• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun lütfen çok ihtiyacım var Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin 🙏🥰😘
Ben üstüme düşeni yapıyorum balım. Sen hastanedeyken yasinimi okudum sana da bana da hepimize de dua ettim.. Akşam bi daha okuruz inşallah. Dualarımızla kalbimizdeki sevinçle seni hastaneye uğurlarız. Sen de mutlu gelirsin inşallah 🥰🥰🥰 :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :anneadayı: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Kız yok yA bu doktorlar hep böyle kötüyü söylüyor en düşük ihtimali bile söylüyorlar. Hem daha çok küçük kız haşhaş tanesi kadar 😍 ondan bu kadar düşük çıkmıştır değer 2 gün sonra katlaya katlaya büyür ferah tut içini
İnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginim

Kız yok yA bu doktorlar hep böyle kötüyü söylüyor en düşük ihtimali bile söylüyorlar. Hem daha çok küçük kız haşhaş tanesi kadar 😍 ondan bu kadar düşük çıkmıştır değer 2 gün sonra katlaya katlaya büyür ferah tut içini
Aaaaa di mi yaaa cücücüüüükkkk

İnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum 😟☹️
Canımmmm hayırlı olsun. Evet değer düşük kimyasal da olabilir, ama yeni başlayan erken gebelik de olabilir 😍😍 kendini çok kaptırmadan 2 gün sonra hemen tekrar test yaptır. İnşallah katlar değerler, dualarımız seninle 😍💕💕💕

İnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginim
Hiç gerilme bugün eve git, ceviz fındık ye kendini rahatlatacak ne varsa onu yap. Sonra da bebişini sev. Ben seni çok seviyorum orda kal minnak falan de. 🥰Seni dinler annesi

Amin kuzum 🙏🙏 sen pozitif düşün inşallah güzel artışların olucak 🤗😍 belirti falan olduysa bizede bilgi verirsen çok seviniriz 😂
Canım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemen

Valla çok haklısın iyice zaten ev kuşu olduk😂eğer odaklanabiliyirsan film falan izle :))
Malesef ya. Kitap okuyayım dedim. 3. Cümlede sıkıldım. 3 cümle ne ya 3 sayfa oku bari. Film izleyim dedim 15 dk dayanabildim. Örgü örüyordum ondan da yıldım 🤣🤣🤣🤣 anca buralarda takılıyorum 🤣allahtan siz varsınız ya yoksa ne yapardım bilmiyorum

Hiç gerilme bugün eve git, ceviz fındık ye kendini rahatlatacak ne varsa onu yap. Sonra da bebişini sev. Ben seni çok seviyorum orda kal minnak falan de. 🥰Seni dinler annesi
Ayy canım ya çok sağol yüzümü güldürdün moral motivasyonunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu 🙏😘😍🥰

Canımmmm hayırlı olsun. Evet değer düşük kimyasal da olabilir, ama yeni başlayan erken gebelik de olabilir 😍😍 kendini çok kaptırmadan 2 gün sonra hemen tekrar test yaptır. İnşallah katlar değerler, dualarımız seninle 😍💕💕💕
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah değildir ya

Back