Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel söyledin gerçekten. Bi arkadaşım 3 kez hamile kaldı ve üçü de istediği ay hemen oldu ama 2 düşük 1 mecburi kürtaj oldu . Ablası var oda 7 sene olmadı sebepsiz yere sonra tüp bebek oldu. Başımıza ne gelir bilemeyiz ama duamız var Rabbim kimseyi evladı ile annelik babalık duygusu ile sınamasın. Ne kimseye aratsın ne de olanın acısını yaşatsın. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile versin.

Benimde düştü ben o güne kadar yaşadığım bütün acıları unuttum yandı çiğerim, olup kayıp yaşamak daha kötü 😏rabbim işini bilir herşeyin vakti var. Hangi meyve vaktinden önce olmuş ki bizde öyleyiz ummadığımız anda alacağız bu güzel haberleri inanıyorum çookk.. 💟🙈

Bize sebepsiz infertilite tanısı kondu hiçbir neden yok. Eş filan herşey bakalabilecek herşey yapıldı. Aklına ne gelirse canım. Benim daha yapabilecek birşeyim yok bekliyorm hayırlısı ile oluyor bakalım 🤗🙈
Cnm bugun hic bakamadim topiklere gittin galiba hastaneye. Bu nedr acaba yani yeni yeni duyuyorm bu rahatszligi. Kan testi yaptn mi gebelk yok mu🙄

Benimde düştü ben o güne kadar yaşadığım bütün acıları unuttum yandı çiğerim, olup kayıp yaşamak daha kötü 😏rabbim işini bilir herşeyin vakti var. Hangi meyve vaktinden önce olmuş ki bizde öyleyiz ummadığımız anda alacağız bu güzel haberleri inanıyorum çookk.. 💟🙈
Bende burda sizlerle konuştukça umut doluyorum🥰 bir kere çok yakın bi arkadaşımla paylaştım bunu 2. Ay falandı bebek istiyorduk sonra her ay sormaya başladı bende beni düşünüyor sanıyorum bi kez tlfnu açık unuttu yada ben kapattım sandı bilmiyorum. kaynanasına bu ay da olmamış dedi hiç tanımadığım bi kadın hani gitmiş özelimi anlatmış. kaynanası da güldü 'maşallah kızım sana' dedi ona. Evlendiği ay hamile kaldı o aynı ay evlendik ama öyle denmesi çok zoruma gitti sanki bu insanın elinde olan bişey gibi. Daha da kimseye demiyorum bi burda işte

Cnm bugun hic bakamadim topiklere gittin galiba hastaneye. Bu nedr acaba yani yeni yeni duyuyorm bu rahatszligi. Kan testi yaptn mi gebelk yok mu🙄

Kadın ya da erkek kısır olmadığı halde çocukları olmuyorsa, tıp dünyası buna 'sebepsiz infertilite' adını veriyorlar canım arkadaş sorunca yazdıydım ona.

Ben bugün gittim ne varsa yine temiz çıktı kanım da Negatif bugün 8.günüm bitti. Doktor tarlusal adet söktürücü verdi içince adet olacaksın dedi. 😏 Neden adetim geçikti anlamış değilim o hala aklımda soru işareti. 🙈İçmeye başlamadım.

Bende burda sizlerle konuştukça umut doluyorum🥰 bir kere çok yakın bi arkadaşımla paylaştım bunu 2. Ay falandı bebek istiyorduk sonra her ay sormaya başladı bende beni düşünüyor sanıyorum bi kez tlfnu açık unuttu yada ben kapattım sandı bilmiyorum. kaynanasına bu ay da olmamış dedi hiç tanımadığım bi kadın hani gitmiş özelimi anlatmış. kaynanası da güldü 'maşallah kızım sana' dedi ona. Evlendiği ay hamile kaldı o aynı ay evlendik ama öyle denmesi çok zoruma gitti sanki bu insanın elinde olan bişey gibi. Daha da kimseye demiyorum bi burda işte

Manyak mı arıyorsun çok işte senin derdini yaşamadığı için küçümseyip alay konusu edebiliyorlar maalesef. 😒En iyisi böylelikle arkadaşını tanıdın çocuğun olmaması bazı insanların yüzünü de ortaya koyuyor. 👍 Yinede rabbim uzak etsin hayatımızdan 🙏🏼burası iyi söyle birbirimize iyi geliyoruz 🌸

Kadın ya da erkek kısır olmadığı halde çocukları olmuyorsa, tıp dünyası buna 'sebepsiz infertilite' adını veriyorlar canım arkadaş sorunca yazdıydım ona.

Ben bugün gittim ne varsa yine temiz çıktı kanım da Negatif bugün 8.günüm bitti. Doktor tarlusal adet söktürücü verdi içince adet olacaksın dedi. 😏 Neden adetim geçikti anlamış değilim o hala aklımda soru işareti. 🙈İçmeye başlamadım.
Ya ovulasyonlar peki yumurtalar ne durumdaymis niye oyle koyuydu. Canm testler beni yakti bu ay😄😄 bu ay hayrlisisyla olsun cnm ikimizinde. Sen modunu hep yuksek tut illaki zamanini bekliyor sonucta her sey normalse gununu bekliyordr bebisler. Adetin sokulur yarin obur gun calismalara devam ederiz. Rabbim bu mubarek ayda dualarimzii kabul etsin🙏 belki de vucudun prova yapiyordur😄

Ya ovulasyonlar peki yumurtalar ne durumdaymis niye oyle koyuydu. Canm testler beni yakti bu ay😄😄 bu ay hayrlisisyla olsun cnm ikimizinde. Sen modunu hep yuksek tut illaki zamanini bekliyor sonucta her sey normalse gununu bekliyordr bebisler. Adetin sokulur yarin obur gun calismalara devam ederiz. Rabbim bu mubarek ayda dualarimzii kabul etsin🙏 belki de vucudun prova yapiyordur😄

Modum tavan İnan ki huzursuz ruh halim olmadı adet yok ya :)) inşallah prova yaparda kavuşurum 😍 doktora ovulasyonu sormadım 😁ovulasyonlar olsun iyi ki bir yerde varlar çoğu kişi öyle hamile kalıyor. Bizlerde de iyi olduğu şeyler olur belki kimbilir 🤗

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 22 mayis
2- Yaşınız?33
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok

canm benm geldi reglim ve gercekten de testin gosterdigi pikten 3 gun sonra yani tahmin ettigm zamanda olmus catlama. Bildigin bu ayi degerlendrmemis gibi oldum😭😭
Nasıl yani ovülasyon testi yanlışmı göstermiş, 😳

merhaba arkadaşlar mayıs için buradayım rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın :anneadayı:

BEKLENEN ADET TARİHİ : 17 MAYIS
YAŞIM: 26
NE ZAMANDIR İSTİYORUZ: 1 AY
GEBELİK İÇİN KULLANDIĞIM İLAÇ VE TAKVİYE : PROPOLİS+D VİTAMİNİ

merhaba arkadaşlar mayıs için buradayım rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın :anneadayı:

BEKLENEN ADET TARİHİ : 17 MAYIS
YAŞIM: 26
NE ZAMANDIR İSTİYORUZ: 1 AY
GEBELİK İÇİN KULLANDIĞIM İLAÇ VE TAKVİYE : PROPOLİS+D VİTAMİNİ
Aminnn canım inşallah bekletmeden dolsun kucağın🥰

Bende oğlak kadınıyım bi oğlak daha gelirse eve 😂😂
Neden korksan onu bulabilir bebeler ben aslan ve kovayla asla anlaşamam diyordum ilk bebeğim aslan eğer hamile kalırsam kova olur mu diye bilemiyorum simdi cok dillendirmemek mi lazım bilmem 😂

Bize sebepsiz infertilite tanısı kondu hiçbir neden yok. Eş filan herşey bakalabilecek herşey yapıldı. Aklına ne gelirse canım. Benim daha yapabilecek birşeyim yok bekliyorm hayırlısı ile oluyor bakalım 🤗🙈
Bize de aynı teşhis kondu sekiz yılda iki gebelik oldu rabbim ol desin yeterli 🙏

X