- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Benimkinin de kemençesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinin de kemençesi
gebeyim gebeyim gebeyim
Canm ben instagramda birgebenin günlüğü var ordan almıştım beni de o yönlendirio bir gün pik yapıp ertesi gün silikleşince artık yapmana gerek yok dio. Ben de ona uyuyorum yanlış mı yapiorumHayır arkadaşlar testi çatlamamış Dahalık devam edip görmesi iyi olur çatlamayı koyuluk fazla yarın da silik olursa bugünden çatlamış demek
Ben iki ay öyle takıldım adet oldum bu ay ise hiç belirtim yok adetim gelmedi acaba kendimi hamile mi kabul ettim olmuyorumArkadaşlar hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor sanırım.Gecen ay arkadaşım hiçbir belirti görmeden hamile olduğunu öğrendi .Bende her ay farklı belirti hissediyorum her ay bu ay kesin hamileyim diyorum.Ne yazık ki anında adet oluyorum. Rabbim herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin.
Doğurduk da şehzadesi kaldıBunu kocama izletip şehzade doğuracağım sana diyeceğim bizimkinin tek mirası da playstationu
Canım bugün yaptım ama negatif maalesef
Doğurduk da şehzadesi kaldı
Canım o da doğru silikleşince bırakın diyo ama bu arkadaşımın ki çatlama olmuş gibi silinme değildi hala pike yakındı yarın çatlayacak yumurtası inşlhCanm ben instagramda birgebenin günlüğü var ordan almıştım beni de o yönlendirio bir gün pik yapıp ertesi gün silikleşince artık yapmana gerek yok dio. Ben de ona uyuyorum yanlış mı yapiorum
Aslında standart hayatımızı yaşasak bizde aa hiç belirti yoktu deriz. Ama kendimizi dinlemekten bir hal olduk yok saçım ağrıyor yok kılım ağrıyor yok bacağım çıt ediyor diye diye deliriyoz işte hayır google a ne yazsan hamilelik belirtisi zaten . Ne kadar belirti varsa hepsine ayrı haber açmışlar adi haber siteleri pis dolandırıcılarArkadaşlar hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor sanırım.Gecen ay arkadaşım hiçbir belirti görmeden hamile olduğunu öğrendi .Bende her ay farklı belirti hissediyorum her ay bu ay kesin hamileyim diyorum.Ne yazık ki anında adet oluyorum. Rabbim herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin.
Yarın tekrar yaparsın canım gelmezseCanım bugün yaptım ama negatif maalesef
Canım bikaç yazı okumuştum burda. Bir sonraki aya etkisi devam ediyor demişler. Bir de bi iki doktor her ay ilaç vermek yerine birer ay arayla vermiş. Etkisi iki ay devam ediyor diye. Bir de klomen kullandığım ay değil sonraki ay hamile oldum diyen de birkaç yazı okumuştumArkadaslar klomen tedavisi oldum gecen ay bu ay bıraktım ama klomen le gebe olmayıp sonradan hamıle kalan oldumu
Dur gız klomeni deneyek heleArkadaslar klomen tedavisi oldum gecen ay bu ay bıraktım ama klomen le gebe olmayıp sonradan hamıle kalan oldumu
Hiç de yapasım yok valla Adetimi bekleyeceğim eğer geçerse yaparım inşallahYarın tekrar yaparsın canım gelmezse
Kız bende iki adet kist yaptı ya çatlatma iğnesi olmama rağmen İki ay ne uğraştım ama ya şükür kistler kaybolduDur gız klomeni deneyek hele
Sana yaramadı demek ki femara önerdi mi doktor bu daha iyi diyorlarKız bende iki adet kist yaptı ya çatlatma iğnesi olmama rağmen İki ay ne uğraştım ama ya şükür kistler kayboldu
Canım bende gecen ay ilk kez oldum kist olustumu bılmıyrm ama dahada denemedim onla bile hamıle kalamdm acaba o bile olmaya daha olmamı onu dusundumKız bende iki adet kist yaptı ya çatlatma iğnesi olmama rağmen İki ay ne uğraştım ama ya şükür kistler kayboldu
Ben bu ay doktora gitmedim rahim filmi çekildim diye rahim filminde 3 ay gebelik olasılığı yüksek diyorlar rahim filmi sonrası hamile kalan çok ama yine olmaz ise Haziran ayında tekrar gidip femara isticem klomen gerçekten bana hiç yaramadıSana yaramadı demek ki femara önerdi mi doktor bu daha iyi diyorlar
Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok var hemen ümitsizliğe kapılma canım ikinci denemede tutanda var bırakma hemenCanım bende gecen ay ilk kez oldum kist olustumu bılmıyrm ama dahada denemedim onla bile hamıle kalamdm acaba o bile olmaya daha olmamı onu dusundum