- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
12yi bekliyorum canım yapcam tekrarSenin testlerin gelsin ben sana yardımcı olacağım tamam canımadetin bitti mi şimdi? Birde kaç günde bir adet oluyorsun? Bunları de öncelikle..
Canım testini yenile hepsi silinmiş bu test olmamış tamam.
Canim ben 27 28 gunde bir oluyorm pazartesi adet buttiama 2 gundur lekelenmesi geliodu bugun o da bittiSenin testlerin gelsin ben sana yardımcı olacağım tamam canımadetin bitti mi şimdi? Birde kaç günde bir adet oluyorsun? Bunları de öncelikle..
Canım testini yenile hepsi silinmiş bu test olmamış tamam.
Canim ben 27 28 gunde bir oluyorm pazartesi adet buttiama 2 gundur lekelenmesi geliodu bugun o da bitti
Yumurtlamadan iki gün önce iliski oldu. Yumurtlamadan bir gun once cok yorgundum hadi yaarin degerlendiririm dedim ve yumurtlama günü + catlama günü rahatsızlandim covid oldum sandım... Öyle gitti. Neyse tutarsa kızım olur belkiEninde sonunda ikna olmuş Ekim demiş zaten yeni ise evliliğiniz 1 yıl deneyin çünkü aceleye gerek yok sonrası olmazsa doktor filan gidersiniz. Bence vitamin takviyesi alın eşinize de kendinize de burada arı sütü pal polen karışımı çok iyi birşey benim gördüğüm birde c life macun var hem sizde denemiş olursunuz olsun yeni ise bunaltmaya gerek yok doktorlar da gelin demiyor yenilere deneyin diyor.Dediklerimi iyice araştırın. Size uygun ise kullanın. Birde o gitmiyorsa siz gidin yeterli ilk hetapta hormonlarına baktırman iyi olur öyle devam edersin yoluna
Tamam canım değiştiririm.
Yumurtlma değerlendiremedin ise çatlamayı degerlendirseydin neden değerlendiremedin ki?Öncesi ilişki olmadı mı peki?
Evet bende öyle duymuştum kız erkek önemli değil Rabbim hayırlısı ile versin inşallahYumurtlamadan iki gün önce iliski oldu. Yumurtlamadan bir gun once cok yorgundum hadi yaarin degerlendiririm dedim ve yumurtlama günü + catlama günü rahatsızlandim covid oldum sandım... Öyle gitti. Neyse tutarsa kızım olur belkiyumurtlamadan onceki iliskilerden kiz oluyormus güya.
Aldım bn ama cesaret edip kullanamadım evde bekletiyorum bu ay olmazsa önünüzdeki ay denicemHayırlı Ramazanlar kızlar ,
çaksır otunu duydunuz mu kullandınız mı ?
Dun geldi elimde ilk defa yapicam ama zaten cubuk test almisim bakmamistim alirken 5 tane var icindeTamam. Testin gelince başla ilk defa mı yapacaksın bu arada? Test ne zaman gelir?
çay olarak mı macun olarak mı tüketeceksiniz acaba ?Aldım bn ama cesaret edip kullanamadım evde bekletiyorum bu ay olmazsa önünüzdeki ay denicem
Valla bn çakşır kökü suyu aldım baya da araştırdım ama etkisi kadar yan etkisi de var iyi gelirse zaten buraya yazarım tabi inşallah gerek kalmazçay olarak mı macun olarak mı tüketeceksiniz acaba ?
Geçen sene doktorum eşim için önermişti. Sonra bi yerde kadın için de çok etkili olduğunu okudu. 2 ay kadar onu da kullandım ama sonuç alamadım. çok etkili olduğunu söylüyorlarHayırlı Ramazanlar kızlar ,
çaksır otunu duydunuz mu kullandınız mı ?
Geçen sene doktorum eşim için önermişti. Sonra bi yerde kadın için de çok etkili olduğunu okudu. 2 ay kadar onu da kullandım ama sonuç alamadım. çok etkili olduğunu söylüyorlarama ben de malesef olmadı. Her kişide farklı etki eder. Hem sen hem eşin deneyin bi süre bakarsın sana iyi gelir. Not: erkekte cinsel isteği çok artırıyor
Bizim kullandığımız da buydyBu aldığım
5 tane ise canım 12.gün başlamalısın ney markası.?Dun geldi elimde ilk defa yapicam ama zaten cubuk test almisim bakmamistim alirken 5 tane var icinde
İş zora düşmesin yeterkiArkadaş denemediğim şey kalmamış mübarek
Tüp bebeği yaptırıp kurtulayım bari ya bu neymiş böyle5 tane ise canım 12.gün başlamalısın ney markası.?
İş zora düşmesin yeterki
Valla benim de öyle hatta şuan bile bi dünya şey kullanıyoruz hem bn hem eşimArkadaş denemediğim şey kalmamış mübarek
Artımed diye bi marka ben koyde yasiyorum pek bi maarka bulamadm daha dogrusu esime demistim al diye ilk buldugunu almis5 tane ise canım 12.gün başlamalısın ney markası.?
İş zora düşmesin yeterki