• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi geceler arkadaşlar dün pik gördüm bugün ki ovü testimi de ekliyorum.
1-çatlamış dimi?
2-daha test yapmama gerek var mı?
not: bugünü de değerlendirdik :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-04-27 at 00.16.01.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-27 at 00.16.01.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 26
Öbür ay ben de her gün denerim sanırım. Ramazan da yok rahat rahat 😉
Ay banada zor oluyo Ama napim umut işte bide böyle 4 t gün üst üste yapıp hamile kalanları okuyunca bi kere deniyim diyorum:(
Benden geçti artık sen dene bakalım inşallah güzel sonuç olursa bir sonraki ay bizde öyle deneriz
Inşallah yaa bi kerecik anne olsam hayırlısıyla gecmiyo aylarr

Bakınız size alakasız belirti mi acaba diye yazdığım şeye 🤣 bacak eklemlerim ağrıyor 🤣🤣🤣🤣 kendimi dinle dinle bulamadım bişey en son bu geldi hodri meydan 🤣

Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
Benim bi arkadaşım vardı oda smear aldırdı adet düzensizliği ve kist için yaptırmıştı sonra ameliyat oldu sonucları biraz kötüydü kist alınmazsa ilerde hasara yol açar demişti doktor şimdi bi sıkıntısı yok sadece adet ameliyat nedeniyle düzensiz 2 3 ay oldu

Ay senin yarın hastanede kopcak ipler. Daha fazla beklemezsin inşallah ve İnşallah güzel şeyler duyarsın balım.
Kapanma öncesi bir güzel inceler inşallah beni öyle kapanırım eve ovulasyon gebelik testi stok etmek lazım 😂😂😂millet erzak yapar ben 😂

Ay banada zor oluyo Ama napim umut işte bide böyle 4 t gün üst üste yapıp hamile kalanları okuyunca bi kere deniyim diyorum:KK43:

Inşallah yaa bi kerecik anne olsam hayırlısıyla gecmiyo aylarr
Ay inşallah bu ay olur. Bu ayın hikmetine sığınıp hep birbirimize dua ediyoruz. Allah birimizin sesini duysun inşallah da hepimize vesile kılsın. Hepimiz mutlu sağlıklı hamileliğin ardında hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım amin

Back