- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Olur canım tamamCanim benimde bugün gelmesi lazımdı adet olmadım benimde Bat tarihim değişecek muhtemelen gelince güncellerim sana olur muYusra-61

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım tamamCanim benimde bugün gelmesi lazımdı adet olmadım benimde Bat tarihim değişecek muhtemelen gelince güncellerim sana olur muYusra-61
Hımmm o zaman nane limon mu içsen ki, biraz daha yatışır mı ki. Ay bilemedim çok fena bi his. Miden ağzındaCanım baya fena oldu kusma yokkk ama herşey birbirine karışmış yediklerim oraya buraya çarpışıyorlar gibi his varrrr![]()
Bana tam tersi yoğuş yukarı gidiyor gibi hissediyormKaldı 7 günşimdi yokuş aşağı gider gibi olacak hızlıca geçecek günler inşallah amin
![]()
Evet çatlamış canim , ınsallah tutunurlariyi geceler arkadaşlar dün pik gördüm bugün ki ovü testimi de ekliyorum.
1-çatlamış dimi?
2-daha test yapmama gerek var mı?
not: bugünü de değerlendirdik :)
En güzel emoji hepimize gelsin insallaaaah=)Yok canım neden stres olalım bizlerin derdi bize yeter zaten biz ilaç olacağız birbirimize inşallahbir sonraki değişiklik bu olur
senin için
![]()
Ay senin yarın hastanede kopcak ipler. Daha fazla beklemezsin inşallah ve İnşallah güzel şeyler duyarsın balım.Bana tam tersi yoğuş yukarı gidiyor gibi hissediyorm![]()
ay inşallah inşallah :)Evet çatlamış canim , ınsallah tutunurlar![]()
Benim belim bugün çok ağrıyor kasık desen zaten 4 5 gündür agriyo bugün çatlama olduKızlar çatlama sonrasında kasık ağrınız oluyor mu?
Çatlamamış kuzum yarın tekrar yap benceiyi geceler arkadaşlar dün pik gördüm bugün ki ovü testimi de ekliyorum.
1-çatlamış dimi?
2-daha test yapmama gerek var mı?
not: bugünü de değerlendirdik :)
AmiiiinEn güzel emoji hepimize gelsin insallaaaah=)
yaparım yaparım da dün pik gördüm ama bak , yine de çatlamamış mı?Çatlamamış kuzum yarın tekrar yap bence![]()
Ay banada zor oluyo Ama napim umut işte bide böyle 4 t gün üst üste yapıp hamile kalanları okuyunca bi kere deniyim diyorumÖbür ay ben de her gün denerim sanırım. Ramazan da yok rahat rahat![]()
Inşallah yaa bi kerecik anne olsam hayırlısıyla gecmiyo aylarrBenden geçti artık sen dene bakalım inşallah güzel sonuç olursa bir sonraki ay bizde öyle deneriz
Benim bi arkadaşım vardı oda smear aldırdı adet düzensizliği ve kist için yaptırmıştı sonra ameliyat oldu sonucları biraz kötüydü kist alınmazsa ilerde hasara yol açar demişti doktor şimdi bi sıkıntısı yok sadece adet ameliyat nedeniyle düzensiz 2 3 ay olduKızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
Kapanma öncesi bir güzel inceler inşallah beni öyle kapanırım eve ovulasyon gebelik testi stok etmek lazımAy senin yarın hastanede kopcak ipler. Daha fazla beklemezsin inşallah ve İnşallah güzel şeyler duyarsın balım.
Ay inşallah bu ay olur. Bu ayın hikmetine sığınıp hep birbirimize dua ediyoruz. Allah birimizin sesini duysun inşallah da hepimize vesile kılsın. Hepimiz mutlu sağlıklı hamileliğin ardında hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım aminAy banada zor oluyo Ama napim umut işte bide böyle 4 t gün üst üste yapıp hamile kalanları okuyunca bi kere deniyim diyorum
Inşallah yaa bi kerecik anne olsam hayırlısıyla gecmiyo aylarr
Doğru söyledinKapanma öncesi bir güzel inceler inşallah beni öyle kapanırım eve ovulasyon gebelik testi stok etmek lazımmillet erzak yapar ben
![]()
Benim evde de bi koli var hevesle yapayım diye aldım. Ovitralle yüzünden yapamıyorum. Sürekli çift çizgiKapanma öncesi bir güzel inceler inşallah beni öyle kapanırım eve ovulasyon gebelik testi stok etmek lazımmillet erzak yapar ben
![]()
Tam silinmese bile canım o koyuluk biraz daha silinmeliyaparım yaparım da dün pik gördüm ama bak , yine de çatlamamış mı?