• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama çatladıktan sonra ki günler bata kadar mi iliskiye giriyorsunuz yoksa nasıl ? Biraz utanarak soruyorum bu soruyu bu arada 🤭☺️

Kızlar yumurtlama çatladıktan sonra ki günler bata kadar mi iliskiye giriyorsunuz yoksa nasıl ? Biraz utanarak soruyorum bu soruyu bu arada 🤭☺️
Aramıza yeni düşmüş koşun koşun 🤣 hepimizin tarzı farklı canım. Bazılarımız 2 günde bir Bazılarımız her gün değerlendiriyor. Çünkü görüşler hep farklı.

Ya normal zamanlarda evet aralıklı ilişki ama sadece yumurtlama ve çatlama günleri her gün değerlendirin diyor uzmanlar sağlıklı sperm sahibi olanlar içim 😂
O zaman bide öyle deneyelim bakalım bu ay da nasıl olacak 8 aydır denemediğim pek bişey kalmadı bu ay da bunu deneyelim 😂

çatlama gününe kadar aralıklı sonra hergün 3 yada 4 gün ideali yoksa bir sonraki ay eşinin başım ağrıyor triplerinde görürsün iyi ayarla cnm🤣

Kızlar testlere bir de böyle bakın ya. Test aldığım yere attım sordum ilişki olarak değerlendir testi yapmaya devam et dedi. Testlerde bir yükseklik varmış çünkü artık silikleşmesi lazımmış Sonrasında da idrarda ne yakalarsa onu gösterir yani lh hormonu var gidişata bakacağım dedi
Evet yumurtalama var 9.gündee. 2. Çizgi silikleşince de çatlama oluyor

Back