- 23 Kasım 2020
- 333
- 195
Aynen canım karışım olarak aldım benSizin polen arı sütü ve bal böyle hepsi bir arada olandan mı? Ben ayrı sandım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım karışım olarak aldım benSizin polen arı sütü ve bal böyle hepsi bir arada olandan mı? Ben ayrı sandım da
Bende Karışım alacam peki markası ney? Kaça aldın merak etttim. Biizm burada gördüm ben 97 tl ama markasını bilmiyorum neydi?Aynen canım karışım olarak aldım ben
Canim attim değerimi bana hamile kalinca aspirin ilerleyen zamanda igne dedi ve bu ay klomen verdi yarin başlayacağım klomene inşllah bBenim gebe olduğumu öğrendiğim de baslamam yeterli oldu bı sıkıntı yaşamadım normalde de aspirin kullanmıyorum . İğne dozu 400 luk ve günde 1 di. Yani çok ileri seviyede değildi pıhtılaşma değildi. Sizinki nasıl
Hoş buldum canım benimİnşallah canım hoş geldin
İlk defa böyle birşey duydum çok da inanacağım birşey değil hiç gelmeyen de oldu gelende ama hala yokKızlar Allah aşkına takıntı oldu bende. İlk hamileligimde çok dikkat ettiğim birsey oldu, eşimle telefon uygulamasının yumurtlama günü diye belirttiği sadece 3 gunde gunde 1 kere birlikte olduk ve 3. Gün ayağa kalktığımda gelen sıvı 1 damla var yoktu. İlk ay 3. Günde tuttu zaten o ay regl olmadım İlk aydan hamile kalmıştım.
Hep anneannem derdi, birlikte olunduğunda , dışarı çıkan sperm miktarı çok az olursa tutar derdi ne kadar doğru bilmiyorum ama benzerini 2016 da yaşadım 1 damla kadar geldi peçeteye resmen...
Yaklaşık 5 yıl sonra tekrar deniyoruz .
4. Ay denemede ve Gelen olduğu gibi tekrar çıkıyor 4 aydır ve dikkat ediyorum olmuyor.
Sizin düşünceniz nedir. Ay çıldıracağım resmen
Demekki ona takılmamak lazımmış vallaha içim rahatladı çok sagol canımİlk defa böyle birşey duydum çok da inanacağım birşey değil hiç gelmeyen de oldu gelende ama hala yok
Şaşırdık iyicede işte napalım şartlar inan ki bizi delirtmeye müsaitDemekki ona takılmamak lazımmış vallaha içim rahatladı çok sagol canım
Eşime diyorum her seferinde Buda tutmadi Buda Buda adam en son dedi ya nerden biliyorsun diye demekki boşuna tripleniyorum.
62 TL ye trendyoldan aldım arifoğlu markası canım. Aktarda 80 demişlerdi bana daBende Karışım alacam peki markası ney? Kaça aldın merak etttim. Biizm burada gördüm ben 97 tl ama markasını bilmiyorum neydi?
kızlar vajina ph dengeleyen gebe kalmayı kolaylastıran bir jel den bahsediliyordu adını hatırlayan bilen kullanan fikri olan var mı
Prefert yeni adı kızlar.. Eski adı preesed Dipre-seed var galıba bı de netten baktım hangısı daha ıyı acaba
Maydanoz düşüğe neden olur canım. Gebelere özellikle ilk ve son aylarda maydanoz tüketmesi önerilmez.Kizlar maydonoz kurunu deneyen var mi aranızda sistit olmuşum yarın doktora gideceğim ancak önümüzdeki ay hamilelik olacağı için insallah amin tamamen geçsin istiyorum ilaçla birlikte maydonoz kuru denemek istiyorum ilk hamilelegimde enfeksiyondan cok çekmiştim bu defa dikkat etmek istiyorum ac karnına mi yapmalıyız kaynatıp yapan da varmış bir de kaynatmadan blendirdan geçiren de varmış galiba emin olamadım hangisi ise yarar yapan varsa yardımcı olurmusunuz
Sende benim gibi heterozigot değerin yani çok sıkıntılı değil ama önlem amaçlı kullanacksin anladığım kadarıyla... Ben aspirin kullanmıyorum gerek görmedi doktor... Sende endişe etme benceCanim attim değerimi bana hamile kalinca aspirin ilerleyen zamanda igne dedi ve bu ay klomen verdi yarin başlayacağım klomene inşllah b
Ben değerlerden anlamiyorum canim netten de baktim kafam karıştı okudukça
Su an korunuyorum canim önümüzdeki adet donemimden sonra korunmayı bırakacağım ki şu an enfeksiyon oldum böyle korunmayı birakamamPrefert yeni adı kızlar.. Eski adı preesed Di
Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım. Ama onun sayesinde mi oldu zaten olacak mıydı emin değilim çünkü ikinci ayda hamile kaldım
Maydanoz düşüğe neden olur canım. Gebelere özellikle ilk ve son aylarda maydanoz tüketmesi önerilmez.
Maydanoz faydası nedir araştırmadım ama yapacaksan korunduğun dönemde yapmalısın
Bende daha önce böyle bişey duymadım yani kalktıktan sonra akıyo hiç kuru olduğuna rastlamadım canım ayrıca zaten spermlerin hepsi kaliteli değil kaliteli olmayanlar direk akıyomuş 1-2 damlayla hamile kalanlar var sen ona takılmaKızlar Allah aşkına takıntı oldu bende. İlk hamileligimde çok dikkat ettiğim birsey oldu, eşimle telefon uygulamasının yumurtlama günü diye belirttiği sadece 3 gunde gunde 1 kere birlikte olduk ve 3. Gün ayağa kalktığımda gelen sıvı 1 damla var yoktu. İlk ay 3. Günde tuttu zaten o ay regl olmadım İlk aydan hamile kalmıştım.
Hep anneannem derdi, birlikte olunduğunda , dışarı çıkan sperm miktarı çok az olursa tutar derdi ne kadar doğru bilmiyorum ama benzerini 2016 da yaşadım 1 damla kadar geldi peçeteye resmen...
Yaklaşık 5 yıl sonra tekrar deniyoruz .
4. Ay denemede ve Gelen olduğu gibi tekrar çıkıyor 4 aydır ve dikkat ediyorum olmuyor.
Sizin düşünceniz nedir. Ay çıldıracağım resmen