Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu ebrudan alalım bakalım 4 günde insan dayanamıyor artık sperm kalmio zatenbi de ovuluasyon testti falan dene istersen, ya da çatlatma iğnesini vurup garanti altına alsın gününü, saatini
Hangi marka test ile kontrol ettin canım pik zamanını? Hayırlısı olsun bu ay güzel haberler alalım inşallah1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 22 mayis
2- Yaşınız?33
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok
canm benm geldi reglim ve gercekten de testin gosterdigi pikten 3 gun sonra yani tahmin ettigm zamanda olmus catlama. Bildigin bu ayi degerlendrmemis gibi oldum
Yaş kaçtı acaba?Yusra-61 yusra benimde eklermisin canım
Bat 19 mayıs
9 aydık istiyorum
Kullandığım takviyeler : folik asit , d vitamini
Bu ay herkes güzel haberler alır umarım
Ya her doktor farklı bir şey söylüyor, kafa karıştırmak için birebirler. Benim ilk doktorum 1 yıl klomenle deneyelim demişti taşınınca gidemedim. İkincisi pcos olabilir dedi boş yere kaç ay ilaç kullandım. 3. Sü pcos falan yok 3 ay deneyelim sonra aşılama deneyelim diyordu. Şimdiki hiçbir şey yok ama bu ay olmazsa tüp bebek deneyelim diyor. Ne yapacağını bilemiyorsun. Kendini bi dinle tüp bebek istiyor musun? Bi de yumurta rezervine baktır, klomen veya femara 3, 4 tane büyütüyor ya tükenmesin yumurta. İkisinde de sıkıntı yok ve çocuk için acelen yoksa biraz deneyebilirsin klomenle falan bencetaze transferde yumurta toplama yapılmıyor mu yoruyorum seni arkadasım kusura bakma bir iki ay daha olmazsa bende tüp bebek için başlıycam merak ediyorum .. aslında ben tüp bebek için gittm düşükten sonra hsg cekildi kendiliğinden kalabilirsin belki film cekiminden sonra hamile kalan cok hastamız oluyor dediler 6 ay bekledim olmadı tekrar gittim klomen istedim tüp bebek öncesi denemek istiyprum dedim olmaz dedi .. tüp bebekde şimdi yapamma kilon var şöyle yaparız tüm aşamaları tamamlar dondururuz sen zayıflayınca yaparız dedi 175-95 kg yum çok kararsız kaldım (istanbul Birgül Sarıkamış dr um )bende ayvalıktayım pandemiden dolayı burda devlete gittim anlattım burdaki dr ne alaka klomen kullana bilirsin kullanalım takip edelim bunlar olmazsa tüp bebek deriz dedi anlayacagın allak bullak oldum
Sen nerelerdesin arzum ya iyi misin? Sesin hiç çıkmadı?
Üzgünüm Nisan alımı yok mayıs adet olursanız eklerim yazarsanız.Merhaba hanimlar 37 yasinda bir kiz cocuk annesiyim (7) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kızım tabiki önce Allah ' in izniyle oldu sukur ama caksir otu kokunun vesile oldugunuda dusunuyorum esimin sperm testi sikintiliydi... 8 aydir deniyoruz 2.cocuk icin ama yine ayni sorunla karsilastik.. Grubunuza benide eklerseniz sevinirim
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 28 nisan
2- Yaşınız? 37
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 8 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler
Esim kullaniyor proxeed
Bende incir tuketiyorum
Tesekkür ederim Gizemsu07 tüp bebek istemiyorum kendılıgınden olussun olsun çok isterim ama gidişat tüp bebek o olucak gibi yumurta rezervem için normal dediler klomenle ikinci ayım femera vermedı gerek yok dedı bakalım ama kac ay bole denıycegını söylemedi benımde aklımda 3 ay var ..Aşılama yaptırdın mı düşünür müsün ben aşılamada isterdim ama kadın kilon var olmaz alcaz dondurucaz vs diyince yıkıldım o gün olmazsa tüp bebek için baska dr a gidicemYa her doktor farklı bir şey söylüyor, kafa karıştırmak için birebirler. Benim ilk doktorum 1 yıl klomenle deneyelim demişti taşınınca gidemedim. İkincisi pcos olabilir dedi boş yere kaç ay ilaç kullandım. 3. Sü pcos falan yok 3 ay deneyelim sonra aşılama deneyelim diyordu. Şimdiki hiçbir şey yok ama bu ay olmazsa tüp bebek deneyelim diyor. Ne yapacağını bilemiyorsun. Kendini bi dinle tüp bebek istiyor musun? Bi de yumurta rezervine baktır, klomen veya femara 3, 4 tane büyütüyor ya tükenmesin yumurta. İkisinde de sıkıntı yok ve çocuk için acelen yoksa biraz deneyebilirsin klomenle falan bence
Benim doktor aşılama için erkeğin sperminde sorun olması lazım. Aşılama senin için çözüm olmaz dedi ama bir sürü aşılama ile gebe kalan da var. Doktorlar karşısındakinin nasıl bir ruh haline gireceğini anlamıyor heralde. Ben de bu ay olmazsa tüp bebek diyince yıkıldım resmen. Bir çoğumuz sırf stresten gebe kalamıyor, bizi de doktorlar strese sokuyor saçma sapan bir şekilde. Biraz burda konuşunca falan kendime geldim ven de. Yoksa duygusal olarak çöküntülü bir ruh haliyle gebelik bekleyecektim.Tesekkür ederim Gizemsu07 tüp bebek istemiyorum kendılıgınden olussun olsun çok isterim ama gidişat tüp bebek o olucak gibi yumurta rezervem için normal dediler klomenle ikinci ayım femera vermedı gerek yok dedı bakalım ama kac ay bole denıycegını söylemedi benımde aklımda 3 ay var ..Aşılama yaptırdın mı düşünür müsün ben aşılamada isterdim ama kadın kilon var olmaz alcaz dondurucaz vs diyince yıkıldım o gün olmazsa tüp bebek için baska dr a gidicem
Benim doktor aşılama için erkeğin sperminde sorun olması lazım. Aşılama senin için çözüm olmaz dedi ama bir sürü aşılama ile gebe kalan da var. Doktorlar karşısındakinin nasıl bir ruh haline gireceğini anlamıyor heralde. Ben de bu ay olmazsa tüp bebek diyince yıkıldım resmen. Bir çoğumuz sırf stresten gebe kalamıyor, bizi de doktorlar strese sokuyor saçma sapan bir şekilde. Biraz burda konuşunca falan kendime geldim ven de. Yoksa saçma sapan bir ruh haliyle gebelik bekleyecektim.
evet yazına tüm kalbimle katılıyorum bu durumu başkası anlamıyor heleki kendiliğinden hiç fark etmeden hamıle kalan guruba laf anlatmak yada kendini anlatmak deveye hendek atlatmak gibi :)) ben burda öğrendiklerimi inan dr lardan duymadım ben duyduklarımla gidip talep ediyorum olur olmaz vs diyorlar klomenı 6 ay oncesıne kadar bilmiordum :) femarayıda burda öğrendim iyiki varsınız kızlar :)Benim doktor aşılama için erkeğin sperminde sorun olması lazım. Aşılama senin için çözüm olmaz dedi ama bir sürü aşılama ile gebe kalan da var. Doktorlar karşısındakinin nasıl bir ruh haline gireceğini anlamıyor heralde. Ben de bu ay olmazsa tüp bebek diyince yıkıldım resmen. Bir çoğumuz sırf stresten gebe kalamıyor, bizi de doktorlar strese sokuyor saçma sapan bir şekilde. Biraz burda konuşunca falan kendime geldim ven de. Yoksa duygusal olarak çöküntülü bir ruh haliyle gebelik bekleyecektim.
Bişey diyim mı kesinlikle doktorun söylediği çok etkiliyo benimki resmen bişey yok falan dedi beni böyle olumsuz bi cümle soyleyseydi bitirirdi yani aslında eşim çok pahalı doktora gittin diye söylendi ama şimdi iyiki diyorum bence devlette ve ozellerdede katı doktorlar artık hasta çokluğundan midir nedir başından saviyo yada hemen olmaz senin yaşın geçmiş vs imalarda bulunuyolar ve denek olarak bile kullandıklarını düşünüyorum kadınları aynı hamile kadınları da çoğu zorla sezaryana sürükledikleri gibi hamileykende daha fazla ücret için sezeryana itiyo bir çoğuBenim doktor aşılama için erkeğin sperminde sorun olması lazım. Aşılama senin için çözüm olmaz dedi ama bir sürü aşılama ile gebe kalan da var. Doktorlar karşısındakinin nasıl bir ruh haline gireceğini anlamıyor heralde. Ben de bu ay olmazsa tüp bebek diyince yıkıldım resmen. Bir çoğumuz sırf stresten gebe kalamıyor, bizi de doktorlar strese sokuyor saçma sapan bir şekilde. Biraz burda konuşunca falan kendime geldim ven de. Yoksa duygusal olarak çöküntülü bir ruh haliyle gebelik bekleyecektim.
Gayet iyi çatlama oldum olacam diyo sabaha birşey kalmaz bnce testinde canımDoktor 10da ilişki önerdi, burdan birinin tavsiyesi ile tekrar ovuluasyon testi yaptım. Hala çatlamamış sanırım yumurtalar. Ama iyi bir öğrenci olarak denileni yapacağız mecbur yarın tekrar ovuluasyonu paylaşırım kızlar
Hayır canım 8+5 haftalık iken bebeğimin kalbi durduSonra kimyasal gebelikle mi sonucalndı ?
Ya güya doç. Çok konuşmasın kafamı karıştırmasın diye gittim özellikle. Daha beter etti. Neyse ki burda bir sürü aynı durumda kadın var, birbirimize bir şekilde destek oluyoruz,bilgi veriyoruz. Öbür türlü şuan hala ağlıyor olacaktımBişey diyim mı kesinlikle doktorun söylediği çok etkiliyo benimki resmen bişey yok falan dedi beni böyle olumsuz bi cümle soyleyseydi bitirirdi yani aslında eşim çok pahalı doktora gittin diye söylendi ama şimdi iyiki diyorum bence devlette ve ozellerdede katı doktorlar artık hasta çokluğundan midir nedir başından saviyo yada hemen olmaz senin yaşın geçmiş vs imalarda bulunuyolar ve denek olarak bile kullandıklarını düşünüyorum kadınları aynı hamile kadınları da çoğu zorla sezaryana sürükledikleri gibi hamileykende daha fazla ücret için sezeryana itiyo bir çoğu
Bakalım canım inşallah bu ay bi sürprizle karşılaşırız inşallah. Senin adetin ne oldu geldi mi?Gayet iyi çatlama oldum olacam diyo sabaha birşey kalmaz bnce testinde canım
Öncelikle şu var niçin almak istyrsn kürü? Çay farklı şekilde de alınabilir vitamin olarak? İkisi farklı şekillerde olabiliyor
Ahh canım hiç halim olmadı onu bende biliyorm bugünden beri uyuyorum bir uyku bastı :) uyu Allah uyu yaptım :)) yapıcam onu da bir nasip olmadı tembellik vurdu
bu konuda muallak spermın ergın boşalmasından sonra kadın rahmıne hızlıca gıttıgı söylenıyor dısarı cıkan bolumun sıvı su vs oldugu soylenıyor 10-15 dakıka uzanmak yeterlıymıs bilemiyorum canım kimisi kalcalarınızın altına yastık koyun dıyor kımısı banyo yapmayın dıyor garantiye gidiyim derseniz bence gece banyo yapmamak mantıklı gelıyor yastıkta olabılır :)Bişey daha soracağım kızlar, geçen yıl biri doktorum ilişkiden sonra o gece banyo yapma falan yazmıştı. Siz böyle bir şey duydunuz mu hiç?