Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay çekildim film

Gecmis olsun cnm bende dun öğrendim kanda pihtilasma olduğunu peki canim aspirin kullaniyormusun bana dr keseyi horunce baslariz dedi acaba geç mi kalmış olurum
Benim gebe olduğumu öğrendiğim de baslamam yeterli oldu bı sıkıntı yaşamadım normalde de aspirin kullanmıyorum . İğne dozu 400 luk ve günde 1 di. Yani çok ileri seviyede değildi pıhtılaşma değildi. Sizinki nasıl

kızlar vajina ph dengeleyen gebe kalmayı kolaylastıran bir jel den bahsediliyordu adını hatırlayan bilen kullanan fikri olan var mı

Merhaba canlar, beni de ekler misiniz?
Bir kürtajım oldu. Bebeğimi kaybettim. Tekrar savaşıyorum.

Bat : 12 Mayıs
Süre: 1 yıl
Takviyeler: Klomen, folidoce, eutyrox, arı sütü bal polen, d vit.

Merhaba canlar, beni de ekler misiniz?
Bir kürtajım oldu. Bebeğimi kaybettim. Tekrar savaşıyorum.

Bat : 12 Mayıs
Süre: 1 yıl
Takviyeler: Klomen, folidoce, eutyrox, arı sütü bal polen, d vit.
En yakin zamanda tekrar hamiş kalırsın inşlh.
Arı sütü bal poleni nasıl kullanıyorsun merak ettim?

Teşekkür ederim doktoruma sorayım bakalm ne dicek
merhaba ben klomen ılkkez kullandım 2 yumurta gelıstı yumurta catlatma ıgnesı oldum fakat gebelık olusmadı dr a bugun gıttım femara yumurta gelısımı veya yumurtlamasında sorun olanlara verıyoruz sana vermem rısklı cunku yumurtan oluyor ve gelısıyor dedı .. ıkı ılac arasındakı farkı bu sekılde düşün femara daha kuvvetlı yumurtlaman olmuyorsa veya zor oluyorsa kullandırılıyor gıbı .. Klomen de kist vs olmadı yan etkısıde cok sukur olmadı umarım sana ıyı gelır

Benim de yumurtam oluşup kendi kendine çatlıyo şükür ama herkes femara sayesinde gebelik oluştu yazmış bilemedim ki

Merhaba benide ekler misin? 1 yıldır deniyoruz 8 Mayıs adet tarihim 1 tane başarısız klomen+çatlatma iğnesi oldum maalesef başarısız oldu 20 nisan hsg çekimim olacak
Bu arada yaşın kaçtı canım yazmamışsın bilgilerine

Benim de yumurtam oluşup kendi kendine çatlıyo şükür ama herkes femara sayesinde gebelik oluştu yazmış bilemedim ki
bugun dr vermedi ve bahsettiğim gibi açıklama yaptı mantıklı geldi bana ama içimde femara da kaldı .. kalitesi bozuk çok yumurta yapa bılır veya fazla buyute bılır her dr değişik konusuyor

bugun dr vermedi ve bahsettiğim gibi açıklama yaptı mantıklı geldi bana ama içimde femara da kaldı .. kalitesi bozuk çok yumurta yapa bılır veya fazla buyute bılır her dr değişik konusuyor
Doktorlar daha iyi bilir tabi ki inşallah bu ay sonuç alırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…