- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Amuda kalkma duydum bir de, çok kişi o şekilde hamile kaldım yazmışbu konuda muallakspermın ergın boşalmasından sonra kadın rahmıne hızlıca gıttıgı söylenıyor dısarı cıkan bolumun sıvı su vs oldugu soylenıyor 10-15 dakıka uzanmak yeterlıymıs bilemiyorum canım kimisi kalcalarınızın altına yastık koyun dıyor kımısı banyo yapmayın dıyor garantiye gidiyim derseniz bence gece banyo yapmamak mantıklı gelıyor yastıkta olabılır :)
Ya ramazan da olunca ertesi gün oruç tutmazsam kendimi suçlu hissedeceğim bu sefer, garip huylarım var böylebu konuda muallakspermın ergın boşalmasından sonra kadın rahmıne hızlıca gıttıgı söylenıyor dısarı cıkan bolumun sıvı su vs oldugu soylenıyor 10-15 dakıka uzanmak yeterlıymıs bilemiyorum canım kimisi kalcalarınızın altına yastık koyun dıyor kımısı banyo yapmayın dıyor garantiye gidiyim derseniz bence gece banyo yapmamak mantıklı gelıyor yastıkta olabılır :)
Yaş 27 canımYaş kaçtı acaba?
İnşallah canım düşünemiyorum kendimi o çift çizgiyi görünce şoka girerim heralde kız atmaya kıyamam bakar bakar dururum heraldeBen den 2 gün sonra inşallah bu ay arka arkaya alırız güzel haberleri
Bence sabah namazına duş al hemde sünneti yerine getirmiş olursun peygamber efendimiz (s.a.v) sabah namazına kalktigin da gusül alırmış sünnet yaniYa ramazan da olunca ertesi gün oruç tutmazsam kendimi suçlu hissedeceğim bu sefer, garip huylarım var böyle
Ben bebek sahibi olmak istiyorum bunun için en önemli şey beslenme ve sağlıklı uyku uykuma beslenememe çok dikkat ediyorum tabi arada abur cubur falan kaçıyo bazenbenim hamile kalma ihtimalimi düşüren en büyük etmen sigara alkol hani bu yumurta sperm kalitesini arttıran kürler falan var ya onları kullanmayı düşünüyorum folik asit ihtiyacını da hurma yiyerek aynı zamanda brokoli gibi folik oranı yüksek sebzeler kullanarak alıyorum yeterli geliyo mu bilmiyorum ama bu şekilde bi yol izliyorum ama aynı zamanda dediğim gibi yardımcı kürler kullanmak istiyorum ama ne almam gerektiğini pek bilmiyorum alacağım şeyin tadının da midemi kaldırmasını istemiyorum bilmiyorum kafamda deli sorular
Bakalım canım inşallahbu ay bi sürprizle karşılaşırız inşallah. Senin adetin ne oldu geldi mi?
Al Bnden de o kadar ama kendime söz verdim kan da görmeden kimseye söylemcmİnşallah canım düşünemiyorum kendimi o çift çizgiyi görünce şoka girerim heralde kız atmaya kıyamam bakar bakar dururum heralde
Ha haa ben de eğer hamile olsam bile Dr gidip ultrasonda görene kadar eşime dahil kimseye soylemiycem diyorumAl Bnden de o kadar ama kendime söz verdim kan da görmeden kimseye söylemcm
Sıcak suyla bi duş al istersen, özellikle kasıklarına ve karnına tut suyu, sıcak su torbası yap bi de ayaklarına koy. Bi hareketlendir kanı, gelir inşallah o zaman, bana iyi gelir bunlar hep.Bence kürler için hormonlarına neyin iyi geleceğini gelmeyeceğini bilmen de çok önemli mesela yumrtan güzel çalışıyor ise başka bir kür ile dengesini bozabilrsin. Bu durumda yakında yapılmış tahlilerinde çok önemli mesela hurma çok Yemen başka bir hormonunu yükselebilir aşırı olması. Varsa atsan baksam en azından hormon sonucuna göre şunları kesin yapma diyebilirim doktor değilim ama zararlı gelebilecek şeyleri az çok biliyorm.
Size şunu öneririm sprem yumurta kalitesini artıracak şeyler yiyor içiyor olman iyi olur mesela arı sütü bal polen gibi eşine keçiboynuzu gibi. İncir kürü yumrtlamaya çok iyi ama prolaktin hormonu düşmanı sıkıntı yani.
İnşallah hiç belli olmaz hiç
Yok canım gelmedi dahalık öyle gel demeyle de gelmiyormuş bubana oyunlar oynuyor.
İlaç içmedim canım hiç istemiyor içmek madem birşey yok gelsin diye ayak sürüyorum.Elinde sonunda içecem zaten.
Eşime mecbur söylerim o zamana başıma dikilir valla eee bi test yap geç 14 gün diye bnden iyi biliyo artıkHa haa ben de eğer hamile olsam bile Dr gidip ultrasonda görene kadar eşime dahil kimseye soylemiycem diyorum
Benim adetim son ay düzenli değil ya ben gecikti derim şuan pek anlatmak istemiyorum da benim çocukla ilgili başka sorunlarım var o yüzden ilk keseyi ben sağlıklı görmek istiyorumEşime mecbur söylerim o zamana başıma dikilir valla eee bi test yap geç 14 gün diye bnden iyi biliyo artık
Sıcak suyla bi duş al istersen, özellikle kasıklarına ve karnına tut suyu, sıcak su torbası yap bi de ayaklarına koy. Bi hareketlendir kanı, gelir inşallah o zaman, bana iyi gelir bunlar hep.
Anladım inşallah hayırlıca hamile kalırız ve kucaklarımız dolar tez zamandaBenim adetim son ay düzenli değil ya ben gecikti derim şuan pek anlatmak istemiyorum da benim çocukla ilgili başka sorunlarım var o yüzden ilk keseyi ben sağlıklı görmek istiyorum
Neler yapmıyorum kiBu ay neler yapıyorsunuz haftaya salı biter bu adet başlıca 4.ayima=)
Ertesi güne zor ikna ediyoruzAlın size apayrı bi sonuç
Gecede 2 kez ilişki öneriyorlarmış
Hamile kalmak isteyenlere cinsel ilişki önerisi
Orucuna niyet edip abdestini gün içinde alabilirsin bir sorun olmaz canımYa ramazan da olunca ertesi gün oruç tutmazsam kendimi suçlu hissedeceğim bu sefer, garip huylarım var böyle
Kullandığın takviye kür ilaç vs var mı?Bat 21 mayis
Bat 21 mayis yas 23 3 ay
Oyle çalışan bi makina varmiymis ilginçAlın size apayrı bi sonuç
Gecede 2 kez ilişki öneriyorlarmış
Hamile kalmak isteyenlere cinsel ilişki önerisi