Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagram da bi sayfa minnak kurabiyeler diye testinin markası da innovitao kim yeshil :)
Bn de bu ay adet bitimiyle başlcm çünkü ilaç kulllanıyorum ama normal de döngüm en az 28 günde olduğu İçin o şekilde vücudumu tanıyorum ama şuan ilaçtan dolayı belli mi olur diyip direk başlcm tabi bitmek bilirseÖyle düşünme benim 7. Gün oldu bu ay yumurtlama
Ayy
kuzum sen helal et çok içten ve iyi niyetlisin hormonlarının değerlerinin normal çıkmasına çok sevindim en azından bu iyi bişey Sen ne kadardır istiyordun gebelik
Ayyy bn de erken gebelik testine güvenmiyorumYok erken gebelik alcam ben sadece biktim ovulasyondan =)
Yusra-61 canım belli oldu mu kan tahlilin ? Merak ettim, iyi misin ?
Bu prolaktin denen hormonu hurma yükseltir mi acaba bilginiz var mı kızlar bu ay goguslerim cok hassas ağrıyor durup dururken
Merhaba canım..bebiş olmasa bile Demek sorun yokmuş ne güzel
Tarlusal vermeden önce gebelik testi isteniyor Tarlusal içerken korun dedi mi doktor?
Benimde yarın adet olmama lazım çatlayacağım
Bende yumurtlamaya kadar kullanicam sonra bırakıcam herkes yumurtlamdan sonra içme yazmışVitaminleri alıyoruz inşallah mayısta toplu hamileyiz
Bende kullandım hayıt otu canim 3 4 aydır zaten deniyoruz yeni evliyiz 10 15 gün gecikme yaptı adetimi birde ben yumurtlama zamani da kullandım ondan ters etki etti sanirim
Yusra-61 canım nasılsın test yaptın mı çok yoğun bir gündü sayfayı okuyamadım .. kız ben meraktan çatladim sen nasıl duruyorsun
Valla doktor 3 ay dedi ama 3ay çok geldi bende adetim başlayım yumurtlamaya kadr 15 gün içeyim diyorum günde 2 bardakmi iciyorsunCanım merhaba,ben bir düşük yaşadım gebeliğe karar verdiğimizde ikinci ayda hayit tohumu çayı içmeye başladım hamile kaldım ama bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum, kürtajdan sonra tekrar hayıt içmeye başladım genelde regl gecikmesi yaşanır ben tam vaktinde oldum adetimi, birşeyler yapıyor yapmasina ama ne yapıyor bilemiyorum ben şuan adetim tekrardan başladım çünkü ara vermeden tekrar düşünüyorum gebelike olursa diye. Kendin karar ver canım benim
Amin canım inşallah en yakın zamanda senin de bizlerin de sağlıklı bir gebeliği ve sonrasında hayırlı ve sağlıklı evlatları olurHelal olsun herşey silik kaset testte bebiş arayan bizler için Rabbim o testlerin pozitif olduğu göstersin bizlere gerisi hiç önemli değil
gecmıs olsun canım tarlusal adet söktürücü iç bence ben daha once ıctım hiç bir yan etkısı agrısı vs olmadı .. bir an önce adet ol kı normale dönesin canım
İnşallahhh aminnnn çookçaAmin canım inşallah en yakın zamanda senin de bizlerin de sağlıklı bir gebeliği ve sonrasında hayırlı ve sağlıklı evlatları olur
Hadi yaa neyse sağlık olsun inşallah ilaçsız olursun... Bende bal tarçın kürüne devam ediyorum ama ramazandan dolayı günde bir kere yapıyorum birde hergun incir yiyorum ve yumurtlama masajı var birde.. bütün imkanları seferber ettim gerisi Allah'a kalmışKan testi verdim negatif kuzum. Tarlusal verdi adet olayım diye ama olacak gibi sancılarım var ilaca gerek kalmayacak
İki bardağa cesaret edemiyorum açıkçası , akşam yemekten sonra hazırlıyorum 1 kupa içiyorum.bize beklemeyin dedi iki doktorda.hatta ben adeti bekleyeyim mi demiştim ona bile istersen sen bilirsin demişti biri.ama ben bekledimValla doktor 3 ay dedi ama 3ay çok geldi bende adetim başlayım yumurtlamaya kadr 15 gün içeyim diyorum günde 2 bardakmi iciyorsun
Ama merak ediyor insan=)Ayyy bn de erken gebelik testine güvenmiyorum
Hadi yaa neyse sağlık olsun inşallah ilaçsız olursun... Bende bal tarçın kürüne devam ediyorum ama ramazandan dolayı günde bir kere yapıyorum birde hergun incir yiyorum ve yumurtlama masajı var birde.. bütün imkanları seferber ettim gerisi Allah'a kalmış
Aaa yook canım artık ben ne olsa ayıp görmem başımıza bela oldular iyice birşey verdikleri yok adet olmuyorlar üstüne. Ben daha neler yaşarım kestiremiyorum ama adet olacak gibi gögüslerim acımaya başladı yeni aklına geldi adet olmadığı uğrayacak gibi bana.
Evet canım yapar doğru bu hormon yüksekken hamilelik olmuyor mu simdj biraz cahilim bu konularda ama merak ettim ona göre azaltayim sızlıyor goguslerim durup durup cunkuValla genelde süt yapan şeyler yükseltiyor canım. Hurma süt yapar mı bilmiyorm?