daha denerim sanırım. Acelem yok diyorum kendime ama doktorum tüp bebek yapalım diypr. Aşılamayı falan pas geçti

Kızlar sizce pik mi? Pikden sonra 3 günü mü değerlendirmeliyiz? Bugünden itibaren mi değerlendirilmeli? Kafam çorba

Eklentiler

• E411350F-7874-48DB-A2FF-EA23FF808BFD.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar sizce pik mi? Pikden sonra 3 günü mü değerlendirmeliyiz? Bugünden itibaren mi değerlendirilmeli? Kafam çorba
Canım pik olmuş bugünden itibaren değerlendirmelisin. Ama bir gün arayla mı yoksa her gün mü o konuda benim de kafam karışık

Aslında çok aralıklı denemişsin, klomen 3,4 ay üst üste kullanınca anca sonuç veriyor bazılarında pes etmeden klomen / femera tarzı ilaçları dene. Tüp bebek son aşama olsun. Bazı doktorlara kalsa normal denemeyin tüp yapalım garanti olsun diyecekler

Sizce ovuluasyon yapmaya devam etmeliyi miyim? Bi hafta daha takip edeyim diyorum. Bi ton ovuluasyon testi var zaten.

Eklentiler

• IMG_20210422_121233.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…