Tamam canımmmm Allah razı olsunİçme onlar daha beter yapar. Sen beni dinle. 3 4 sene önce benim oldu. Başka bir salak doktor bana duphaloc verdi. Verirken ısrarla dedim ki bağırsak tembelliği yapar mı hayır şöyle böyle dedi. Ama yaptı. Geçirene kadar canım çıktı. Basuru da bi şekilde kendi çabamla geçirdim o yüzden beni dinle. Dediklerimi yap. Sakın zorlama. Yumuşak tutmaya bak
Cümlemizden kuzum cümlemizdenTamam canımmmm Allah razı olsun
Canım daha önce sormuş olabilirim ama unuttum sat ne zamandı senin?Kuzum ya benimde 5 Mayıs ya beta 28 düşük geldi benimki sanki bana senin güzel çıkmış
5 Mayıs canım bazen geri geliyor 3 gün o yüzden 2 Mayısta olabilir gününde gelirse 5 MayısCanım daha önce sormuş olabilirim ama unuttum sat ne zamandı senin?
Bir kaç gün daha bekliyeyim diyorum çarşamba günü yine test yapayım eğer onda da negatif olur da regli olmazsam kan veririm canım dua edin ne olur emeklerimiz çabalarımız hiç birimizin boş gitmesin İnşallahkuzum bat yoksa umut vardır kan testi yaptır belki geç döllenmedir
Yok yavrum sat yani son adet tarihi5 Mayıs canım bazen geri geliyor 3 gün o yüzden 2 Mayısta olabilir gününde gelirse 5 Mayıs
3 Nisan kuzu benim kafa gidikYok yavrum sat yani son adet tarihi
Canım bence diğer arkadaş 19 Nisan yumurtlama dedi ama ben daha erken döllenme olduğunu düşünüyorum, çünkü 10 günde 128 bhcg çok yüksek bir değer, ikiz veya üçüz de olabilir3 Nisan kuzu benim kafa gidik
Bencede ya kendimiz bakardıkKızlar keşke şöyle evden kanda şeker ölçen insülin testleri gibi hcg olanı yapsalar ya eziyet çekiyoruz resmen kimsenin aklına gelmiyor mu bu
O zaman benimki normalCanım bence diğer arkadaş 19 Nisan yumurtlama dedi ama ben daha erken döllenme olduğunu düşünüyorum, çünkü 10 günde 128 bhcg çok yüksek bir değer, ikiz veya üçüz de olabilir
Bilimsel veriler ve araştırmalarım sonucu normal gibi.O zaman benimki normal
Ovulasyon testi yapmadım ama 17-18 ve 21 i degerlendirdim 3 tarihten biri tuttuBilimsel veriler ve araştırmalarım sonucu normal gibi.Yumurtlama ne zaman oldu senin takip ettin mi?
Bir kaç gün daha bekliyeyim diyorum çarşamba günü yine test yapayım eğer onda da negatif olur da regli olmazsam kan veririm canım dua edin ne olur emeklerimiz çabalarımız hiç birimizin boş gitmesin İnşallah
Beni sadece ağrı korkutuyor ya çıkamadım içinden hep adet olcm diye bekliyorimBilimsel veriler ve araştırmalarım sonucu normal gibi.Yumurtlama ne zaman oldu senin takip ettin mi?
Yaaa kızım ne hastası ne hastasııııııı bebe diyorum bebeee valla yaaaaa bütün belirtiler var ateşşşşşSanırım ben hasta oluyorum 10 dkdır ateşimi ölçüyorum. vücut sıcaklığım 36.9 ile 37.1 arasında ama ayaklarım donuyor
Benimde 3 Nisan bugün 30.70 çıktı3 Nisan kuzu benim kafa gidik
İşte geliyoooor özel harekat çalıyor arka fondaAy hiç uğraşacak halim yokbıraksalar 20 saat uyuyacağım
Kuzumm bende öyleyim su an donuyorum 3 çift çorap giydim yine ateş 36.9 benimde umutsuzluga kapılma dur heleSanırım ben hasta oluyorum 10 dkdır ateşimi ölçüyorum. vücut sıcaklığım 36.9 ile 37.1 arasında ama ayaklarım donuyor
Aha al işte buda ikiYaaa kızım ne hastası ne hastasııııııı bebe diyorum bebeee valla yaaaaa bütün belirtiler var ateşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?