- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Ben geçen ay çekildim filmBen ilk klomen ve çatlatma iğnesi denememde iki adet kist oluştu bu işlem Şubat ayında olmuştu ve adet düzenim bozuldu kist sebebi ile normal adetim şükürler olsun ki üç gün önce başladı tekrar ilaç tedavisi olmak yerine rahim filmi çekilmeye karar verdim
Klomen yerine femara tercih edebilirsin tabiki doktorun onaylarsa o ilacın yorumları daha olumlu araştır istersenBen geçen ay çekildim film
Benim gebe olduğumu öğrendiğim de baslamam yeterli oldu bı sıkıntı yaşamadım normalde de aspirin kullanmıyorum . İğne dozu 400 luk ve günde 1 di. Yani çok ileri seviyede değildi pıhtılaşma değildi. Sizinki nasılGecmis olsun cnm bende dun öğrendim kanda pihtilasma olduğunu peki canim aspirin kullaniyormusun bana dr keseyi horunce baslariz dedi acaba geç mi kalmış olurum
Prefertil Di galiba kuzumkızlar vajina ph dengeleyen gebe kalmayı kolaylastıran bir jel den bahsediliyordu adını hatırlayan bilen kullanan fikri olan var mı
Teşekkür ederim doktoruma sorayım bakalm ne dicekKlomen yerine femara tercih edebilirsin tabiki doktorun onaylarsa o ilacın yorumları daha olumlu araştır istersen
Merhaba canlar, beni de ekler misiniz?Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @bonnieandclyde 2.May 26 1,5 Yıl Resretvord+Demir+ Folidoce+ Omega @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x @bbusraa61 4.May 25 4 Ay Prowomen @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Gobekadimyokbenim 5.May 31 3 Ay Folibol @roseanne 5.May 31 1 Yıl x @dilarayetik 6.May 26 2 Ay Folik Asit @yldz1725 6.May 29 1 Yıl Coraspin + Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @MoonfacedMom 7.May 28 2,5 Yıl x @GreenLover 7.May 29 10 Ay Folikosal @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Egenin incisi1 8.May 30 7 Ay D Vitamini + Gynositol @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @Tuvel 11.May 29 6 Ay x sweetdreams1985 11.May 35 x Folibol @Aysunnn28 12.May x 2 Yıl Folik Asit @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d M mavili_yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @Poouh 21.May 27 1 Ay x @M e g g 23.May 27 5 Ay D3, K2, Solgar fosfat @LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol @saqelenge ? 37 1 Ay x
En yakin zamanda tekrar hamiş kalırsın inşlh.Merhaba canlar, beni de ekler misiniz?
Bir kürtajım oldu. Bebeğimi kaybettim. Tekrar savaşıyorum.
Bat : 12 Mayıs
Süre: 1 yıl
Takviyeler: Klomen, folidoce, eutyrox, arı sütü bal polen, d vit.
Hepimize nasip olur inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah canımEn yakin zamanda tekrar hamiş kalırsın inşlh.
Arı sütü bal poleni nasıl kullanıyorsun merak ettim?
Sizin polen arı sütü ve bal böyle hepsi bir arada olandan mı? Ben ayrı sandım daHepimize nasip olur inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah canım
Sabahları aç olarak 1 tatlı kaşığı yiyorum canım
pre-seed var galıba bı de netten baktım hangısı daha ıyı acabaPrefertil Di galiba kuzum
merhaba ben klomen ılkkez kullandım 2 yumurta gelıstı yumurta catlatma ıgnesı oldum fakat gebelık olusmadı dr a bugun gıttım femara yumurta gelısımı veya yumurtlamasında sorun olanlara verıyoruz sana vermem rısklı cunku yumurtan oluyor ve gelısıyor dedı .. ıkı ılac arasındakı farkı bu sekılde düşün femara daha kuvvetlı yumurtlaman olmuyorsa veya zor oluyorsa kullandırılıyor gıbı .. Klomen de kist vs olmadı yan etkısıde cok sukur olmadı umarım sana ıyı gelırTeşekkür ederim doktoruma sorayım bakalm ne dicek
bende femara istedim ama dr um vermedı yumurta gelısımın olup buyuyorsa femara gereksız buyumede yapabılıyormusŞimdi baktım da internetten herkes famarayı önermiş sanırım ben ısrarcı olcam femara da
Benim de yumurtam oluşup kendi kendine çatlıyo şükür ama herkes femara sayesinde gebelik oluştu yazmış bilemedim kimerhaba ben klomen ılkkez kullandım 2 yumurta gelıstı yumurta catlatma ıgnesı oldum fakat gebelık olusmadı dr a bugun gıttım femara yumurta gelısımı veya yumurtlamasında sorun olanlara verıyoruz sana vermem rısklı cunku yumurtan oluyor ve gelısıyor dedı .. ıkı ılac arasındakı farkı bu sekılde düşün femara daha kuvvetlı yumurtlaman olmuyorsa veya zor oluyorsa kullandırılıyor gıbı .. Klomen de kist vs olmadı yan etkısıde cok sukur olmadı umarım sana ıyı gelır
Bu arada yaşın kaçtı canım yazmamışsın bilgilerineMerhababenide ekler misin? 1 yıldır deniyoruz 8 Mayıs adet tarihim 1 tane başarısız klomen+çatlatma iğnesi oldum maalesef başarısız oldu 20 nisan hsg çekimim olacak
bugun dr vermedi ve bahsettiğim gibi açıklama yaptı mantıklı geldi bana ama içimde femara da kaldı .. kalitesi bozuk çok yumurta yapa bılır veya fazla buyute bılır her dr değişik konusuyorBenim de yumurtam oluşup kendi kendine çatlıyo şükür ama herkes femara sayesinde gebelik oluştu yazmış bilemedim ki
Ben kullanmadım kuzum ya hiç bilmiyorum sadece adını duydumpre-seed var galıba bı de netten baktım hangısı daha ıyı acaba
UnutmuşumBu arada yaşın kaçtı canım yazmamışsın bilgilerine
Doktorlar daha iyi bilir tabi ki inşallah bu ay sonuç alırız hep beraberbugun dr vermedi ve bahsettiğim gibi açıklama yaptı mantıklı geldi bana ama içimde femara da kaldı .. kalitesi bozuk çok yumurta yapa bılır veya fazla buyute bılır her dr değişik konusuyor