• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydınlar hayırlı günler dilerim 🌸@Sblgnr canım nasılsın var mı senden bir haber ? 🤗

Kızlar testlere bir de böyle bakın ya. Test aldığım yere attım sordum ilişki olarak değerlendir testi yapmaya devam et dedi. Testlerde bir yükseklik varmış çünkü artık silikleşmesi lazımmış Sonrasında da idrarda ne yakalarsa onu gösterir yani lh hormonu var gidişata bakacağım dedi
Değerlendir canım bencede son testin koyuluğu pik sankim ama içimden ses daha koyulaşabilir gibi diyor. Sen bunu değerlendir boş geçme şu aralar yumurtlma zamanın görünüyor bolca çalış zaten çok çok bir kaçugün daha sürecek 😊son bekleme evresine girersin 🤗

Günaydın canim umarım bugün güzel haberler alırsın hastaneden 🌺
Geldim canım ultrason yine baktı kan aldılar kendi doktorum gelmedi öğlenden sonra o da bakacak büyük ihtimal ilaç vereceğiz dedi asistanı . ultrason temiz çıktı 😁görünürde bebik yok 😉 artık ilaçlarla kapanmaya girerim 🙈

Geldim canım ultrason yine baktı kan aldılar kendi doktorum gelmedi öğlenden sonra o da bakacak büyük ihtimal ilaç vereceğiz dedi asistanı . ultrason temiz çıktı 😁görünürde bebik yok 😉 artık ilaçlarla kapanmaya girerim 🙈
Şükür temiz canım herşey inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile güzel haberler alırsın bu mayıs uğurlu gelir sana :KK36:

Kızlar akışkan şeffaf sıvı artışı yumurtlama başlamadan önceki belirtiler arasında geçiyor ama tam olarak bilgi bulamadım, bu sıvı olduğu gün mü yumurtlama oluyor ya da takiben ne zaman oluyor? Gün boyu akıntı oldu akşamda sağ kasığımda ağrı oldu. Şuana kadar hiç araştırmadım, burdan daha iyi öğrenebileceğim bir yerde yok bence, yorumlarınız bekliyorum :)

Çok şükür, bir sorun olmasın da öncelik senin sağlığın çünkü 🤗

Canlar biliyorsunuz femara kullanıyordum. Benimle birlikte femara kullanan arkadaşlar vardı, haber ver demişlerdi. Doktora gittim bugün. Sol tarafta 3 mm sağ tarafta 21,18,16 mm yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesini yaptı ama sonra bu artık 3. Denemen olmuş ayrıca yaşında geçiyor olmazsa tüp bebek öneriyorum dedi. Moralim çok bozuldu. Tüp bebek yaptırmak istemiyorum 😪
Selam canım. Ben de aynı yastayim seninle. Hiç moralini bozma. Benim gittiğim doktor yasin daha erken dedi inan ben doktoru tedaviye başlamaya resmen ikna ettim para verdiğim halde. Bu yaşlar daha erken inşallah gönlündeki olsun bu ay 🙏🌺

Az önde bir arkadaşın yazdığı mesajı okudum da tüp bebek ile ilgili
Ben 20 yaşındayım henüz 6.5 aydr falan deniyoruz -ki ilk aylar boşa gitti ben ilişkiden korkuyordum. Her neyse kızlar sormak istediğim şey şu acaba ben çok mu olumsuz Düşünüyorum şimdiden tüp bebek, aşılama araştırıyorum hatta evlat edinme koruyucu aile şartlarına falan da baktım 😔 evlenmeden önce içimde çocuğum olmayacakmış gibi bir his vardı sanki gerçek oluyor gibime geliyor... belkide çok fazla olumsuz düşündüğümden stres yapıyorum ondan olmuyordur.. sizce çok mu olumsuz bakıyorum?😢

Back