Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlendir canım bencede son testin koyuluğu pik sankim ama içimden ses daha koyulaşabilir gibi diyor. Sen bunu değerlendir boş geçme şu aralar yumurtlma zamanın görünüyor bolca çalış zaten çok çok bir kaçugün daha sürecek son bekleme evresine girersinKızlar testlere bir de böyle bakın ya. Test aldığım yere attım sordum ilişki olarak değerlendir testi yapmaya devam et dedi. Testlerde bir yükseklik varmış çünkü artık silikleşmesi lazımmış Sonrasında da idrarda ne yakalarsa onu gösterir yani lh hormonu var gidişata bakacağım dedi
Günaydın canim umarım bugün güzel haberler alırsın hastanedenHerkese günaydınlar hayırlı günler dilerim @Sblgnr canım nasılsın var mı senden bir haber ?
Evet biraz pilleri bitiyor ama yapacak bişey yokKız spermde değilde eşte sorun var
Yumurtlama döneminde normal olması yani bende oluyorİliskiden sonra yarım saat sonra falan sol kasik ve sağ kasik agrisi normalmi ?
Kargo dağıtıma çıkmışİnşallah erken kırmızı kart görmeyiz
GünaydınGünaydın herkese güzel bir gün diliyorum
Çatlamış evet ertesi gün son kez yap sonra bidaha yapmana gerek yok hayırlı olsuniyi geceler arkadaşlar dün pik gördüm bugün ki ovü testimi de ekliyorum.
1-çatlamış dimi?
2-daha test yapmama gerek var mı?
not: bugünü de değerlendirdik :)
Geldim canım ultrason yine baktı kan aldılar kendi doktorum gelmedi öğlenden sonra o da bakacak büyük ihtimal ilaç vereceğiz dedi asistanı . ultrason temiz çıktı görünürde bebik yok artık ilaçlarla kapanmaya girerimGünaydın canim umarım bugün güzel haberler alırsın hastaneden
Şükür temiz canım herşey inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile güzel haberler alırsın bu mayıs uğurlu gelir sanaGeldim canım ultrason yine baktı kan aldılar kendi doktorum gelmedi öğlenden sonra o da bakacak büyük ihtimal ilaç vereceğiz dedi asistanı . ultrason temiz çıktı görünürde bebik yok artık ilaçlarla kapanmaya girerim
Çok şükür, bir sorun olmasın da öncelik senin sağlığın çünküGeldim canım ultrason yine baktı kan aldılar kendi doktorum gelmedi öğlenden sonra o da bakacak büyük ihtimal ilaç vereceğiz dedi asistanı . ultrason temiz çıktı görünürde bebik yok artık ilaçlarla kapanmaya girerim
Bende buna ayrı seviniyorum hastaneye geldikçe şükür ediyorum inşallah güzelce adetim de gelirÇok şükür, bir sorun olmasın da öncelik senin sağlığın çünkü
Hep birlikte canım inşallah uğurlu gelir. akşam artık masaj yapacam adet için ilac da içerim hangisi getirirse sonra devamŞükür temiz canım herşey inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile güzel haberler alırsın bu mayıs uğurlu gelir sana
inşallah canım mübarek günlerin hürmetine inşallah dualarımız kabul olurHep birlikte canım inşallah uğurlu gelir. akşam artık masaj yapacam adet için ilac da içerim hangisi getirirse sonra devam
Selam canım. Ben de aynı yastayim seninle. Hiç moralini bozma. Benim gittiğim doktor yasin daha erken dedi inan ben doktoru tedaviye başlamaya resmen ikna ettim para verdiğim halde. Bu yaşlar daha erken inşallah gönlündeki olsun bu ayCanlar biliyorsunuz femara kullanıyordum. Benimle birlikte femara kullanan arkadaşlar vardı, haber ver demişlerdi. Doktora gittim bugün. Sol tarafta 3 mm sağ tarafta 21,18,16 mm yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesini yaptı ama sonra bu artık 3. Denemen olmuş ayrıca yaşında geçiyor olmazsa tüp bebek öneriyorum dedi. Moralim çok bozuldu. Tüp bebek yaptırmak istemiyorum
Hahahah sabah sabah kahkaha attımKızım köpek möpek hoş olmuyo işte, insan gibi şaapın diyorum. Bak insan gibi yapan @Papatya220 hemen ilk denemede başarılı oldu