Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlar canlarım umarım iyisinizdir
Sayfaya gelen arkadaşlar sayfaya direk paylaşım yaparsanız isminizi görmeme şansım yükselir lütfen adımı etiketleyinnn lütfen :)

Senin testlerin gelsin ben sana yardımcı olacağım tamam canım adetin bitti mi şimdi? Birde kaç günde bir adet oluyorsun? Bunları de öncelikle..

Canım testini yenile hepsi silinmiş bu test olmamış tamam.
Canim ben 27 28 gunde bir oluyorm pazartesi adet buttiama 2 gundur lekelenmesi geliodu bugun o da bitti

Yumurtlamadan iki gün önce iliski oldu. Yumurtlamadan bir gun once cok yorgundum hadi yaarin degerlendiririm dedim ve yumurtlama günü + catlama günü rahatsızlandim covid oldum sandım... Öyle gitti. Neyse tutarsa kızım olur belki yumurtlamadan onceki iliskilerden kiz oluyormus güya.

Evet bende öyle duymuştum kız erkek önemli değil Rabbim hayırlısı ile versin inşallah kaçırmışsın zorla değil sağlık olsun Rabbimin ayı bitmez

Hayırlı Ramazanlar kızlar ,

çaksır otunu duydunuz mu kullandınız mı ?
Geçen sene doktorum eşim için önermişti. Sonra bi yerde kadın için de çok etkili olduğunu okudu. 2 ay kadar onu da kullandım ama sonuç alamadım. çok etkili olduğunu söylüyorlar ama ben de malesef olmadı. Her kişide farklı etki eder. Hem sen hem eşin deneyin bi süre bakarsın sana iyi gelir. Not: erkekte cinsel isteği çok artırıyor

Yaaa o zaman mutlaka almalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…