Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rahat edelim tekrar iş başında olalım olunca bakarız napalım canım

Evet canım yapar doğru bu hormon yüksekken hamilelik olmuyor mu simdj biraz cahilim bu konularda ama merak ettim ona göre azaltayim sızlıyor goguslerim durup durup cunku

Prolaktin hormonu süt hormonu ya o çıkınca kadın vucudu kendini hamile kabul ediyor o sebeple nedn oluyor hamilelige fsh yumurtlama hormonunu bakılıyor çünkü.

Rahat edelim tekrar iş başında olalım olunca bakarız napalım canım
Aynen öyle gelsinler de bi işimize gücümüze bakalım artık hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Canım bu arada bilgileri yazıyım ;
Bat ?
Yaş 33
K.ilaçlar folibol d vitamini b12 coq10 (adetim gelince de cyclo progynova)

Kızlar bence 1 Tane hurmadan zarar gelmez folik asit hapı yerine hurma yiyin diyolar hurma karşılıyormus onun fazlasını bende 1 tane yiyorum 6 7 tane abartı olur tabi ama haptan iyidir bence

Prolaktin hormonu süt hormonu ya o çıkınca kadın vucudu kendini hamile kabul ediyor o sebeple nedn oluyor hamilelige fsh yumurtlama hormonunu bakılıyor çünkü.
Evet canım ilk hamileliğimden önce benimde prolaktinim yüksekti şimdi kullandığım ilacı verdi doktor 2 aya hamile kalmıştım

Evet canım ilk hamileliğimden önce benimde prolaktinim yüksekti şimdi kullandığım ilacı verdi doktor 2 aya hamile kalmıştım
Şuan birşeyim yok bende dostinex kullanmıştım bundan 5 ay önce filandı. Sürekli çıkan hormon değil bende. İlaç kolay vermiyor her doktor birde bunun için çünkü ayarsız hormon

Neden olmamış acaba eşin baktırdı mı yoksa sebepsiz mi özel değilse tabi benimde 9. Ay çünkü
Bize sebepsiz infertilite tanısı kondu hiçbir neden yok. Eş filan herşey bakalabilecek herşey yapıldı. Aklına ne gelirse canım. Benim daha yapabilecek birşeyim yok bekliyorm hayırlısı ile oluyor bakalım

Bize sebepsiz infertilite tanısı kondu hiçbir neden yok. Eş filan herşey bakalabilecek herşey yapıldı. Aklına ne gelirse canım. Benim daha yapabilecek birşeyim yok bekliyorm hayırlısı ile oluyor bakalım
Yaaa bizimde hiçbi sebep yok ama olmadı henüz. Kısmet tabiki napalım elimizden geleni yapıyoruz şu ilk seferde hatta tek korunmasız ilişkide hamile kalanlara çok gıcık olmaya başladım Rabbim bi an önce nasip inşallah

Bizde onlardan olsak bizede gıcık olurlardı yinede olsun güzel duygu her kadının hakkı anne olmak. Bazıları yokluğuyla bazıları varlığıyla sınanır birşeylerin nasip detip beklemekten başka çaremiz yok.

Çok güzel söyledin gerçekten. Bi arkadaşım 3 kez hamile kaldı ve üçü de istediği ay hemen oldu ama 2 düşük 1 mecburi kürtaj oldu . Ablası var oda 7 sene olmadı sebepsiz yere sonra tüp bebek oldu. Başımıza ne gelir bilemeyiz ama duamız var Rabbim kimseyi evladı ile annelik babalık duygusu ile sınamasın. Ne kimseye aratsın ne de olanın acısını yaşatsın. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile versin.

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 22 mayis
2- Yaşınız?33
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok

canm benm geldi reglim ve gercekten de testin gosterdigi pikten 3 gun sonra yani tahmin ettigm zamanda olmus catlama. Bildigin bu ayi degerlendrmemis gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…