- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Umutsuzluk ziyan farkındayım da alıştım sanırım artık bu ruh haline.Yagmur duasına semsiyeyle çıkan adamın hikayesini bil8yormusun kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutsuzluk ziyan farkındayım da alıştım sanırım artık bu ruh haline.Yagmur duasına semsiyeyle çıkan adamın hikayesini bil8yormusun kuzum
Her seferinde yanılmaktan artık Asla hamileliğe yormuyoruz sütten ağzımız yandı mı bi kere daha artık keseyi görüp kalp atışını duymadan hamilelik belirtisi demem hiç bi şeyeAynıııııı durumdayım çok kötü bata 5 gün var ama gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum sanırım iftarda aşırı ve hızlı yemekten mide hassaslaştı. Şu mesajı yazarken bile midem bulanıyor ayrıca ciddi karın ağrım var anlamadım, klomen yan etkisi sanırım
Ben belirti konusunda çok olumluyum çünkü her belirtiyi daha adetim gelmeden önce yaşamaya başlamıştım o yüzden kişiden kişiye değişebilir o googleda yazanları yaşayan kişi olabilirim o kadar fenaydı daha test yapmadan acile gitmiştim cok hastayım bana biseyler oluyor diyeValla geçen ay öyle bir bacak ağrısı çektim ki normalde olmazdı aha oldu mu ne dedim, sabah bi kalktım artık hiç bir belirtiye inanmıyorum
Hah hah ondan işteHer seferinde yanılmaktan artık Asla hamileliğe yormuyoruz sütten ağzımız yandı mı bi kere daha artık keseyi görüp kalp atışını duymadan hamilelik belirtisi demem hiç bi şeye
Bence kır zinciri değişiklik yap bir ay ben böyle şeylere gercekten inanıyorum ha o ay tutmadı mı bence ruh halini oyle tut sürekli oyle davran diye değil de neyi çağırırsan o gelir hayatına mantığında yani kuzumUmutsuzluk ziyan farkındayım da alıştım sanırım artık bu ruh haline.
Evet ya klomen bende kist yaptı reglim kahverengi geliyordu doktora gidiyorum kadın kırmızı şekilde gelmesini beklicez diye diye gönderdi en son duphaston verdi iki ay öyle geçti yaKuzum doktorlar bırakın kendisi olsun kafasındalar resmen
WhatsApp değilde telegram olsa daha iyi olmaz mı? WhatsApp uygulamasında numara gözüktüğü için eşi izin vermeyecek olanlar olabilirKızlar aklıma bir fikir geldiiiiiii
Diyorum ki bir whatsap grubu falan mı kursak ne dersiniz herkese bu süreçte daha çok destek ve birlikte hareket etme olacağı sağlarız başka bir topik öyle yapmıştı ordan esinlendim eğer sizler için de bir mahsuru yoksa sürekli oradan takip ederiz ve daha samimi kaderdaş oluruz ne dersiniz
Neden olmasın herşey olur ne isterseniz Bu süreç sürekli destek isteyen bir süreç ne bileyim bizlere iyi gelir diye düşünüyorumWhatsApp değilde telegram olsa daha iyi olmaz mı? WhatsApp uygulamasında numara gözüktüğü için eşi izin vermeyecek olanlar olabilir
Ya normal zamanlarda evet aralıklı ilişki ama sadece yumurtlama ve çatlama günleri her gün değerlendirin diyor uzmanlar sağlıklı sperm sahibi olanlar içimVallaha sperm sorunu olanlarla ilgili bişey bilmiyorum ama benim öğrendiğim kadarıyla sağlıklı sperm sahibi olan erkekler de de her gün yapıldığında vücut sürekli sperm üretmek zorunda kaldığı için kalitesi düşüyor diye duydum bir iki gün arayla yapıldığında dinlenen bekleyen sperm daha kaliteli oluyo diye biliyorum bilemedim belki de ben yanlış bilgi öğrenmişimdir
Whatsapp bana uyarWhatsApp değilde telegram olsa daha iyi olmaz mı? WhatsApp uygulamasında numara gözüktüğü için eşi izin vermeyecek olanlar olabilir
Kızlar herkes karar versin TELEGRAM mı whatsap mı ve hemen grubu kuralım gelsin dayanışmaWhatsapp bana uyar
Hıııım bu üzdüBen ne WhatsApp ne telegram kullanabiliyorum artık. O kadar çok gurup var ki yazdıklarını okumuyorum bile. Burası iyi bence.
Canm zaten hamilelik belirtisi de ade geçtikten sonra başlıyo yani bebiş 4-5 haftalıkken başlıyo. Ben ilk hamileligimde aşırı bulantı yaşadım o bile 5.haftada başladı. Belirti başladığında genelde öğrenmiş oluyosunuz yaniHer seferinde yanılmaktan artık Asla hamileliğe yormuyoruz sütten ağzımız yandı mı bi kere daha artık keseyi görüp kalp atışını duymadan hamilelik belirtisi demem hiç bi şeye
Şöyle gösterirsem net olacak sanırımHıııım bu üzdü
Grup kurmak buradan herkesi gruba çağırmak yasak yalnız canim yönetimin ciddi uyarıları oluyor birde yazmayıp okuyanlar bilgi sahibi olanlar oluyor onlarla bilgi alışverişi olmaz böyle bir durumdaKızlar aklıma bir fikir geldiiiiiii
Diyorum ki bir whatsap grubu falan mı kursak ne dersiniz herkese bu süreçte daha çok destek ve birlikte hareket etme olacağı sağlarız başka bir topik öyle yapmıştı ordan esinlendim eğer sizler için de bir mahsuru yoksa sürekli oradan takip ederiz ve daha samimi kaderdaş oluruz ne dersiniz
Peki o zaman sadece bir fikirdiGrup kurmak buradan herkesi gruba çağırmak yasak yalnız canim yönetimin ciddi uyarıları oluyor birde yazmayıp okuyanlar bilgi sahibi olanlar oluyor onlarla bilgi alışverişi olmaz böyle bir durumda
Evet böyle de bir şey hatırlıyorumGrup kurmak buradan herkesi gruba çağırmak yasak yalnız canim yönetimin ciddi uyarıları oluyor birde yazmayıp okuyanlar bilgi sahibi olanlar oluyor onlarla bilgi alışverişi olmaz böyle bir durumda
Maalesef daha gebelik deneyimin olmadı o yüzden tecrübem yok ve bir kaç ay kendimi dinledim o belirti bu belirti adet gecikmesi falan hep sonu hüsran oldu. Atık tövbe göğüslermi şiş adet gelecek, lekelenme mi var pkodandır diye erteliyorum hep adet geçerse test yapıcam artık ama pko dan dolayı adette düzensiz Allahım tam bir umutsuz vakaCanm zaten hamilelik belirtisi de ade geçtikten sonra başlıyo yani bebiş 4-5 haftalıkken başlıyo. Ben ilk hamileligimde aşırı bulantı yaşadım o bile 5.haftada başladı. Belirti başladığında genelde öğrenmiş oluyosunuz yani