Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amuda kalkma duydum bir de, çok kişi o şekilde hamile kaldım yazmış inansam mı gülsem mi arada kaldım

Ya ramazan da olunca ertesi gün oruç tutmazsam kendimi suçlu hissedeceğim bu sefer, garip huylarım var böyle

Bence kürler için hormonlarına neyin iyi geleceğini gelmeyeceğini bilmen de çok önemli mesela yumrtan güzel çalışıyor ise başka bir kür ile dengesini bozabilrsin. Bu durumda yakında yapılmış tahlilerinde çok önemli mesela hurma çok Yemen başka bir hormonunu yükselebilir aşırı olması. Varsa atsan baksam en azından hormon sonucuna göre şunları kesin yapma diyebilirim doktor değilim ama zararlı gelebilecek şeyleri az çok biliyorm.

Size şunu öneririm sprem yumurta kalitesini artıracak şeyler yiyor içiyor olman iyi olur mesela arı sütü bal polen gibi eşine keçiboynuzu gibi. İncir kürü yumrtlamaya çok iyi ama prolaktin hormonu düşmanı sıkıntı yani.
Bakalım canım inşallah bu ay bi sürprizle karşılaşırız inşallah. Senin adetin ne oldu geldi mi?

İnşallah hiç belli olmaz hiç
Yok canım gelmedi dahalık öyle gel demeyle de gelmiyormuş bu bana oyunlar oynuyor.
İlaç içmedim canım hiç istemiyor içmek madem birşey yok gelsin diye ayak sürüyorum. Elinde sonunda içecem zaten.

Sıcak suyla bi duş al istersen, özellikle kasıklarına ve karnına tut suyu, sıcak su torbası yap bi de ayaklarına koy. Bi hareketlendir kanı, gelir inşallah o zaman, bana iyi gelir bunlar hep.

Eşime mecbur söylerim o zamana başıma dikilir valla eee bi test yap geç 14 gün diye bnden iyi biliyo artık
Benim adetim son ay düzenli değil ya ben gecikti derim şuan pek anlatmak istemiyorum da benim çocukla ilgili başka sorunlarım var o yüzden ilk keseyi ben sağlıklı görmek istiyorum

Sıcak suyla bi duş al istersen, özellikle kasıklarına ve karnına tut suyu, sıcak su torbası yap bi de ayaklarına koy. Bi hareketlendir kanı, gelir inşallah o zaman, bana iyi gelir bunlar hep.

Tmaam canım zaten gündüz yürüyüş yapıyorum hareket halinde olayım derken geldim eve bir uyuya kalmışım kaç saat artık rüyalar çok geldi uyandım. Çok teşekkür ederim

Bu ay neler yapıyorsunuz haftaya salı biter bu adet başlıca 4.ayima=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…