• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz evi kendi benim memlekette tuttuk evlenirken 😝 eşim burada çalışıyordu iş yeri kapandı buradaki bu kış o da trabzonda buldu iş maddi açıdan bize iyi gelen orasıydı. 😏sonra taşınmak istedim kışın hiç istemedim biraz o düzen oturtsun birde kirada duruyoruz orada uygun ev bulur yazın taşınırız dedim bende çalışıyordum birde o sebeble taşınmadık pandemi işden çıktım 🙈 Normalde 3 saat ben ordu da o trabzonda geliyor hafta sonları izinli oluyor ama böyle düzenli ilişkimiz olmuyor bu durumda. Kendisi şoförlük yapıyor özel makina var onu kullanıyor. Ben yaptıracam ya canım aşılama istiyor 😂😂sıkıldım artık atıp tutamalardan belki bu tutar 😁😁
Senin için olur canım aşılama. Bir de sen de okumuşsundur, bir sürü gebe kalan var aşılama ile. Belki o sebep olur bilinmez. Evde de kendini yormadan beklersin biraz inşallah tutar o da. Hiç moralini bozmadan yüksek tutarak bence dene. 1500 2000 lira gibi bişeye mal oluyormuş. 3 yıldır deniyorsun artık bi de bunu dene. Benim içimde nedense olumlu bi his oluştu. İnşallah sana çare olacaktır diye düşünüyorum

Kızlar benim testlerde böyle gidiyor devam değil mi teste yumurtlama yok henüz?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 67
Yiaaaa arka arakaya ne güzel haberler. Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Bu topiğin hepsi hamile kalsın tez vakitte. Sağlık sıhhatli evlatları olsun inşallah amin. Ay ben yine ağlıyorum. Bugün iyi değilim valla ya
Gizem senin bat ne zamandi ya?

Back