Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Direk 2 günde 1 yapicam 3 ay da böyle deneyeyim.ilk 3 ay aralıklarla denedik olmadi

Merhaba canım..bebiş olmasa bile Demek sorun yokmuş ne güzel 💗💗
Tarlusal vermeden önce gebelik testi isteniyor Tarlusal içerken korun dedi mi doktor?

Benimde yarın adet olmama lazım çatlayacağım

Yok korun demedi zaten kocam yok 😁
Bende biraz adet sancısı gibi şeyler olmaya başladı sankim gerek kalmayacak ilaca karnım ağrıyor 🙈

Vitaminleri alıyoruz inşallah mayısta toplu hamileyiz 🤰🙈

Bende kullandım hayıt otu canim 3 4 aydır zaten deniyoruz yeni evliyiz 10 15 gün gecikme yaptı adetimi birde ben yumurtlama zamani da kullandım ondan ters etki etti sanirim
Bende yumurtlamaya kadar kullanicam sonra bırakıcam herkes yumurtlamdan sonra içme yazmış

Canım merhaba,ben bir düşük yaşadım gebeliğe karar verdiğimizde ikinci ayda hayit tohumu çayı içmeye başladım hamile kaldım ama bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum, kürtajdan sonra tekrar hayıt içmeye başladım genelde regl gecikmesi yaşanır ben tam vaktinde oldum adetimi, birşeyler yapıyor yapmasina ama ne yapıyor bilemiyorum 😊 ben şuan adetim tekrardan başladım çünkü ara vermeden tekrar düşünüyorum gebelike olursa diye. Kendin karar ver canım benim
Valla doktor 3 ay dedi ama 3ay çok geldi bende adetim başlayım yumurtlamaya kadr 15 gün içeyim diyorum günde 2 bardakmi iciyorsun

Kan testi verdim negatif kuzum. 👍 Tarlusal verdi adet olayım diye ama olacak gibi sancılarım var ilaca gerek kalmayacak 😁
Hadi yaa 😐😐 neyse sağlık olsun 🙏🙏 inşallah ilaçsız olursun... Bende bal tarçın kürüne devam ediyorum ama ramazandan dolayı günde bir kere yapıyorum birde hergun incir yiyorum ve yumurtlama masajı var birde.. bütün imkanları seferber ettim gerisi Allah'a kalmış🌼🌼🌼

Valla doktor 3 ay dedi ama 3ay çok geldi bende adetim başlayım yumurtlamaya kadr 15 gün içeyim diyorum günde 2 bardakmi iciyorsun
İki bardağa cesaret edemiyorum açıkçası , akşam yemekten sonra hazırlıyorum 1 kupa içiyorum.bize beklemeyin dedi iki doktorda.hatta ben adeti bekleyeyim mi demiştim ona bile istersen sen bilirsin demişti biri.ama ben bekledim 😊

Hadi yaa 😐😐 neyse sağlık olsun 🙏🙏 inşallah ilaçsız olursun... Bende bal tarçın kürüne devam ediyorum ama ramazandan dolayı günde bir kere yapıyorum birde hergun incir yiyorum ve yumurtlama masajı var birde.. bütün imkanları seferber ettim gerisi Allah'a kalmış🌼🌼🌼

Anladım canım hayırlısı olur inşallah senin içinde 🌸güzel haberlerini almak isterim 🙏🏼

Aaa yook canım artık ben ne olsa ayıp görmem :KK70: başımıza bela oldular iyice birşey verdikleri yok adet olmuyorlar üstüne. Ben daha neler yaşarım kestiremiyorum ama adet olacak gibi gögüslerim acımaya başladı yeni aklına geldi adet olmadığı :KK70:uğrayacak gibi bana. 🙈🙈
😂😂😂
Benim ki 15 gündür sızım sızım sızlıyor canım el değmiyor yakında patlamaya geçer sanırım 😩😩😩 inşallah gelsin de artık bi rahat edelim bizde bu arada beni mayıs listene ekle dicem ama bat yok o ne olacak bilemedim şimdi 🤦🏼‍♀️

Valla genelde süt yapan şeyler yükseltiyor canım. Hurma süt yapar mı bilmiyorm?
Evet canım yapar doğru bu hormon yüksekken hamilelik olmuyor mu simdj biraz cahilim bu konularda ama merak ettim ona göre azaltayim sızlıyor goguslerim durup durup cunku

X